hbo opleidingen groningen deeltijd
Studeren aan de RUG in deeltijd Deeltijdopleidingen Vergroot uw kennis Maatschappij/bedrijven Rijksuniversiteit Groningen.
Om uw beroepsperspectief te verbreden of gewoon uit interesse. Er kunnen tal van redenen zijn om in plaats van de voltijdstudie te kiezen voor studeren in deeltijd. De Rijksuniversiteit Groningen biedt de volgende deeltijdopleidingen aan.: Minorities and Multilingualism Friese taal en cultuur bachelor.
Opleidingstypes en overzichten.
Naar het overzicht van Associate degrees. Deeltijd, post-hbo, cursussen en trainingen. Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven ondersteunt professionals bij hun ontwikkeling en bedrijven bij de competentie ontwikkeling van hun medewerkers. De brede kennis en deskundigheid van de Hanzehogeschool Groningen wordt toegepast in onze deeltijdopleidingen, cursussen en trainingen. Naar het overzicht van opleidingen voor professionals.
Type deeltijdopleidingen Hanze Professionals.
Over studeren in deeltijd. De Associate degree Ad is een wettelijk erkende tweejarige hbo-opleiding, een deelprogramma van een hbo-bacheloropleiding. De Hanzehogeschool Groningen biedt divese Associate degree's' aan. De opleidingen sluiten aan bij de arbeidsmarktbehoefte aan personeel met een opleidingsniveau dat ligt tussen mbo niveau 4 en een hbo-bachelor.
Associate degrees.
De Hanzehogeschool biedt Associate degree opleidingen aan in de domeinen dans en muziek, gezondheidszorg, sport, onderwijs, welzijn, techniek en management, zowel in voltijd als in deeltijd. De Hanzehogeschool Groningen ontwikkelt haar Ad's' in samenwerking met ROC's' en het bedrijfsleven zodat er een goede aansluiting is van mbo naar hbo en op de arbeidsmarkt.
Bedrijfskunde deeltijd.
Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven is de naam voor de dienstverlening van de Hanzehogeschool Groningen die mensen ondersteunt bij hun professionele ontwikkeling en bedrijven bij de competentie ontwikkeling van hun medewerkers. De brede kennis en deskundigheid van de Hanzehogeschool Groningen wordt toegepast in deze dienstverlening. Wij ondersteunen professionals met deeltijdopleidingen, cursussen of trainingen. Voor bedrijven ontwikkelen en verzorgen wij opleidingen op maat.
Hanzehogeschool Groningen.
Omdat de Hanzehogeschool Groningen in het noorden van ons land ligt, is deze Hogeschool belangrijk voor het kennisniveau in deze regio. Het is een grote hogeschool met meer dan 20.000 HBO studenten. Ook komen er veel studenten uit het buitenland. Je kunt er meer 70 HBO opleidingen volgen in verschillende segmenten.
Hanzehogeschool Groningen Deeltijdopleidingen.
HBO Finance and Control deeltijd. Deze opleidingen van Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven zijn officieel geaccrediteerd door de NVAO en voldoen aan wettelijke eisen. De deeltijd en/ of duale opleidingen van deze onderwijsinstelling worden o.a. aangeboden aan de Zernikeplein 7 in Groningen.

Hanze University of Applied Sciences. Degree programme overview. Hanze applied research. Groningen and the Netherlands. share your talent. move the world. Home Contact Cookie policy Disclaimer Web editing. Copyright 2018 Hanzehogeschool Groningen tel. 31 0 50 595 55 55 e-mail: info@org.hanze.nl.

Contacteer ons

Op zoek naar hbo opleidingen groningen deeltijd?