hbo ict opleidingen
Hbo-ICT Waar kan ik dit studeren? Qompas StudieKeuze.
Hieronder vind je een overzicht van alle opleidingen Hbo-ICT in Nederland. Je kunt doorklikken voor meer informatie. Op de kaart. HZ University of Applied Sciences. Hbo HBO-ICT: Technische Informatica. Hogeschool van Amsterdam. De Haagse Hogeschool. Hbo HBO-ICT: Software Engineering. Hogeschool van Amsterdam. Hbo HBO-ICT: Game Development.
HBO-ICT Hogeschool van Amsterdam.
Bijvoorbeeld als mobile app developer, game developer, digital forensic specialist, cyber security specialist, telerobotics researcher, IT business-analist, technisch of business consultant of ICT-ondernemer. Tijdens de opleiding HBO-ICT krijg je een goede basis voor het uitoefenen van een functie binnen de ICT.
HBO-ICT.
Als je zeker weet welke richting binnen de ICT je aanspreekt, kunnen deze opleidingen ook interessant voor je zijn. Je kunt na het behalen van je bachelordiploma verdergaan met een master. Dit kan aan het hbo, maar een master aan de universiteit is ook mogelijk.
ICT opleiding kiezen? Een compleet overzicht Bonque Blog de blog van het grootste IT carrièrenetwerk in Nederland.
Een opleiding hbo ICT is veruit de meest voorkomende opleiding onder ITers. Direct na het behalen van een havo of vwo-diploma kun je beginnen aan een hbo ICT opleiding, maar ook na het behalen van je mbo niveau-4 ICT diploma kun je doorstromen naar hbo-niveau. De invulling van een hbo ICT opleiding verschilt per instelling, maar is vaak gericht op een gebalanceerde combinatie van theorie en praktijk. Ook de namen van de verschillende opleidingen kunnen een variatie zijn op ICT opleiding.
HBO ICT in Eindhoven en Tilburg met 11 voltijd afstudeerrichtingen Fontys.
Mbo naar hbo. Mogelijkheden en opleidingstypen. Meelopen / proefstuderen. Wat is meelopen? Wat is proefstuderen? Aanmelden en inschrijven. Stap 1: Ga naar Studielink om je aan te melden. Stap 2: Doe de studiekeuzecheck. Stap 3: Regel je machtiging voor betalen collegegeld. Coaching door studentmentoren. Aanmelding ná 1 mei. Studiefinanciering en OV. Professionals en werkgevers. Innovatie en onderzoek. Wat is een lectoraat. Lector aan het woord. Lectoraten Mens en Maatschappij. Commissie Ethiek van Onderzoek. Wie zijn wij. Inbedding in de omgeving. Organisatie en sturing. College van Bestuur. Raad van Toezicht. Verantwoording en toezicht. Feiten en cijfers. Regelingen, statuten en reglementen. Onderwijs en examenregeling OER. Privacyverklaring Fontys Hogescholen. Responsible disclosure Fontys Hogescholen. Werken bij Fontys. Werken bij Fontys. Ontmoet onze collega's.' Ben jij onze nieuwe docent? Nieuwbouw voor FHICT R10. Parkeren op de campus. Herontwikkeling 2020 2024. Verhuizing technologie opleidingen Eindhoven naar TU/e campusNieuw. Campusontwikkeling Stappegoor Tilburg. Nieuwe locatie opleiding Automotive in Helmond. Contact en locaties. Zoek op trefwoord. Contact en locaties. HBO-ICT: met 11 afstudeerrichtingen voltijd. HBO-ICT in het kort. ICT is niet meer weg te denken uit ons leven.
HBO-ICT Bachelor voltijd NHL Stenden.
Wil jij naast je studie nóg meer uit jezelf halen? Wil jij samen met studenten van andere opleidingen werken aan verrassende opdrachten uit het werkveld? Geef dan een boost aan jouw studie met ons excellentieprogramma X-Honours! Specialisatie Business ICT. De specialisatie Business ICT richt zich op de bedrijfskundige kant van ICT.
ICT Academie Da Vinci College.
Onder begeleiding van docenten en praktijkbegeleiders werk je aan boeiende praktijkopdrachten. Met een diploma van een van de opleidingen in de ICT heb je veel kans op werk met goede vooruitzichten en doorgroeimogelijkheden. Contactgegevens Algemene informatie bel: 088-657 2 657 Opleidingen informatie bel: 0900 789 0 789 van 10.00 tot 14.00 uur CONTACT SERVICE. Alle locaties van het da vinci college. Dordrecht Leerpark Leerparkpromenade 100 3312 KW Dordrecht. Dordrecht Azzurro Romboutslaan 34 3312 KP Dordrecht. Bouwcampus Bouw Meubel, Dordrecht M. Trompweg 229 3317 BS Dordrecht. Dordrecht Duurzaamheidsfabriek Leerparkpromenade 50 3312 KW Dordrecht. Dordrecht Gezondheidspark Karel Lotsyweg 20 3318 AL Dordrecht. HBO Drechtsteden Achterom 103 3311 KB Dordrecht.
Opleidingen HBO-ICT in Nederland.
Kies ten minste 2 opleidingen om te vergelijken. Weergave 1-50 van 89 resultaten. HAN Techniek en Life Sciences. HBO-ICT HAN Informatica Communicatie Academie De wereld van de ICT verandert snel. Trends, toepassingen en technieken volgen elkaar in hoog. Hogeschool van Amsterdam. De vierjarige opleiding HBO-ICT is dé ICT-opleiding met het meest actuele en internationale studieprogramma, te midden van het Amsterdamse bedrijfsleven. Hogeschool van Amsterdam. HBO-ICT deeltijd helpt je om je loopbaanperspectieven te verbeteren en je te ontwikkelen in een richting naar keuze: Business IT. HBO-ICT: Business IT Management. Hogeschool van Amsterdam. Bij deze leerroute leer je hoe je organisaties beter kunt laten functioneren met behulp van ICT. Je vervult een brugfunctie. De IT opleiding HBO Informatica van E3 ICT is een opleiding waarbij je een HBO diploma en de graad Bachelor.

Contacteer ons

Op zoek naar hbo ict opleidingen?