hbo duaal opleidingen
Opleidingstypes en overzichten.
Bij een duale opleiding combineer je werken en leren. De verdeling tussen werken en leren verschilt per opleiding, maar samen vormen ze een studiebelasting die overeenkomt met een gewone" voltijdopleiding. Duale opleidingen zijn volwaardige hbo-opleidingen, met hetzelfde inhoudelijke studieprogramma als de voltijdvariant.
Opleiding verpleegkundige HBO 5 Werken bij Ikazia.
De opleiding kan op 2 manieren worden gevolgd, duaal 2 jaar en deeltijd 3 jaar. De duale opleiding en de deeltijdopleiding starten in het Ikazia 1x per jaar in september. De opleiding bestaat uit verschillende leerjaren, met daaraan gekoppeld opdrachten die je in de praktijk moet uitvoeren. Elke leerjaar loop je stage op verschillende verpleegafdelingen en moet voldoende worden afgesloten, voor je verder kunt gaan met het volgende leerjaar. Je werkt met een portfolio, waarin je leerproces inzichtelijk wordt gemaakt. In de praktijk wordt je begeleid door je collega verpleegkundigen en de opleider. In de theorie wordt je begeleid door een SLC-er. De theorie van de opleiding verpleegkundige HBO 5 is uitbesteed aan Hogeschool Rotterdam en de Christelijke Hogeschool Ede. Het Ikazia ziekenhuis is een erkend leerbedrijf voor het praktijkgedeelte van deze opleiding. Voor meer informatie kun je mailen naar het secretariaat opleidingen.,
Duaal studeren naast je baan? Kies dan voor het NTI!
Home Duaal studeren. Wil je graag naast je drukke baan of gezinsleven een duale opleiding volgen, maar wil je eerst meer informatie over een opleiding MBO of HBO duaal? NTI helpt je hierbij! Op deze pagina vind je alle informatie die je als toekomstig student nodig hebt om je te verdiepen in duale opleidingen!
Algemeen BouwTalent.nl.
Unieke hbo opleidingen in Bouwkunde en Civiele Techniek die opleiden tot wat wij noemen Bouwers van de Toekomst. En daar zijn er niet veel van in NL. We zijn er trots op. a Wat is duaal studeren op het hbo nu precies?
Quinten Werken bij Albert Heijn.
Vind jouw baan bij Albert Heijn in een paar stappen. Ik ben op zoek naar een. Ik zoek een. Ik zoek een. Ik zoek een. Stage HBO / WO. Ik zoek een. Stage HBO / WO. Pick Up Point. Pick Up Point.
Deeltijd of duale opleiding HBO Verpleegkunde Yulius.
Deeltijd of duale opleiding HBO Verpleegkunde. De HBO-opleiding tot verpleegkundige heeft een belangrijke plaats binnen klinische afdelingen van Yulius. Veel klinische afdelingen, binnen de divisie volwassenen, zijn betrokken bij de opleiding en bieden ook plaatsen aan voor deze studenten. Yulius biedt afwisselende werkplekken en een prettige werksfeer met voldoende ruimte voor nieuwe ontwikkelingen.
Duaal studeren in het hbo.
U bent hier: Home Opleiding Studeren in het hbo Varianten: voltijd, deeltijd en duaal Duaal studeren in het hbo. Duaal studeren in het hbo. Bij een duale opleiding combineer je werken en leren. De verdeling tussen werken en leren verschilt per opleiding, maar samen vormen ze een studiebelasting die overeenkomt met een gewone" voltijdopleiding. Je zit slechts een deel van de tijd op school, maar je leert 100% van de tijd. Duale opleidingen zijn volwaardige hbo-opleidingen, met hetzelfde inhoudelijke studieprogramma als de voltijdvariant.
Opleiding HBO-V Marente.
Dan is dit je kans om de opleiding tot HBO-Verpleegkundige te gaan volgen. Als leerling verpleegkundige combineer je de opleiding met werk in de thuiszorg en in een van onze huizen. Tijdens je opleiding ga je één dag per week naar school. Bij Marente kan je als HBO verpleegkundige als wijkverpleegkundige in de thuiszorg werken of als kwaliteitsverpleegkundige in een intramurale locatie.

Contacteer ons

Op zoek naar hbo duaal opleidingen?