avond hbo opleidingen
TEC / CADCollege: AutoCAD, Inventor, Revit en 3dsMax cursussen en boeken.
TEC heeft in haar 34 jarige bestaan duizenden tekenaars en constructeurs op hun weg mogen helpen. De beste CAD gebruikers en CAD system managers van ons land hebben bij TEC een HBO traject gevolgd. TEC heeft 5x een onderscheiding gekregen van Autodesk.
Opleidingsaanbod.
De meeste van jullie stromen door naar het hbo. Sommige van jullie kiezen voor het vwo. De havo volg je op de locaties ISW Gasthuislaan en ISW Hoogeland. Bij ons op school zijn er in de 1e klas havo/vwo klassen en vwo klassen. Het vwo staat voor voorbereidend wetenschappelijk onderwijs. Het vwo duurt zes jaar en bestaat uit atheneum en gymnasium. Deze opleidingen zijn vooral bedoeld als vooropleiding voor het wetenschappelijk onderwijs.
Deeltijd HBO opleidingen Avans Deeltijd.
De bagage die je nodig hebt voor je ambitie, vergaar je bij een van de financiële opleidingen van Avans Deeltijd. Hanneke de Vries. Je hebt een warme belangstelling voor de zorg en welzijnssector en je wilt graag zelf meer invloed hebben op werkprocessen in deze sector.
Deeltijd-HBO: IVA Driebergen.
Dat kan na een afgerond IVA-BMC, IVA-A of minimaal een associate degree van een commerciële of bedrijfskundige opleiding. Voor wie is de deeltijdopleiding HBO? Jij wilt je hbo-diploma halen, maar ook aan het werk. Deze wens om tegelijk te ondernemen, inkomsten te genereren en te studeren levert soms een spanningsveld op. Voltijds studeren is voor jou eenvoudigweg niet haalbaar. De oplossing: verbreed en verdiep je ondergrond via de deeltijd-HBO bij IVA Driebergen. Zwaartepunten van deze opleiding zijn bedrijfsvoering, bedrijfskunde, marketing, online business en communicatie. Omdat vakinhoudelijke kennis alleen niet voldoende is, besteden we op de IVA veel tijd aan het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het opbouwen van ervaring in de beroepspraktijk. Doordat jij dit koppelt met je dagelijkse werkpraktijk, bereik je een optimale toepassing en afstemming van het geleerde. De inhoud van deeltijd-HBO. De twee cursusjaren bestaan uit 36 avonden college per jaar in Driebergen. De avonden worden doorgaans ingepland op de dinsdag en beslaan vier lesuren per avond.
Werken en studeren NHL Stenden Hogeschool.
Associate degree opleidingen. Werken én in twee jaar een hbo-diploma halen? Een associate degree Ad is een erkend hbo-diploma dat je binnen 2 jaar behaalt. Volg je ambitie en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen met een vierjarige deeltijd bacheloropleiding hbo.
Studeren HAN in Deeltijdstudies deeltijd HAN.nl. of duaal. Logo HAN. Logo HAN. Logo HAN.
Altijd al een hbo of masterdiploma willen halen? Toe aan een volgende stap in je carrière? Of wil je het roer. Een deeltijd of duale studie kost geld. Je betaalt jaarlijks collegegeld bij HAN. Welk bedrag dat is, hangt a.
NXTLVL Voorlichting Vervolgonderwijs Apeldoorn.
Het evenement is bedoeld voor leerlingen uit Apeldoorn en omstreken. Het is een unieke kans om in één avond informatie te krijgen over regionale en landelijke opleidingen waar je interesse naar uitgaat. De data van NXTLVL 2018 zijn.: De avonden worden georganiseerd door de gezamelijke decanen uit de regio Apeldoorn, in het gebouw van Aventus. Op maandag 12 november wordt de voorlichtingsavond verzorgd door MBO-opleidingen, op dinsdag 13 november door HBO-opleidingen en op woensdag 14 november door WO-opleidingen. Tijdens deze avonden presenteren diverse onderwijsinstellingen zich met stands in de centrale hal. Voorlichting over specifieke opleidingen wordt gegeven in lokalen. Bovenaan deze pagina, vind je onder de kopjes MBO, HBO en WO algemene informatie over het MBO, HBO en WO-onderwijs.
Deeltijdopleidingen Hogeschool van Amsterdam.
De Hogeschool van Amsterdam biedt verschillende opleidingen aan in deeltijd. Deeltijd opleidingen zijn bedoeld voor mensen die al een baan of andere bezigheden hebben, en zich daarnaast verder willen specialiseren binnen hun vakgebied of zich juist willen omscholen naar een ander vakgebied.

Contacteer ons

Meer resultaten voor avond hbo opleidingen