imko opleiding
archief IMKO College, deeltijd schoonheidsspecialiste, 1-jarig Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
RE: archief IMKO College, deeltijd schoonheidsspecialiste, 1-jarig. door Koemie 21 jan 2012 2203.: Misschien is het handig om om je heen te vragen wie er ook niet tevreden was/is over de opleiding zodat ze hier in ieder geval ook hun beklag kunnen doen.
IMKO Opleidingen ervaringen van opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Onze hoge slagingspercentages zijn dan ook een feit: vrijwel al onze studenten ronden hun opleiding succesvol af. Heb je na het bekijken van deze website nog vragen of wil je aanvullende informatie? Bel dan naar: 088 270 12 80. Wij staan je graag te woord. Ervaring met IMKO Opleidingen?
Cookies op gelderlander.nl gelderlander.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Vergeten wachtwoord.
Bij vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar info@imko-vakopleidingen.nl. Stuur je gebruikersnaam of je e-mailadres in om je wachtwoord te resetten. Als we je terugvinden in de databank sturen we je een mail met instructies, zodat je je opnieuw kunt aanmelden.
IMKO Vakopleidingen Assistentensite.nl.
Jij wil over de juiste kennis beschikken om verantwoord het juiste advies te kunnen geven. Met een opleiding bij IMKO vakopleidingen heb jij een diploma dat erkend is door het Centraal Bureau Drogisterijbedrijven. Dat maakt jou onmisbaar voor jouw werkgever!
Vakopleidingen Imko opleidingen.
Home Imko opleidingen.
Met IMKO begint je toekomst meteen al.nu. Lekker actief aan de slag met een opleiding. En dat kan allemaal heel praktisch.in de praktijk. Vanaf de dag dat je bij IMKO begint ben je eigenlijk al meteen begonnen in de praktijk!

Contacteer ons

Op zoek naar imko opleiding?