medische opleidingen hbo deeltijd
Vind je studie Hogeschool Leiden.
Op deze pagina vind je alle voltijd, deeltijd, en duale opleidingen van Hogeschool Leiden. Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs Acpa. Wil je werken in het basisonderwijs? Bij de Academische Pabo van Hogeschool Leiden en de Universiteit Leiden behaal je een bachelor op hbo en wo-niveau. Vind je biologie interessant en lijkt het je uitdagend om zelf te programmeren? Onderzoek of Bio-informatica de opleiding voor jou is. Life Science en ICT. Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Geboeid door biologie en gezondheid? Wil je zelf experimenten uitvoeren en analyseren? Ontdek of Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek bij jou past. Life Science en ICT. Is scheikunde jouw favoriete vak en een lab je ideale kantoorplek? Ga jij graag op onderzoek naar nieuwe stoffen?
Zuyderland Verpleegkundige opleidingen Zuyderland.
Dringend medische hulp nodig? Eerst bellen naar uw huisarts. Als u met spoed medisch advies nodig hebt, neemt u altijd eerst contact op met uw huisarts. Bereikbaarheid huisartsen in de Westelijke Mijnstreek.: Uw huisarts is tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag aanwezig van.
Verpleegkunde HBO-V HZ University of Applied Sciences.
Bekijk onze minorencatalogus voor het gehele HZ-aanbod. Mbo hbo doorstroom Verpleegkunde. Vanaf schooljaar 2019-2020 kunnen mbo-verpleegkundigen niet meer instromen in het 2e jaar van Verpleegkunde HBO-V voltijd. Mbo-verpleegkundigen kunnen deelnemen aan de deeltijdopleiding Verpleegkunde HBO-V en het diploma behalen in 25, jaar. Zie de opleiding Verpleegkunde deeltijd.
Hbo zorg opleidingen gezondheid HAN.nl.
Hbo zorgopleidingen gezondheid voltijd. Werk je graag aan de gezondheid van mensen? Sta je stevig in je schoenen? Dan is een paramedische zorgopleiding op hbo-niveau iets voor jou! De veranderende samenleving en gezondheidszorg vragen om ondernemende professionals in de zorg die verder kijken dan hun eigen vak en die de cliënt centraal zetten.
Verpleegkundige opleiding.
U bent hier: Werk en opleiding Opleidingen Verpleegkundige opleiding. Bij Noordwest Ziekenhuisgroep bieden we je de mogelijkheid om de opleiding tot verpleegkundige te volgen op mbo en hbo-niveau. We hebben een duidelijke voorkeur voor een duale vorm, de combinatie van leren en werken.
Opleiding HBO-Verpleegkunde in Deeltijd Studeren Avans Deeltijd.
Meer opleidingen in Gezondheidszorgopleidingen.: Management in de Zorg. Om succesvol leiding te geven en te coachen in de zorg en welzijnssector heb je naast managementvaardigheden persoonlijke kracht en betrokkenheid nodig. De 4-jarige bachelor Management in de Zorg leidt je op tot leidinggevend professional. Niveau: Bachelor Locatie: Breda Inschrijven: vóór 31 augustus. Bekijk deze opleiding. Management in de Zorg Associate degree. Om succesvol te coachen in de zorg en welzijnssector heb je naast managementvaardigheden persoonlijke kracht en betrokkenheid nodig. De 2-jarige Associate degree Management in de Zorg leidt je op voor een coachende functie in de Zorg. Niveau: Associate degree Locatie: Breda Inschrijven: vóór 31 augustus. Bekijk deze opleiding. Leven lang leren. Werken en Studeren. Hoe ziet een deeltijdstudie er uit? Studiekosten en vergoeding. Leven lang leren. Over Avans Deeltijd.
Opleidingen Hogeschool Rotterdam. Combined Shape. Payoff.
Post hbo trainingen en cursussen. Filter wis selectie. Havo of vwo? Zoek wat past bij je profiel Selecteer je profiel. Heb je een diploma op basis van een oud profiel? Dan gelden andere toelatingsvoorwaarden. Bekijk de toelatingsvoorwaarden op de opleidingspagina voor meer informatie. Deel deze pagina Deel op LinkedIn Deel op Twitter Deel op Facebook Email deze pagina Print deze pagina. Volg ons op LinkedIn. Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook. Volg ons op YouTube. Volg ons op Instagram. 2020 Hogeschool Rotterdam. Alle rechten voorbehouden. We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren. Ok Ik wil geen cookies. HINT is het intranet van Hogeschool Rotterdam voor studenten en medewerkers. Heb je je aangemeld voor een opleiding? Bekijk dan de status van je aanmelding via mijn.hr.nl. Een project, stage of afstudeeropdracht opgeven? Dat kan voor veel opleidingen via PraktijkLink.
KNVM Onderwijs Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek HBO.
Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek HBO. Je kunt de opleiding Biologie Medisch Laboratoriumonderzoek aan diverse hogescholen volgen. Veel onderwijsinstellingen hebben verschillende leslocaties. Kijk op de site van de school in welke plaats deze opleiding wordt gegeven. Avans Hogeschool in Breda, Den Bosch, Tilburg. Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek: voltijd. Fontys Hogescholen in diverse plaatsen in Nederland. Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek valt onder de opleiding Applied Science, samen met Chemie en Chemische Technologie: voltijd. Hanzehogeschool Groningen in Groningen. Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek: voltijd. Hogeschool Inholland in diverse plaatsen in de Randstad. Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek en ook Biotechnologie: voltijd. Hogeschool Leiden in Leiden. Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek: voltijd. Hogeschool Rotterdam in Rotterdam. Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek: voltijd. Hogeschool Utrecht in Utrecht en Amersfoort. Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek Life Sciences: voltijd, deeltijd.

Contacteer ons

Zoeken naar medische opleidingen hbo deeltijd