imko eindhoven
Alle vestigingen opleidingsinstituut IMKO gaan dicht Arnhem AD.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Volledig scherm. Alarm. Net binnen. Play. Play. Play. Pij
Alle vestigingen opleidingsinstituut IMKO gaan dicht. ARNHEM Het bedrijf IMKO Opleidingen, dat in Arnhem 50 studenten op haar opleiding heeft, stopt. IMKO is een particulier opleidingscentrum, dat studenten opleidt tot kapper, pedicure of schoonheidsspecialist. Het opleidingscentrum heeft vestigingen in Utrecht, Amsterdam, Arnhem, Breda, Eindhoven en Rotterdam.
HairZ More By-Joyce.
Ik ben Joyce van Tuijl en ben gediplomeerd als, Allround kapster, Topstylist en Visagist. Dit heb ik gedaan aan de particuliere opleiding van de IMKO te Eindhoven. Heb ruim 2 jaar ervaring in de kappersbranche door als stagiaire te hebben gewerkt in een exclusieve kapsalon te Veldhoven.
Vacatures bij IMKO Opleidingen NationaleVacaturebank.nl.
Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. Wil jij werken bij IMKO Opleidingen? Bekijk de vacatures. E-mail mij de nieuwste banen. Er zijn momenteel geen vacatures. Op NationaleVacaturebank.nl zijn er momenteel geen Vacatures bij IMKO Opleidingen / werken bij IMKO Opleidingen.
IMKO Opleidingen Eindhoven Oozo.nl.
De onderneming IMKO Opleidingen is gevestigd op Hessen Kasselstraat 8 te Eindhoven en is actief in de branche Middelbaar beroepsonderwijs en educatie. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 16081264 en is gelegen in Oude Spoorbaan in de gemeente Eindhoven.
Lintje. Kappers en schoonheidsopleiding IMKO stopt Pijlen. Arnhem gelderlander.nl. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Weer. Pijlen. Service. Pijlen. Person. Pijlen. Pijlen. Zoek. Pijlen. Sluit. Pijlen. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. F
Het opleidingscentrum heeft vestigingen in Utrecht, Amsterdam, Arnhem, Breda, Eindhoven en Rotterdam. Alle vestigingen stoppen met de kappers en schoonheidsspecialisten opleiding. Studenten die bij IMKO op niveau 2 een kappersopleiding volgen, komen in de problemen, omdat zij normaliter in november zouden instromen op niveau 3. Bij andere opleidingen begint het schooljaar echter in september.
Pedicure Opleiding Capabel.nl.
ONZE PEDICURE OPLEIDING VOLDOET AAN ALLE EISEN. De Brancheopleiding Pedicure van Capabel is overgenomen van IMKO: dé opleider op het gebied van uiterlijke verzorging. Dat betekent dat alle kennis en ervaring van IMKO behouden blijft, terwijl het lesprogramma is verrijkt met de praktijkgerichte aanpak van Capabel.
Home Imko opleidingen.
Het Infocentrum is geopend op werkdagen van 830: tot 1700. Lees hier verder Lees hier verder Lees hier verder Lees hier verder Lees hier verder LEES HIER VERDER ALLE OPLEIDINGEN Je toekomst in praktijk. Met IMKO begint je toekomst meteen al.nu.
TKMST Alle studies, open dagen en onderwijsinstellingen op een rij!
Examen en huiswerk. Examen en huiswerk. Terug naar zoekresultaten. Stel een vraag. Open dagen van IMKO. Geen open dagen gevonden. Hbo en wo studies. Hbo en wo opleidingen. Hbo en wo onderwijsinstellingen. Hbo en wo open dagen. Mbo open dagen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor imko eindhoven