nieuwe hbo opleidingen
HBO opleidingen en overzicht Hogescholen.
Heb jij een mbo opleiding? Wil jij één van de vele hbo opleidingen gaan doen? En heb je een mbo diploma behaald op niveau 4? Hoe kun je van het mbo naar het hbo? Als je gaat studeren dan stap je een nieuwe fase in.
HBO-Rechten Overzicht Saxion Parttime School. Display content menu. Display portlet menu.
Carrièrekansen in het werkveld van HBO Rechten. Na het afronden van deze deeltijdstudie kun je diverse functies uitvoeren bij uiteenlopende organisaties. In elke branche, organisatie of functie waar recht een rol speelt, kun jij aan het werk. Denk hierbij aan de functie van juridisch medewerker, schadebehandelaar of medewerker kredietverlening. Dit kan bij zowel een overheidsinstelling als bij een notariskantoor, bank of verzekeraar. Open dagen en avonden. Op de hoogte blijven? Is dit de opleiding die je zoekt? Liever een losse module volgen? Bekijk het moduleaanbod. Open Avonden Deeltijd. Neem contact met ons op. Wij helpen je graag! Vragen over de opleiding? 088 019 3700. Sociaal Juridische Dienstverlening. Bij de deeltijdopleiding Sociaal Juridische Dienstverlening van Saxion leer je hoe je mensen kunt helpen om een weg te vinden in de complexe wet en regelgeving. Bij de deeltijd opleiding Bedrijfskunde van Saxion leer je hoe je effectief verbeteringen aanbrengt waarbij je rekening houdt met de belangen van klanten, personeel en bestuur. Home Opleidingen Bachelors HBO-Rechten.
Kies je HBO opleiding NHL Stenden Hogeschool.
Februari 53 Februari-filter toepassen. Flexibel 1 Flexibel-filter toepassen. September 144 September-filter toepassen. Engels 26 Engels-filter toepassen. Nederlands 128 Nederlands-filter toepassen. Home / Vind jouw opleiding. Vind jouw opleiding. 1 8 van 146 resultaten. Academische pabo Bachelor, voltijd. Accountancy Bachelor, voltijd.
Een HBO-opleiding met internationale erkenning volg je bij de LOI Hogeschool LOI.
Nieuwe en populaire opleidingen. Top nieuwe opleidingen. HBO-bachelor Europese Studies Thuis Klassikaal. HBO-bachelor Lerarenopleiding Wiskunde Thuis Klassikaal. HBO-bachelor Verpleegkunde met subsidie Klassikaal. Associate degree Management voor de techniek Thuis Klassikaal. HBO Big data specialist met subsidie Klassikaal. HBO-bachelor Informatica Thuis Klassikaal. HBO-bachelor Lerarenopleiding basisonderwijs PABO Thuis Klassikaal.
Keuzegids Hbo 2019 De beste hogescholen en welke opleiding geeft jou later het meeste salaris? Moongro Sollicitatieblog.
In de nieuwe Keuzegids Hbo 2019 zijn wederom alle hogescholen met elkaar vergeleken. Welke hogeschool is de beste van Nederland? Welke school moet jij kiezen mocht je een hbo-opleiding gaan volgen, of ben je juist benieuwd hoe je huidige hogeschool scoort? Hier even een overzicht van resultaten en meest opvallende punten uit de keuzegids Hbo 2019. Ook staat onderaan een overzicht van de best en slechts verdienende opleidingen van Nederland.
ROC West-Brabant nauw betrokken bij nieuwe tweejarige hbo-opleidingen Avans en HZ: ROC West-Brabant.
Als je de vierjarige hbo volgt noem je dat een bacheloropleiding. De Ad richt zich vooral op mbo niveau 4-studenten die een goede aanvulling op hun mbo-diploma willen, maar de stap naar een vierjarige bachelor te groot vinden, ertegen opzien om nog 4 jaar te studeren of dat qua kosten moeilijk op kunnen brengen. Diverse docenten van onze mbo-colleges en andere Brabantse ROCs zijn nauw betrokken bij de concrete invulling van de opleidingen. Hierdoor sluiten de nieuwe opleidingen wat betreft inhoud, de manier van lesgeven en de praktijkgerichtheid aan op het mbo.
HBO-opleiding Medische Hulpverlening voltijd Nijmegen HAN.nl.
Zoeken op trefwoord. HAN.nl Bachelor opleidingen Medische Hulpverlening. Medische Hulpverlening voltijd Nijmegen. Ben jij een teamspeler? Sta je sterk in je schoenen? Houd jij het hoofd koel in stressvolle situaties en laat je je niet afleiden als mensen medische hulp nodig hebbenEn houd je ervan met de nieuwste technologien te werken? Dan is de hbo bacheloropleiding Medische Hulpverlening wellicht de opleiding die je zoekt.
Hbo opleiding en studeren aan hogeschool Studeren Werksite.
Het hoger beroeps onderwijs leert je niet alleen een specifiek beroep te beoefenen, naast je hbo opleiding geniet je ook van je studententijd. Je leert nieuwe mensen kennen en maakt wellicht vrienden voor het leven. Tip: Bekijk goed hoeveel tijd er gaat zitten in je hbo-opleiding, is vier jaar haalbaar voor jou? Is de hbo-opleiding die je voor ogen hebt een bewuste keuze of twijfel je? Sta hier goed bij stil, veel studenten maken door een verkeerde studiekeuze hun hbo opleiding niet af. Hbo-opleiding en beroepskeuze. Om een geschikte hogeschool te selecteren moet je een beroepskeuze hebben gemaakt. Wij helpen je hierbij met onze gratis beroepskeuzetest. Dankzij de beroepskeuzetest kun je jouw studie aan het hoger beroepsonderwijs beter afstemmen op je uiteindelijke doel: een beroep dat bij je past. Een hbo-opleiding selecteren. Hoe weet je of je de juiste hbo-opleiding kiest? Praat met mensen die de hbo-opleiding op dit moment volgen. Een overzicht van alle hbo opleidingen vind je ook op deze pagina.

Contacteer ons

Meer resultaten voor nieuwe hbo opleidingen