praktische hbo opleidingen
Korte opleidingen aan Hogeschool Rotterdam Hogeschool Rotterdam. Payoff.
Een Associate degree biedt een goede overgang van mbo naar hbo en is tevens een wettelijk erkent diploma. Voor wie is een korte opleiding aan Hogeschool Rotterdam vooral interessant? studenten mbo-4 die twee jaar door willen studeren. werkenden die zich verder willen ontwikkelen op hbo-niveau. studenten met een praktische houding.
Praktische info Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Inholland respecteert je privacy. Deze website maakt gebruik van cookies om je bezoek makkelijker en persoonlijker te maken, de site te verbeteren en om marketingactiviteiten te kunnen doen. Wanneer je op Ja, ik accepteer klikt geef je hier toestemming voor.
Deeltijd Technische HBO Opleidingen Avans Deeltijd.
Vast staat dat je met een technische opleiding volop carriĆØrekansen krijgt. Wellicht is de opleiding elektrotechniek wel wat voor jou? Je bent praktisch ingesteld en dol op techniek. Als praktische doener ga je aan de slag met ontwerpen en construeren.
HBO Gezondheid: overzicht van opleidingen.
HBO Opleiding voor Ergotherapie: De ergotherapeut bedenkt praktische oplossingen wanneer mensen door een handicap of ziekte thuis niet alles meer kunnen doen. HBO Opleiding voor Logopedie: Slissen, stotteren of niet goed articuleren kun jij oplossen met logopedie. Ben je meer van sporten en bewegen?
Overzicht van beroepen met opleidingsniveau HBO NationaleBeroepengids.nl.
Je kunt in Nederland een HBO opleiding volgen als je minimaal een HAVO of MBO opleiding hebt afgerond of wanneer je met succes een toelatingstest voltooit. Verschillen HBO en WO. Opleidingen op het HBO zijn praktijkgerichter dan opleidingen op het WO.
Scholieren.com.
HBO Praktische Bedrijfskunde ISBW.
Post HBO Opleidingen. Opleidingen per vakgebied. Management en Leidinggeven. Management in de Zorg. Management Overheid en Non-profit. Projectmanagement en Agile werken. Lean Management en Procesmanagement. Marketing en Salesmanagement. Human Resources Management HRM. Coaching op de Werkvloer. 035-7 604 800. Alleen de kennis die je nodig hebt. Vaardigheden om kennis toe te passen. Gericht op jouw dagelijkse praktijk. HBO Praktische Bedrijfskunde. Praktijkgericht HBO-programma 1 jaar. HBO Deelprogramma HBO Deelprogramma's.'
Praktische informatie Post-hbo-opleiding Hoger Management Windesheim.
Een overzicht van alle praktische informatie van de post-hbo-opleiding Hoger Management. Startdatum 2 oktober 2018 introductiedag 5 oktober. Deze groep is vol. Je kunt je aanmelden voor de groep van maart 2019. Studieduur 11 12 maanden. Lesdagen en lestijden Dinsdag, van 18.30 21.30 uur. Studiebelasting Gemiddeld 8 uren per week, inclusief wekelijkse lesavond en begeleidingsbijeenkomsten. en leidinggevende functie op minimaal middenkaderniveau, of. hbo of wo-opleiding en/of hbo-niveau werkzaam enkele jaren aantoonbare managementervaring op hbo niveau, of. een certificaat van de opleiding Management voor het Middenkader met minimaal twee jaar leidinggevende ervaring, of. een certificaat van de opleiding Effectief Leiderschap met minimaal twee jaar leidinggevende ervaring. Een intakegesprek maakt deel uit van de toelatingsprocedure. Twijfel je tussen de managementopleidingen? Neem dan contact op voor een oriƫnterend gesprek. Kosten 7.295, studiejaar 2018-2019. Diploma van de Stichting Post-HBO Nederland. Groepsgrootte 12 18 deelnemers. Docent / trainer De colleges worden geleid door diverse docenten en coaches die ervaring hebben in de managementpraktijk. Inschrijven Aanmelden open avond Brochure Aanvragen Nieuwsbrief. Alle opleidingen en cursussen.

Contacteer ons

Zoeken naar praktische hbo opleidingen