technische opleidingen hbo
Werktuigbouwkunde hbo opleiding WTB Volg je studie bij de NHL!
Studeren aan de NHL. Hbo nieuw voor jou? De NHL als hogeschool. Studeren met een beperking. Unieke NHL-minors: kies op maat. Bachelors en masters. Hulp bij studiekeuze. Naar een opleiding zoeken. Zoeken op interessegebieden. Communicatie, Media Vormgeving. Veelgestelde vragen deeltijdstudies. Bedankt voor je aanmelding voor een proefcollege. Aanvraag Magazine KnowHow. Voldoe je aan de toelatingeisen? Inschrijven en uitschrijven. Studeren met een beperking. Home / Opleidingen / Werktuigbouwkunde. Ervaringen van studenten. Geïnteresseerd in de opleiding Werktuigbouwkunde? Met de studie Werktuigbouwkunde leer je bestaande technieken verbeteren en nieuwe dingen maken. Of het nu gaat om medische apparatuur waarmee je mensenlevens kunt redden of om een digitale camera: voor technische problemen zoek je naar creatieve oplossingen.
Opleidingen Hogeschool Rotterdam. Payoff.
HINT is het intranet van Hogeschool Rotterdam voor studenten en medewerkers. Heb je je aangemeld voor een opleiding? Bekijk dan de status van je aanmelding via mijn.hr.nl. Een project, stage of afstudeeropdracht opgeven? Dat kan voor veel opleidingen via PraktijkLink.
Deeltijd Technische HBO Opleidingen Avans Deeltijd.
Voor welke opleiding je kiest hangt af van je ambitie en je belangstelling. Meer de techniek in of juist meer de bedrijfskundige kant op. Vast staat dat je met een technische opleiding volop carrièrekansen krijgt. Wellicht is de opleiding elektrotechniek wel wat voor jou?
AOT techniek opleiding HBO Bachelor.
Opleidingen A t/m Z. Opleidingen per sector. Beroepen A t/m Z. Beroepen per sector. Lesidee Open Dagen Woordwolk. Zoek door deze site.: Beoordeling: Select rating. Vraag brochure aan. De hbo-opleiding AOT-Techniek Algemene Operationele Technologie is een combinatie van werktuigbouwkunde, bouwkunde en elektrotechniek. Tijdens de opleiding AOT-techniek leer je hoe je technische systemen opstelt en onderhoudt.
Deeltijd hbo Maritieme Techniek STC-Group.
U start aan het afstudeertraject als u minimaal twee jaar relevante werkervaring in de maritiem technische sector hebt opgedaan. Voor de professional die een vervolgfunctie bij de eigen werkgever of in de sector ambieert en daarvoor bijscholing nodig heeft zonder een volledig bachelordiploma te behalen, bieden wij losse leerlijnen op hbo-niveau aan. U kiest op basis van uw opleidingsbehoefte een zogenaamd leerlijntraject uit. De duur van elk leerlijntraject is verschillend en na afronding ontvangt u een certificaat. Het is ook mogelijk om in uw eigen volgorde en tempo leerlijnen te stapelen tot een volledig bachelor diploma. Alle leerlijntrajecten zijn zo ingericht dat u de studie met uw baan kunt combineren. De bijscholingsmodules die wij aanbieden zijn.: Leerlijn: Introductie Scheepsbouwkunde. Leerlijn: Maritieme Werktuigkunde. Hier vindt u het leaflet Bijscholingsmodules. Heb je vragen over deze opleiding? Neem dan contact op met Marieke School deeltijdmaritiemetechniek@stc-r.nl, coördinator deeltijd hbo.
Techniek, Ontwerpen en Informatica opleidingen Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Knutsel je graag aan allerlei technische apparaten? Dan past de wereld van techniek perfect bij jou! Ook de komende jaren is er veel vraag naar hbo-afgestudeerden met een technische achtergrond. Met onze opleidingen kun je in de techniekbranche alle kanten op.
HAN Technische hbo opleidingen voltijd Arnhem / Nijmegen HAN.nl.
De HAN-faculteit Techniek verzorgt technische hbo-opleidingen voltijd deeltijd en associate degreeop het gebied van Automotive, Engineering, Built Environment en Toegepaste Biowetenschappen en Chemie. Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek HLO. Industrieel Product Ontwerpen. Bij de HAN kun je kiezen uit 15 technische opleidingen.
Een complete lijst van ALLE HBO opleidingen in Nederland kiesjestudie.nl.
Hier vind je een compleet overzicht van alle HBO opleidingen. Klik op de studienaam voor gedetailleerde informatie over de opleiding. En ja, de lijst is lang, maar het is dan ook het meest recente overzicht van ALLE bestaande en erkende HBO opleidingen in Nederland.

Contacteer ons

Resultaten voor technische opleidingen hbo