imko eindhoven
Home Imko opleidingen.
Met IMKO begint je toekomst meteen al.nu. Lekker actief aan de slag met een opleiding. Of je nou kapper schoonheidsspecialist of bijvoorbeeld pedicure wordt. En dat kan allemaal heel praktisch.in de praktijk. Vanaf de dag dat je bij IMKO begint ben je eigenlijk al meteen begonnen in de praktijk! Je ziet het aan onze hoge slagingspercentages en succesvolle toekomst van onze studenten en cursisten. Schrijf je nu in! 15-02 Open dag Rotterdam. 18-02 Open dag Breda. 08-03 Open dag Amsterdam. 11-03 Open dag Arnhem. 11-03 Open dag Eindhoven. 14-03 Open dag Utrecht.
Topstylistenshow Eindhoven Imko opleidingen.
2 november Museumnacht in Amsterdam 29-jan. Op zoek naar een vervolgopleiding? IMKO op de Margriet Winter Fair 29-jan. Visagisten maakten de museumnacht in Amsterdam 29-jan. Succes met het Eindexamen! Gepubliceerd op 29 mei 2015. 21 mei vond de Topstylistenshow plaats in Eindhoven. Onze topstylistenshows zijn uniek de studenten moeten zelf alles regelen van thema tot uitvoering. Hieronder vind je een aantal foto's die op de dag zelf zijn gemaakt. 15-02 Open dag Rotterdam. 18-02 Open dag Breda. 08-03 Open dag Amsterdam. 11-03 Open dag Arnhem. 11-03 Open dag Eindhoven. 14-03 Open dag Utrecht. 16-03 Open dag Rotterdam.
Openingstijden van Imko Opleidingen in Eindhoven.
Bel voor een Imko Opleidingen in Eindhoven. Imko Opleidingen in Eindhoven snel gevonden en direct doorverbonden. Kaart vergroten Kaart verkleinen. Suggesties bij u in de buurt. Wij vinden de Imko Opleidingen Eindhoven openingstijden die u zoekt. Indien gewenst verbinden we u direct door. Open tot 1400 1. Open tot 1600 1. Open tot 1700 1.
IMKO op de Onderwijsbeurs Zuid Eindhoven Imko opleidingen.
Op zoek naar een vervolgopleiding? IMKO op de Margriet Winter Fair 29-jan. Visagisten maakten de museumnacht in Amsterdam 29-jan. Succes met het Eindexamen! IMKO op de Onderwijsbeurs Zuid Eindhoven. IMKO op de Onderwijsbeurs Zuid Eindhoven. Gepubliceerd op 29 januari 2015. Op vrijdag 26 en zaterdag 27 september is IMKO met een stand te vinden op de Onderwijsbeurs Zuid in Eindhoven. Gedurende deze twee dagen laten onze studenten mbo Junior Kapper en mbo Schoonheidsspecialist graag aan de bezoekers zien hoe zij hun Toekomst in Praktijk brengen. Tijdens deze demonstraties zullen zij uiteraard begeleid worden door onze vakbekwame en enthousiaste docenten. Student en docent staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Wij hopen je te mogen begroeten op de beurs! 18-02 Open dag Breda.
Open dagen Imko opleidingen.
Het kan dan soms moeilijk zijn om een juiste keuze te maken. Bij IMKO weten we dat. Daarom organiseren we regelmatig open dagen. Je kan dan zelf eens kijken welke mogelijkheden ons opleidingscentrum biedt. Ook krijg je een goede indruk van wát de verschillende opleidingen nu eigenlijk inhouden. Zie voor data en aanvangstijden voor de open dagen onderaan deze pagina. Een open dag heeft gemiddeld een tijdsduur van drie uur een open avond twee uur. Via de knop Kom langs! kun je je vrijblijvend opgeven voor de Open Dag van jouw keuze. Je krijgt dan een uitnodiging per e-mail met de locatie en begintijd.
Pedicure Imko opleidingen.
Brancheopleiding Pedicure avondopleiding 1 avond per week. Losse onderdelen Medisch Pedicure. Met IMKO begint je toekomst als pedicure eigenlijk meteen al nu lekker actief aan de slag met je opleiding! Je ziet het aan onze hoge slagingspercentages en aan de succesvolle toekomst van onze studenten en cursisten. Bij IMKO leggen we de focus op je beroepshouding en wie je bent als persoon. Je vakman of vakvrouwschap is minstens zo belangrijk als je praktische en theoretische kennis. De schoolomvang van IMKO is compact en daardoor persoonlijk. We werken kleinschalig zodat je de persoonlijke aandacht krijgt die je verdient.
IMKO College deeltijd schoonheidsspecialiste 1-jarig Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Het is een oplichtingsinstantie. Het moet worden gestopt! De examens zijn geweest in mijn klas en 1 meisje van de 10 is geslaagd. Dit zegt genoeg lijkt mij. Ga niet naar IMKO en vooral niet naar Eindhoven. Berichten 1 Geregistreerd 05 aug 2013 2123. RE IMKO College deeltijd schoonheidsspecialiste 1-jarig. door Yasmina 06 aug 2013 1605. ik zit helaas nu ook al een tijdje op het imko. de enigste dag wat het leukste was was wanneer we een vervangende kracht kregen en zij én een bekwaam lerares was en het gewoon harstikke leuk vond en dat bracht zij ook zeker over.
Imko opleidingen Eindhoven.
Opleidingsniveaus MBO Niveau 3 MBO Niveau 2. Bezoekersadres HessenKasselstraat 8 5615SM Eindhoven. Postadres HessenKasselstraat 8 5615SM Eindhoven. HessenKasselstraat 8 5615SM Eindhoven. Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp. Laat een reactie achter. Registreer of log in om te reageren. Er zijn nog geen ervaringen beschikbaar. Heb jij een ervaring die je wilt delen? Log dan in met je TKMST-profiel en schrijf je ervaring in een blog-post! Maak een profiel aan. Datum Open dag Inschrijven.

Contacteer ons

Zoeken naar imko eindhoven