nieuwe hbo opleidingen
HBO-Rechten Overzicht Saxion Parttime School. Display content menu. Display portlet menu.
Carrièrekansen in het werkveld van HBO Rechten. Na het afronden van deze deeltijdstudie kun je diverse functies uitvoeren bij uiteenlopende organisaties. In elke branche, organisatie of functie waar recht een rol speelt, kun jij aan het werk. Denk hierbij aan de functie van juridisch medewerker, schadebehandelaar of medewerker kredietverlening. Dit kan bij zowel een overheidsinstelling als bij een notariskantoor, bank of verzekeraar. Open dagen en avonden. Op de hoogte blijven? Is dit de opleiding die je zoekt? Liever een losse module volgen? Bekijk het moduleaanbod. Open Avonden Deeltijd. Neem contact met ons op. Wij helpen je graag! Vragen over de opleiding? 088 019 3700. Sociaal Juridische Dienstverlening. Bij de deeltijdopleiding Sociaal Juridische Dienstverlening van Saxion leer je hoe je mensen kunt helpen om een weg te vinden in de complexe wet en regelgeving. Bij de deeltijd opleiding Bedrijfskunde van Saxion leer je hoe je effectief verbeteringen aanbrengt waarbij je rekening houdt met de belangen van klanten, personeel en bestuur. Home Opleidingen Bachelors HBO-Rechten.
Scheidegger Opleidingen en Trainingen Scheidegger Opleidingen.
Bekijk het nieuwe aanbod. HBO-opleidingen per onderwerp. Jouw HBO-opleiding vind je bij Scheidegger. Werk jij al een aantal jaren op MBO-niveau, maar heb je het gevoel dat je meer. HBO-opleidingen per onderwerp. Jouw HBO-opleiding vind je bij Scheidegger. Werk jij al een aantal jaren op MBO-niveau, maar heb je het gevoel dat je meer te bieden hebt? Of ben jij op zoek naar je droombaan, maar heb je daarvoor een HBO-diploma nodig? Er kunnen heel veel redenen zijn om een HBO-opleiding te gaan volgen. Maar vanaf nu heb je geen reden meer om géén HBO-opleiding te volgen. HBO-opleidingen per onderwerp. Jouw HBO-opleiding vind je bij Scheidegger. Werk jij al een aantal jaren op MBO-niveau, maar heb je het gevoel dat je meer te bieden hebt? Of ben jij op zoek naar je droombaan. Top 5 opleidingen. 1 HBO Kindercoach.
Start inschrijving nieuwe hbo-opleiding Instrumentation and Control Engineering Nieuwsoverzicht HBO Drechtsteden.
PB Klantgerichtheid voor technici. Over HBO Drechtsteden. Missie, kernwaarden en flexibel onderwijsconcept. Praktische zaken post-bachelor opleidingen en cursussen. Start inschrijving nieuwe hbo-opleiding Instrumentation and Control Engineering. Start inschrijving nieuwe hbo-opleiding Instrumentation and Control Engineering. De inschrijving voor de kersverse hbo-opleiding Instrumentation and Control Engineering meet en regeltechniek is gestart.
Keuzegids Hbo 2019 De beste hogescholen en welke opleiding geeft jou later het meeste salaris? Moongro Sollicitatieblog.
In de nieuwe Keuzegids Hbo 2019 zijn wederom alle hogescholen met elkaar vergeleken. Welke hogeschool is de beste van Nederland? Welke school moet jij kiezen mocht je een hbo-opleiding gaan volgen, of ben je juist benieuwd hoe je huidige hogeschool scoort? Hier even een overzicht van resultaten en meest opvallende punten uit de keuzegids Hbo 2019. Ook staat onderaan een overzicht van de best en slechts verdienende opleidingen van Nederland.
ROC West-Brabant nauw betrokken bij nieuwe tweejarige hbo-opleidingen Avans en HZ: ROC West-Brabant.
Als je de vierjarige hbo volgt noem je dat een bacheloropleiding. De Ad richt zich vooral op mbo niveau 4-studenten die een goede aanvulling op hun mbo-diploma willen, maar de stap naar een vierjarige bachelor te groot vinden, ertegen opzien om nog 4 jaar te studeren of dat qua kosten moeilijk op kunnen brengen. Diverse docenten van onze mbo-colleges en andere Brabantse ROCs zijn nauw betrokken bij de concrete invulling van de opleidingen. Hierdoor sluiten de nieuwe opleidingen wat betreft inhoud, de manier van lesgeven en de praktijkgerichtheid aan op het mbo.
Inschrijven bij school of universiteit DUO.
Aanvullende eisen voor opleiding. Sommige opleidingen stellen aanvullende eisen voordat u wordt toegelaten. Bijvoorbeeld een dansopleiding of een sportopleiding. Kijk op de site van uw opleiding voor meer informatie. Van mbo naar hbo: strengere toelatingseisen. Wilt u na het mbo verder studeren aan het hbo?
Hbo opleiding en studeren aan hogeschool Studeren Werksite.
Het hoger beroeps onderwijs leert je niet alleen een specifiek beroep te beoefenen, naast je hbo opleiding geniet je ook van je studententijd. Je leert nieuwe mensen kennen en maakt wellicht vrienden voor het leven. Tip: Bekijk goed hoeveel tijd er gaat zitten in je hbo-opleiding, is vier jaar haalbaar voor jou? Is de hbo-opleiding die je voor ogen hebt een bewuste keuze of twijfel je? Sta hier goed bij stil, veel studenten maken door een verkeerde studiekeuze hun hbo opleiding niet af. Hbo-opleiding en beroepskeuze. Om een geschikte hogeschool te selecteren moet je een beroepskeuze hebben gemaakt. Wij helpen je hierbij met onze gratis beroepskeuzetest. Dankzij de beroepskeuzetest kun je jouw studie aan het hoger beroepsonderwijs beter afstemmen op je uiteindelijke doel: een beroep dat bij je past. Een hbo-opleiding selecteren. Hoe weet je of je de juiste hbo-opleiding kiest? Praat met mensen die de hbo-opleiding op dit moment volgen. Een overzicht van alle hbo opleidingen vind je ook op deze pagina.
HBO GoGeo.
Geo in de klas. Geo-studies op het HBO. Denk je over een hbo-opleiding met geo? Je kunt kiezen uit verschillende bachelor-opleidingen, waar je in vier jaar helemaal de diepte in gaat. Bij de Hogeschool Utrecht kun je terecht voor een bacheloropleiding Geodesie/Geo-informatica. Dit is een behoorlijk technische opleiding, gericht op inwinning, verwerking en afbeelden van gegevens. Je maakt gebruik van satellietbeelden en nauwkeurige meetinstrumenten. Ben je meer geïnteresseerd in de water sector dan is de opleiding Ocean Technology aan het Maritiem Instituut Willem Barentsz misschien wel wat voor jou. Je houdt je hier bezig met het in beeld brengen van de wereld onder water. Ben jij een echte aardrijkskundefanaat? Kijk dan eens naar de nieuwe opleiding Geo Media Design aan de Aeres Hogeschool of HAS Hogeschool! Hier combineer je aardrijkskunde met nieuwe media en design. Misschien lijkt geo je wel leuk, maar niet als hoofdvak? Prima, wat dacht je bijvoorbeeld van land en watermanagement, stedenbouwkundig ontwerpen of verkeer en vervoerskunde? Bij de hogescholen Saxion, Van Hall Larenstein, Windesheim en NHTV kun je kiezen uit een breed aanbod van opleidingen waarin geo een rol speelt.

Contacteer ons

Meer resultaten voor nieuwe hbo opleidingen