bbl opleidingen hbo
Amsterdam UMC, Locatie VUmc Verpleegkunde HBO-V werken/leren Duaal.
Amsterdam UMC, locatie VUmc via Social Media. Onze opleidingen Onze opleidingen. Verpleegkunde HBO-V werken/leren Duaal. Jaarlijks in september. Schrijf je nu in. Heb je belangstelling voor het verpleegkundig beroep? Ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving waar elke dag iets te leren valt? Wil je werken en leren combineren? Dan is deze opleiding iets voor jou!
Post HBO opleidingen en cursussen in de Zorg. Vergelijk 113 opleidingen.
Zoek en vergelijk Post HBO opleidingen en trainingen voor professionals werkzaam in de zorg. Zoekt u een opleiding of training in de Zorg zoals verpleegkunde, GGZ, kindercoach of ouderenzorg? Hier vindt u alle opleidingen, trainingen en cursussen die perfect aansluiten op uw loopbaan in het vakgebied Zorg en Welzijn. Filter opleidingen Zorg en welzijn. Vergelijk op Millian deeltijd, voltijds, BOL, BBL opleidingen en korte trainingen en cursussen van erkende opleidingsinstituten.
Deeltijd HBO opleidingen Avans Deeltijd.
De bagage die je nodig hebt voor je ambitie, vergaar je bij een van de financiële opleidingen van Avans Deeltijd. Hanneke de Vries. Je hebt een warme belangstelling voor de zorg en welzijnssector en je wilt graag zelf meer invloed hebben op werkprocessen in deze sector.
Onze opleidingen.
Uitgebreide informatie over deze opleidingen is hieronder en tevens te vinden op www.volgjehart.nl. MBO-verpleegkundige niveau 4 BOL/BBL. Het LangeLand Ziekenhuis sluit aan bij het ROC ID college Zoetermeer/Gouda met de opleiding verpleegkundige niveau 4 in de BOL/BBL variant. Je start de opleiding als BOL leerling Beroeps Opleidende Leerweg. In het eerste leerjaar volg je het programma: Verzorgende Verpleegkundige. In dit eerste leerjaar krijg je de basis aangeleerd die van toepassing is op alle werkvelden. Je kunt hierbij denken aan het verlenen van basiszorg, het voeren van gesprekken, methodisch handelen, anatomie enz. Bij voldoende kwalificatie volg je in het tweede leerjaar het programma: Verpleegkundige. Je volgt lessen op school en loopt stages in diverse werkvelden en als de interesse uitgaat naar het volgen van een BBL opleiding Beroeps Begeleidende Leerweg in het Lange Land Ziekenhuis is er een mogelijkheid in het tweede jaar stage te lopen.
Kies je HBO opleiding NHL Stenden Hogeschool.
Vacatures en stages. Hulp bij opleiding kiezen. Hulp bij opleiding kiezen. Over NHL Stenden. Maritiem Instituut Willem Barentsz. Stenden Hotel Management School. Bekijk ook het aanbod van de cursussen en leergangen. Zoek een opleiding. Associate degree 21 Associate degree-filter toepassen.
HBO-V deeltijd De Haagse Hogeschool.
Je zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Toon meer gevonden opleidingen. Je zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Bekijk alle resultaten. Ga naar content. Voor de opleiding. Tijdens de opleiding. Na de opleiding. Den Haag, hoofdvestiging. 25, tot 4 jaar. Bachelor of Science.
Voltijd, deeltijd of duaal? Studiekeuze123.
Studie in Cijfers geeft, in één oogopslag, een beeld van hoe een opleiding van een hogeschool of universiteit het doet in vergelijking met het landelijke gemiddelde. Over Studiekeuze123 Contact Nieuws Begrippen Veelgestelde vragen Voor instellingen Studiekeuzedata. Studiekeuze123 Facebook Studiekeuze123 Twitter Studiekeuze123 Instagram. Disclaimer Privacy Cookies. 0 opleidingen opleiding vergelijken.
Deeltijdopleidingen overzicht op HBO of Universitair niveau.
Wat zijn Associate degree opleidingen? Hogescholen zijn een aantal jaren geleden gestart met het aanbieden van Associate degree opleidingen ad. De AD's' zijn in het leven geroepen om het gat tussen het mbo en het hbo onderwijs te dichten. Lees verder over associate degree opleidingen.

Contacteer ons

Resultaten voor bbl opleidingen hbo