nieuwe hbo opleidingen
Alle nieuwe opleidingen en cursussen nu in 1 overzicht LOI.
Ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en bij bedrijven worden nauwlettend gevolgd. Ook werkt de LOI veel samen met brancheorganisaties en exameninstanties om snel aan de vraag naar nieuwe, erkende opleidingen te kunnen voldoen. Masterclass Financieel management Nieuw. Masterclass Mens en organisatie Nieuw. HBO Administering Windows Server 2012 Nieuw. HBO Bedrijfsprocessen en informatiesystemen Nieuw.
Studiepunten? Hoe werkt dat? Wat moet je weten? Studiekeuzekind.
Ik snap dat opleidingen zelf de studiepunten mogen indelen maar mijn vraag is, zijn ze dit ook verplicht om te doen? Ik doe de opleiding HBO ICT in Tilburg en het eerste jaar van de opleiding is verdeeld in 4 periodes.
Nieuwe studies. hoe ontstaan die? Studiekeuzekind.
Ik hoor vaak: Er zijn teveel studies. Er zijn 1158 bacheloropleidingen op hbo niveau en 415 bacheloropleidingen op universitair niveau. En dan is er ook nog de hbo opleiding tot Associate Degree. Daarvan zijn er 243. En alsof dat niet genoeg is Er komen ook steeds nieuwe opleidingen bij.
Keuzegids Hbo 2019 De beste hogescholen en welke opleiding geeft jou later het meeste salaris? Moongro Sollicitatieblog.
In de nieuwe Keuzegids Hbo 2019 zijn wederom alle hogescholen met elkaar vergeleken. Welke hogeschool is de beste van Nederland? Welke school moet jij kiezen mocht je een hbo-opleiding gaan volgen, of ben je juist benieuwd hoe je huidige hogeschool scoort? Hier even een overzicht van resultaten en meest opvallende punten uit de keuzegids Hbo 2019. Ook staat onderaan een overzicht van de best en slechts verdienende opleidingen van Nederland.
Hbo-opleidingen Micropia.
Nieuwe medicijnen of biologische bestrijdingsmiddelen helpen ontwikkelen? De smaak van kaas of bier verbeteren? Het hoger laboratoriumonderwijs hlo geeft je hiervoor de juiste papieren. Op het hogere laboratoriumonderwijs word je opgeleid voor uitvoerende onderzoeksfuncties in laboratoria. Die laboratoria vind je overal, net als de opleidingen.
HBO GoGeo.
Geo in de klas. Geo-studies op het HBO. Denk je over een hbo-opleiding met geo? Je kunt kiezen uit verschillende bachelor-opleidingen, waar je in vier jaar helemaal de diepte in gaat. Bij de Hogeschool Utrecht kun je terecht voor een bacheloropleiding Geodesie/Geo-informatica. Dit is een behoorlijk technische opleiding, gericht op inwinning, verwerking en afbeelden van gegevens. Je maakt gebruik van satellietbeelden en nauwkeurige meetinstrumenten. Ben je meer geïnteresseerd in de water sector dan is de opleiding Ocean Technology aan het Maritiem Instituut Willem Barentsz misschien wel wat voor jou. Je houdt je hier bezig met het in beeld brengen van de wereld onder water. Ben jij een echte aardrijkskundefanaat? Kijk dan eens naar de nieuwe opleiding Geo Media Design aan de Aeres Hogeschool of HAS Hogeschool! Hier combineer je aardrijkskunde met nieuwe media en design. Misschien lijkt geo je wel leuk, maar niet als hoofdvak? Prima, wat dacht je bijvoorbeeld van land en watermanagement, stedenbouwkundig ontwerpen of verkeer en vervoerskunde? Bij de hogescholen Saxion, Van Hall Larenstein, Windesheim en NHTV kun je kiezen uit een breed aanbod van opleidingen waarin geo een rol speelt.
Nieuwe post-hbo-opleiding: Interim-Schoolleider PO Onderwijs Maak Je Samen. Nieuwe post-hbo-opleiding: Interim-Schoolleider PO Onderwijs Maak Je Samen.
In schooljaar 2019-2020 voegen we hier nog twee nieuwe opleidingen aan toe. Het aanbod wordt naast Taal-/leesco├Ârdinator, Veranderkrachtige Leraar, Intern Begeleider en Toekomstbewuste schoolleider aangevuld met Interim-schoolleider PO en Specialist Jonge Kind. Direct meer informatie of aanmelden. De opleiding tot interim-schoolleider richt zich op schoolleiders in het primair onderwijs die overwegen om de stap naar interim-schoolleider te maken of schoolleiders die deze stap onlangs hebben gemaakt.
Ad Pedagogisch Professional Kind en Educatie Katholieke Pabo Zwolle. Ad Pedagogisch Professional Kind en Educatie Katholieke Pabo Zwolle.
De associate degree ad Pedagogisch Professional Kind en Educatie is een tweejarige hbo-opleiding niveau 5 met een beroepsprofiel gericht op bestaande, actuele en nieuwe competenties, rollen en functies in de sector Kind en Educatie. In het beroepsprofiel zijn vier rollen te onderscheiden: pedagogisch professional, verbinder, vormgever en initiator.

Contacteer ons

Op zoek naar nieuwe hbo opleidingen?