avond hbo opleidingen
Kies uit de HBO avondopleidingen van het NTI.
Door de combinatie van online en klassikaal onderwijs kun jij met jouw vragen altijd terecht op het online forum. Ben jij op zoek naar een HBO-opleiding voor in de avond? Heb je een gezin of werk je fulltime en is daarom een avondopleiding ideaal voor jou? NTI bied jou de kans om s avonds op je eigen tempo te studeren. Kijk snel bij de onderstaande HBO avondopleidingen en vind een opleiding die bij je past.: HBO Toegepaste Psychologie. HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Meer HBO avondopleidingen. Naast de bovenstaande avondopleidingen biedt het NTI nog een een aantal avondopleidingen op HBO-niveau aan. Bekijk hier het volledige overzicht van hbo avondopleidingen. Heb je behoefte aan wat extra begeleiding tijdens je studie? Kies dan voor de klassikale avondopleidingen van het NTI. Een overzicht van de klassikale opleidingen vind je hier.
NLP Practitioner opleiding Response Instituut.
Onze opleidingen zijn geaccrediteerd door de NVNLP. Voor mensen die zowel de NLP Practitioner als NLP Master Practitioner te zamen volgen, worden deze opleidingen door VIVNederland aangemerkt als geaccrediteerde NLP-opleiding. Tevens bezitten we een CRKBO-erkenning waardoor onze opleiding voldoet aan de kwaliteitseisen gesteld door de Nederlandse overheid.
Persoonlijk en op maat HBO Drechtsteden HBO Drechtsteden.
Want wie beter dan jijzelf weet wat je nodig hebt voor de beste resultaten? Onze opleidingen zijn op maat gemaakt. En ons onderwijs staat middenin de snel bewegende wereld van vandaag. Dat zie je niet alleen terug in wat je leert, maar ook hoe je dat doet. Kleinschalig, modern, betrokken. Dat is HBO Drechtsteden. Bekijk onze bacheloropleidingen. Studeren naast je baan. Laat het ons weten. Don't' fill in this field.: Vraag of opmerking. 1700: 2000: Open avond.
Opleidingen en Trainingen Scheidegger Opleidingen.
Met Scheidegger sta je sterker. Klassikale MBO en HBO. Met Scheidegger sta je sterker. Klassikale MBO en. Met Scheidegger sta je sterker. Heb je interesse in een van onze opleidingen? Meld je aan voor een van de open avonden! Heb je interesse in een van onze opleidingen? Meld je aan voor een van de open avonden! Heb je interesse in een van onze opleidingen? Meld je aan voor een van de open avonden! Aanmelden open avond. Aanmelden open avond.
Deeltijdopleidingen overzicht op HBO of Universitair niveau.
Omdat je als studiekiezer niet lukraak voor een opleiding kiest, is een helder overzicht erg belangrijk. Hier kun je een compleet overzicht vinden van alle duale en deeltijdstudies in het hbo en aan de universiteiten. Open avonden/ dagen deeltijdopleidingen. 19 februari 2018 LOI Hogeschool Heb je nog vragen over de studie? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Vraag een gratis studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. 20 februari 2018 Avans Voorlichtingsbijeenkomst in Breda 22 februari 2018 Avans Voorlichtingsbijeenkomst in Eindhoven 7 maart 2018 Avans Deeltijd Open Avond Deeltijd Bachelor en Associate degree opleidingen.
Deeltijd Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Opleidingen met numerus fixus. Opleidingen met selectieprocedure. Online inschrijven hbo. Werken en studeren. Wil jij jezelf ontwikkelen als professional en je specialiseren binnen je vakgebied, of meer kennis opdoen naast je eigen expertise? Wil jij je studie combineren met werk en/of gezin en je studietijd zelfstandig en flexibel kunnen indelen?
Avondstudie volgen aan de avondschool? bblopleidingen.org.
Nieuw bij BBL opleidingen: Vergelijk meer dan 2400 opleidingen! Zoek en vind de opleiding die het best bij je past. Waar ben je naar op zoek? Klik rechts hieronder op één van de opleidingen. Of zoek snel zelf naar de opleiding die bij jou past.
Opleiding HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Kwaliteits en procesmanagement ISBW Opleidingen en Trainingen.
Onze opleidingen zijn officieel NVAO-geaccrediteerd. U kunt kiezen voor de Associate degree Operationeel Manager of een van onze HBO Bacheloropleidingen Bedrijfskunde of Human Resource Management. Kwaliteit en rendement van leren zijn de kernwaarden van ons geaccrediteerde onderwijs. Avond, Dag en Zaterdag.

Contacteer ons

Meer resultaten voor avond hbo opleidingen