medische opleidingen hbo deeltijd
Technische hbo-opleidingen aan NHL Stenden NHL Stenden Hogeschool.
Hieronder vind je een overzicht van al onze opleidingen binnen het interessegebied techniek. Klik op een opleiding voor meer informatie. Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Technische Bedrijfskunde deeltijd. Master Polymer Engineering deeltijd. Studies die jou voorbereiden op een baan in de techniek.
Hbo zorg opleidingen gezondheid HAN.nl.
Hbo zorgopleidingen gezondheid voltijd. Werk je graag aan de gezondheid van mensen? Sta je stevig in je schoenen? Dan is een paramedische zorgopleiding op hbo-niveau iets voor jou! De veranderende samenleving en gezondheidszorg vragen om ondernemende professionals in de zorg die verder kijken dan hun eigen vak en die de cliƫnt centraal zetten.
Verpleegkundige opleiding.
U bent hier: Werk en opleiding Opleidingen Verpleegkundige opleiding. Bij Noordwest Ziekenhuisgroep bieden we je de mogelijkheid om de opleiding tot verpleegkundige te volgen op mbo en hbo-niveau. We hebben een duidelijke voorkeur voor een duale vorm, de combinatie van leren en werken.
Deeltijd MBO HBO opleidingen en trainingen Schoevers.
Misschien omdat je dat diploma eigenlijk altijd al wilde hebben en je nu. Onze deeltijd opleidingen bieden je de gelegenheid om naast je werk het felbegeerde Schoevers-diploma te behalen. Misschien omdat je dat diploma eigenlijk altijd al wilde hebben en je nu. HBO Associate Degree.
Scheidegger Opleidingen en Trainingen Scheidegger Opleidingen.
HBO Medische Basiskennis SNRO 1 jaar. Download Brochure Inschrijven. 12 maanden HBO-opleidingen. Download Brochure Inschrijven. HBO Bacheloropleidingen 4 Deze opleidingen zijn officieel geaccrediteerd door de NVAO en leiden op tot de internationale Bachelorgraad, inclusief de titel Bachelor. Onze HBO Bacheloropleidingen zijn zo opgezet dat ze beter haalbaar zijn: het tempo ligt iets lager en je krijgt betere begeleiding.
Opleidingen overzicht zoeken Bacheloropleidingen, Vrije Universiteit Amsterdam.
Bacheloropleiding met VU Matching. Bacheloropleiding met selectie. Toetsen en taaleisen. Contact open dagen. Contact open dagen home. Kies je opleiding bij de VU. Er zijn geen opleidingen gevonden voor de gekozen filters. Welke studie past bij jou? Ontdek het hier!
Opleidingen.
Het UMCG verzorgt universitaire opleidingen en opleidingen op hbo-niveau, medisch en verpleegkundig specialistische opleidingen en een groot aantal bij en nascholingen. Het UMCG biedt de studies Geneeskunde, Tandheelkunde en Bewegingswetenschappen. Ook is het UMCG betrokken bij de studies Life Sciences en Medische Biologie van de RuG.
Hbo-opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek.
Toen kwam ik erachter dat ik op een laboratorium werken erg leuk vind. Daarbij vond ik het vak biologie erg interessant, en daarom koos ik voor de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Ik wil met deze studie een bijdrage leveren aan de maatschappij door bijvoorbeeld oorzaken van bepaalde ziekten op te sporen. De studie Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek wordt aan tien hogescholen gegeven, in voltijd, deeltijd en een duale variant.

Contacteer ons

Meer resultaten voor medische opleidingen hbo deeltijd