hbo opleidingen geneeskunde
Hoe word ik dokter? Geneeskunde studeren.
Erasmus Universiteit Rotterdam Rotterdam. Bezoek de Open Dag Erasmus MC op 7 april 2018 en ontdek de opleidingen Geneeskunde, Nanobiologie en Klinische Technologie! Radboud Universiteit Nijmegen. Wil je je oriƫnteren op een studie na het vwo? Op de Open dag krijg je alle informatie over de Radboud Universiteit en over alles wat met studeren te maken heeft: wonen, studentenleven, cultuur, sport en studentenverenigingen.
Geneeskunde Aanverwante studies Qompas StudieKeuze.
Dan kun je hiermee direct inloggen op Qompas. Neem contact op met de helpdesk. 31 071 581 55 81. Waar kan ik dit studeren? Na de studie. Alle studies die verwant zijn aan Geneeskunde. Wo Biomedische wetenschappen. Hbo Opleiding tot Fysiotherapeut.
Geneeskunde Opleidingen Bacheloropleidingen, Vrije Universiteit Amsterdam.
Ben je eenmaal basisarts, dan zijn er tal van mogelijkheden. Zo kun je je verder verdiepen in een bepaald onderdeel van de geneeskunde. Je moet dan solliciteren naar opleidingsplaats bij het specialisme van jouw voorkeur. Als arts in opleiding tot specialist aios ben je werknemer van een ziekenhuis en geen student meer. Je ontvangt daarvoor salaris. Als basisarts kun je kiezen uit verschillende vervolgopleidingen. Wettelijk erkend zijn de opleidingen tot.:
Ik heb al een HBO-V diploma en wil geneeskunde studeren. Moet ik meedoen aan de selectie? Veelgestelde vragen Hoe zit het? Onderwijs Rijksuniversiteit Groningen.
Ik heb al een HBO-V diploma en wil geneeskunde studeren. Moet ik meedoen aan de selectie? Je kunt meedoen aan de selectie, maar met een HBO-V diploma kun je ook mee doen aan de Pre-Master Geneeskunde zij-instroom. Stel je vraag.
Bachelor Geneeskunde opleiding.
Geneeskunde, HBO Bachelor. Bachelor Geneeskunde opleidingen. Benieuwd naar de opleiding bachelor geneeskunde, maar weet je nog niet waar je het beste kunt gaan studeren? Hieronder vind je een overzicht van studierichtingen die met geneeskunde te maken hebben zoals arts, klinische technologie, epidemiologie of onderzoeker.
Opleiding Geneeskunde Eisen toelating YouChooz.nl.
Aan de universiteit van Groningen kun je een verkorte opleiding Geneeskunde volgen, genaamd ZIG Zij-Instroom Geneeskunde. Je moet hiervoor in het bezit zijn van een VWO-diploma met natuur en scheikunde en een diploma van een HBO of universitaire opleiding. Na een zware toelatingsprocedure kun je worden toegelaten tot een schakeljaar. Als je dit jaar succesvol afrondt, word je toegelaten tot de driejarige masteropleiding tot Basisarts. Op de universiteiten in Utrecht en Maastricht wordt een vierjarige master tot arts-klinisch onderzoeker aangeboden. Deze is alleen bestemd voor WO-bachelors die voor een biomedische richting hebben gekozen. In Utrecht heet deze opleiding SUMMA, in Maastricht A-KO. Voor deze opleidingen geldt een selectieprocedure.
Opleiding Geneeskunde Reacties YouChooz.nl.
Ik volg momenteel de HBO Bachelor opleiding Verpleegkunde en wil graag op academisch niveau verder studeren. Ik lees veel reacties over de toelatingseisen voor de opleiding Geneeskunde, maar is het helemaal niet mogelijk om na je HBO-V en eventuele werkervaring de opleiding te volgen?

Contacteer ons

Zoeken naar hbo opleidingen geneeskunde