soorten hbo opleidingen
HBO opleidingen Meer weten over een hbo opleiding?
Wel of niet een erkende hbo opleiding? Op sommige websites kun je hbo opleidingen binnen het hoger onderwijs met elkaar vergelijken, maar let op want soms worden opleidingen in lijsten meegenomen die eigenlijk helemaal geen hbo opleiding zijn. De opleidingen zeggen dan wel dat de opleiding op hbo niveau is, maar je krijgt uiteindelijk helemaal geen hbo diploma na de opleiding.
EuroCollege Hogeschool: International Business School.
Van MBO naar HBO. Aanmelden ook na 1 juni. Maar toch starten met een Hbo of Mbo? Beste Scorende school. De EuroCollege Formule. Waarom EuroCollege anders opleidt. Bel ons Mail ons. EuroCollege Hogeschool: International Business School. MBO HBO Opleidingen Versneld, kleinschalig en begeleid.
Voltijd hbo-bacheloropleidingen Hogeschool Utrecht.
Zoek opleiding Invoer wissen. Economie en Management. Gezondheidszorg en Welzijn. Media Communicatie en IT. Natuur en Techniek. Onderwijs en Opvoeding. Mbo niveau 4. Er zijn geen opleidingen gevonden. Alle filters wissen. Opleidingen deeltijd en duaal of cursussen. Over de HU.
Opleidingen Opleidingen en en leerroutes leerroutes Hogeschool Hogeschool van van Amsterdam. Amsterdam.
2019 Hogeschool van Amsterdam. Post-hbo en cursussen. Wat kan ik doen? Hoe kies ik? Werken én studeren. Bedrijven en instellingen. Over de HvA. Opleidingen en leerroutes. Filter de lijst, bijvoorbeeld op opleidingsniveau of voertaal. Vergelijk twee of drie opleidingen met elkaar door het vak rechts van de opleidingen aan te vinken.
Schakelprogramma's' hbo Universiteit van Amsterdam. icon-alert-error. icon-arrow-left. icon-arrow-right. icon-arrow-top. icon-arrow-up. icon-calendar-source. icon-checkmark. icon-close. icon-download.
Na het behalen van een hbo-propedeusediploma kun je niet instromen in een master maar wel in een universitaire bachelor, mits je voldoet aan de aanvullende instroomeisen van de opleiding. Een aantal UvA-opleidingen houdt intakegesprekken met studenten die na een hbo-propedeuse willen instromen.
Post HBO Risicomanagement ISBW.
Post HBO Opleidingen De Post Bacheloropleidingen van ISBW hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen. Avond, Dag, Zaterdag en E-learning. Brochure Downloaden Uitgebreide informatie in pdf Direct Inschrijven Binnen 5 minuten ingeschreven Kostenoverzicht Downloaden Totaaloverzicht van de kosten. Bel me terug. 035 7 604 800. Interne en externe factoren zetten organisatiedoelstellingen onder druk. In de Post HBO Risicomanagement word je opgeleid in het herkennen van financiële, IT en bedrijfsrisico's' en leer je kansen benutten. Aan de hand van risicomanagement breng je risico's' in kaart, bepaal je de waarschijnlijkheid dat deze zich voordoen en leg je vast hoe er op deze risico's' gereageerd dient te worden. Een interessante opleiding waarbij je analytische vaardigheden versterkt en je de continuïteit van de werkzaamheden bewaakt. Je herkent verschillende soorten risico's' die het bedrijf bedreigen, zoals financiële en IT-risico's.'
HBO Economie Opleidingen Voltijd HAN.nl.
HAN.nl Bacheloropleidingen Economie, Management en Recht. HBO Economie Opleidingen Voltijd. De HAN biedt een breed scala hbo-opleidingen op het gebied van economie, management en recht. Bekijk het aanbod, vraag een brochure aan of bezoek de Open Dag! Bedrijfseconomie Finance Control.
Een hbo-opleiding van 20.000 euro NRC.
Luzac wordt overgenomen door onderwijsgroep NCOI en gaat een hbo oprichten. Het particulier onderwijs wordt steeds groter. 9 september 2016. Luzac College in Amsterdam, waar kleinschalig voortgezet onderwijs wordt gegeven. Luzac is deze week overgenomen door onderwijsgroep NCOI. Foto BAS CZERWINSKI. Het Nederlands Commercieel Opleidingsinstituut NCOI-groep is één van de grootste Nederlandse aanbieders van particulier onderwijs. Meestal gaat het om opleidingen voor volwassenen die al werken, maar nu gaat het zich ook richten op middelbaar en hoger onderwijs voor jongeren die nog aan hun loopbaan moeten beginnen.

Contacteer ons

Zoeken naar soorten hbo opleidingen