hbo opleidingen duaal
HBO-V Duaal De Haagse Hogeschool.
Je zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Toon meer gevonden opleidingen. Je zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Bekijk alle resultaten. Ga naar content. Voor de opleiding. Tijdens de opleiding. Na de opleiding. Den Haag, hoofdvestiging. 25, tot 4 jaar. Bachelor of Science.
Opleiding hbo-v niveau 5 duaal.
Werken en leren. Elk jaar start in september een nieuwe groep hbo duaal studenten die al werkzaam zijn binnen ZGT. In het derde studiejaar verzorgt ZGT samen met het Saxion de duale leerweg BBL opleiding hbo Verpleegkunde. Dan ben je aan het werken en leren tegelijk.
Het Duaal Traject Werken bij de Bela. Werken bij de Belastingdienst.
Zodra je de interne opleiding met goed gevolg hebt afgerond, ga je aan de slag in de aangewezen regio en krijg je een vaste aanstelling. Het vervolg van je opleiding tot en met het behalen van je RA-titel vinden plaats op het kantoor waar je werkt. Momenteel kun je helaas nog niet solliciteren voor een plek binnen het duaal traject Accountancy.
HBO-duaal Werken bij VDL.
Na 4 jaar mag je jezelf Bachelor of Science noemen en heb je een volwaardige HBO opleiding Werktuigbouwkunde op zak. Uiteraard is het de bedoeling dat je dan bij VDL in vaste dienst komt. Wil je je opgeven voor deze HBO duaal opleiding Engineering en Werktuigbouwkunde?
Opleidingsplaats MBO/HBO Verpleegkunde DUAAL DWO-NWN Werken bij Careyn.
Je bent enorm betrokken bij je cliënten en bent in staat om in samenspraak hen persoonlijke doelen te behalen. Om in aanmerking te komen voor een opleidingsplaats duaal bij Careyn volg je een opleiding MBO Verpleegkunde of HBO Verpleegkunde én heb je het eerste jaar succesvol afgerond en indien van toepassing je de propedeuse behaald.
Instroommogelijkheden en routes Verpleegkunde Hogeschool Viaa.
Heb je een diploma mbo niveau 4 van een opleiding die niet zorg-gerelateerd is, dan kun je ook de voltijdroute volgen. Twijfel je of je de overstap kunt maken van het mbo naar het hbo? Kom dan naar de mbo-hbodag of volg de brugmodule. Duale route voltijd. Wil je graag werken en leren tegelijk? Volg dan de voltijdse duale route van de opleiding Verpleegkunde. De eerste twee jaren volg je het reguliere studieprogramma. Vanaf het derde jaar ga je aan de slag in de praktijk. Je kunt de duale route volgen met een diploma havo of vwo. Met een mbo-v vooropleiding is het niet mogelijk om de route voltijd duaal te volgen.
HBO Duaal.
Homepage Werk Opleiding Verpleegkundige vervolg-opleidingen HBO Duaal. ASz als werkgever. ASz als opleider. Medisch specialistische vervolgopleidingen. Modernisering medische vervolgopleidingen. Huisarts in opleiding en specialist ouderengeneeskunde in opleiding. Vereniging van arts-assistenten. Skillslab ontvangt kwaliteitscertificaat. Agenda en Symposia. Je denkt erover Verpleegkunde op Hbo-niveau te gaan studeren?
Duaal studeren in het hbo.
U bent hier: Home Opleiding Studeren in het hbo Varianten: voltijd, deeltijd en duaal Duaal studeren in het hbo. Duaal studeren in het hbo. Bij een duale opleiding combineer je werken en leren. De verdeling tussen werken en leren verschilt per opleiding, maar samen vormen ze een studiebelasting die overeenkomt met een gewone" voltijdopleiding. Je zit slechts een deel van de tijd op school, maar je leert 100% van de tijd. Duale opleidingen zijn volwaardige hbo-opleidingen, met hetzelfde inhoudelijke studieprogramma als de voltijdvariant.

Contacteer ons

Zoeken naar hbo opleidingen duaal