avond hbo opleidingen
Studeren in deeltijd Universiteit van Amsterdam. icon-alert-error. icon-arrow-left. icon-arrow-right. icon-arrow-top. icon-arrow-up. icon-calendar-source. icon-checkmark. icon-close. icon-download. ic
Economie op universiteit of hbo? Mijn profiel: wat kan ik? Informatie voor ouders. Informatie voor scholen. UvA Studiekeuze Kick-off. UvA Student voor een dag. Studeren aan de UvA. Advies en begeleiding. Eten en drinken. Cultuur en sport. Bereken hier je collegegeld. Werken naast je studie. Hoe vind ik een kamer? Rechten en plichten. Studeren met een functiebeperking. Data per opleiding. Studiekeuzebegeleiding na UvA Matching. Tips van studenten. Studeren in deeltijd. Studeren in deeltijd. Heb je een baan of kun je om andere redenen niet fulltime studeren? Aan de UvA kun je ongeveer de helft van de bachelors ook in deeltijd volgen. Over een deeltijdstudie doe je gemiddeld anderhalf keer zo lang als over een voltijdstudie, omdat per jaar minder punten staan geprogrammeerd. Je doet gemiddeld 45, jaar over een bachelor van 3 jaar. Zie ook Collegegeld. Studeren in deeltijd komt neer op een tijdsinvestering van 20 tot 25 uur per week. De colleges worden overdag, s avonds of op zaterdag gegeven, dat is afhankelijk van de opleiding. In de opleidingenlijst kun je, bij Studievorm, filteren op de optie deeltijd. Zo zie je welke opleidingen een deeltijdoptie bieden.
Business School op mbo en hbo-niveau: IVA Driebergen.
Onze docenten en mentoren coachen jou tijdens je studie. Mede daardoor is de uitval zeer beperkt. Doorgroeien van mbo naar hbo of van hbo naar een master. De IVA heeft korte unieke trajecten die jou snel op een hoger niveau brengen!
Fulltime bezig met deeltijd-hbo opleiding AMT.
De overstap van MBO naar HBO was niet gemakkelijk. Ondanks zijn jeugdige leeftijd heeft de 29-jarige voorman van Porsche Centrum Amsterdam een opvallende loopbaan achter de rug. Op dit moment combineert hij het aansturen van de werkplaats met een deeltijd automotive hbo-opleiding aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen HAN. Deeltijd en voltijdopleidingen van de HAN Automotive. De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen HAN biedt verschillende soorten automotive hbo-opleidingen aan. Studenten kunnen kiezen tussen een vierjarige voltijdopleiding en een vierjarige deeltijdopleiding. Het opleidingsprogramma bestaat uit een mix van technische vakken, commerciƫle vakken en managementvakken. Beide opleidingen worden afgerond met een bachelortitel.
HBO-opleidingen NCOI Opleidingen en Trainingen.
Als u een van deze verkorte HBO-opleidingen hebt gevolgd, kunt u deze vervolgens inbrengen in een volledige Bachelor. Een opleiding kunt u volgen op alle mogelijke gebieden, zoals bijvoorbeeld HBO Verpleegkunde, HBO Marketing, HBO ICT, HBO Bedrijfskunde, HBO Bouwkunde, HBO Management, HBO HRM en Psychologie HBO. Kwalitatief goede opleidingen op HBO-niveau.
MBO College Amstelland ROC van Amsterdam.
MBO College Amstelland biedt alleen niveau 4-opleidingen aan. Alle opleidingen van ons college leiden je op voor een kansrijke overstap naar het hbo. Met je diploma kun je natuurlijk ook direct aan het werk. Voorbereidend op het hbo. Doe bij ons ervaring op met hbo-leren.
Nederlandse Fotovakschool.
Je weet dat dit m is. Dat beeld dat. begon met fascinatie en observatie. en dat eindigt met precisiewerk. Als karakter, creativiteit en techniek. Dan is dat beeld het. Kies een opleiding Laat je inspireren Open dagen. Fotograaf: Edith Hoffman.
Kies uit de HBO avondopleidingen van het NTI.
Door de combinatie van online en klassikaal onderwijs kun jij met jouw vragen altijd terecht op het online forum. Ben jij op zoek naar een HBO-opleiding voor in de avond? Heb je een gezin of werk je fulltime en is daarom een avondopleiding ideaal voor jou? NTI bied jou de kans om s avonds op je eigen tempo te studeren. Kijk snel bij de onderstaande HBO avondopleidingen en vind een opleiding die bij je past.: HBO Toegepaste Psychologie. HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Meer HBO avondopleidingen. Naast de bovenstaande avondopleidingen biedt NTI nog een een aantal avondopleidingen op HBO-niveau aan. Bekijk hier het volledige overzicht van hbo avondopleidingen. Heb je behoefte aan wat extra begeleiding tijdens je studie? Kies dan voor de klassikale avondopleidingen van NTI. Een overzicht van de klassikale opleidingen vind je hier.
Opleidingskunde post-HBO 9 maanden ICM opleidingen trainingen.
Na de opleiding houd je onbeperkt toegang tot de ICM-leeromgeving waar je veel extra materiaal ter verdieping en inspiratie vindt. Je beschikt bij voorkeur over een HBO werk en denkniveau. Iedere bijeenkomst vereist ongeveer 6 tot 8 uur studievoorbereiding. Het meest actuele studiemateriaal wordt gebruikt tijdens de opleiding. Als je onverhoopt niet slaagt voor de ICM-praktijkopdrachten, dan kun je deze tegen gereduceerd tarief herkansen. De opleiding Opleidingskunde van ICM biedt je de mogelijkheid om het diploma te behalen.: Opleidingskunde post-HBO diploma. Tijdens iedere module schrijf je een praktijkopdracht. Indien je beide opdrachten met een positief resultaat afsluit, ontvang je het officiƫle ICM Opleidingskunde post-HBO diploma. Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties. Meer opleidingen en trainingen. Hier vind je een overzicht van alle 13 opleidingen en trainingen in de categorie: Trainen als beroep. Deze cursus biedt ICM ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie. Inschrijven Starten met een cursus Neem een optie Kosteloos te annuleren Offerte aanvragen Gratis en vrijblijvend Brochure aanvragen Binnen 48 uur bij je in huis! ICM verzorgt Opleidingskunde als avond en als dagopleiding.

Contacteer ons

Op zoek naar avond hbo opleidingen?