soorten hbo opleidingen
ROC.nl Opleidingen, cursussen, trainingen, vacatures en stages vind je op ROC.nl ROC.nl.
Maak er gratis 1 aan! Er zijn nog geen favorieten toevoegd. Nederlandse Taal NT2. Help / FAQ. Test jouw talent! Uw aanbod plaatsen. Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Test jouw talent! Het aanroepen van de pagina op deze wijze is niet mogelijk. Uw aanbod online?
Opleidingen Stagemotor.nl.
Er is een nieuw onderwijssysteem dat in 2004 is ingevoerd op het HBO en WO genaamd de BAMA. Het idee achter de BAMA-structuur is om tot internationale vergelijkbaarheid te komen, zodat de opleidingen meer op elkaar lijken, beter op elkaar aansluiten en het voor studenten makkelijker wordt om in het buitenland verder te studeren.
HBO Projectmanagement Schoevers.
Alle voltijd opleidingen. HBO Associate Degree. HBO Bachelor Degree. Alle deeltijd opleidingen. HBO Associate Degree. Officemanagement en eventmanagement. Marketing, Communicatie en Sales. Management en Communicatie. Werving Selectie en Detachering. HBO Associate Degree. HBO Bachelor Degree. Bachelor Communicatie en Organisatie. HBO Associate Degree.
HBO opleidingen Meer weten over een hbo opleiding?
Op sommige websites kun je hbo opleidingen binnen het hoger onderwijs met elkaar vergelijken, maar let op want soms worden opleidingen in lijsten meegenomen die eigenlijk helemaal geen hbo opleiding zijn. De opleidingen zeggen dan wel dat de opleiding op hbo niveau is, maar je krijgt uiteindelijk helemaal geen hbo diploma na de opleiding.
EuroCollege Hogeschool: International Business School.
Van MBO naar HBO. Aanmelden ook na 1 juni. Maar toch starten met een Hbo of Mbo? Beste Scorende school. De EuroCollege Formule. Waarom EuroCollege anders opleidt. Bel ons Mail ons. EuroCollege Hogeschool: International Business School. MBO HBO Opleidingen Versneld, kleinschalig en begeleid.
Overzicht Overzicht van van beroepen beroepen met met opleidingsniveau opleidingsniveau HBO HBO NationaleBeroepengids.nl. NationaleBeroepengids.nl.
Salaris: 2400 tot 3600 Opleiding: MBO, HBO Baankans.: Als projectplanner ben je verantwoordelijk voor een goede planning van verschillende projecten binnen een organisatie. Je bent als projectplanner bezig met het maken van planningen voor projecten, het analyseren van de planningsrisico's' en het.
Opleidingen Opleidingen en en leerroutes leerroutes Hogeschool Hogeschool van van Amsterdam. Amsterdam.
2019 Hogeschool van Amsterdam. Post-hbo en cursussen. Wat kan ik doen? Hoe kies ik? Werken én studeren. Bedrijven en instellingen. Over de HvA. Opleidingen en leerroutes. Filter de lijst, bijvoorbeeld op opleidingsniveau of voertaal. Vergelijk twee of drie opleidingen met elkaar door het vak rechts van de opleidingen aan te vinken.
Alle design en vormgeving opleidingen Vergelijk en vind jouw opleiding.
Laatst bekeken opleidingen. Vink de checkboxen aan van ten minste 2 opleidingen om deze te vergelijken. Architectuur Artistiek Bloemkunst Cultuurwetenschappen Dans Design en Vormgeving Film en Televisie Filosofie / Wijsbegeerte Geschiedenis Grafische vormgeving Kunst Mode Muziek Oudheidkunde Religiewetenschappen Theater. HBO Associate degree.

Contacteer ons

Meer resultaten voor soorten hbo opleidingen