technische opleidingen hbo deeltijd
Opleidingen Hogeschool Rotterdam. Payoff.
Hogeschool Rotterdam biedt een groot aantal opleidingen aan in de interessegebieden Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media ICT, Onderwijs lerarenopleidingen en Techniek. Krijg hulp bij het kiezen van je studie Hulp bij studiekeuze. Training of cursus. Gedrag en Maatschappij. Post hbo trainingen en cursussen.
HBO Techniek opleidingen.
HBO Logistics Management. HBO Maritieme Techniek en Luchtvaart. HBO Technische Natuurkunde. Ontdek jouw top-3 studies! Genereer je eigen top-3 interessante studies met deze gratis invuloefening van onze studiecoach Tom. Vraag nu aan! Hbo opleidingen in de Techniek. Je wil iets met techniek doen.
Deeltijd Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Opleidingen met selectieprocedure. Online inschrijven hbo. Werken en studeren. Wil jij jezelf ontwikkelen als professional en je specialiseren binnen je vakgebied, of meer kennis opdoen naast je eigen expertise? Wil jij je studie combineren met werk en/of gezin en je studietijd zelfstandig en flexibel kunnen indelen? Dan zijn de bacheloropleidingen in deeltijd van Hogeschool Inholland iets voor jou! Inholland verzorgt hoogwaardig en praktijkgericht onderwijs in deeltijd. De bacheloropleidingen duren officieel vier jaar. Heb je al relevante kennis en vaardigheden en kun je dat aantonen, dan is het ook mogelijk te versnellen. Hogeschool Inholland start vanaf september 2017 met de flexibele deeltijdopleidingen Sociaal Juridische Dienstverlening SJD, Technische Bedrijfskunde TBK en Business IT Management BIM.
Deeltijdopleidingen Hogeschool van Amsterdam.
De Hogeschool van Amsterdam biedt verschillende opleidingen aan in deeltijd. Deeltijd opleidingen zijn bedoeld voor mensen die al een baan of andere bezigheden hebben, en zich daarnaast verder willen specialiseren binnen hun vakgebied of zich juist willen omscholen naar een ander vakgebied.
Opleidingen Techniek Hogeschool van Amsterdam.
Welke opleidingen houden zich bezig met Techniek? Hoe bereidt het onderwijs je voor op de arbeidsmarkt? Vergelijk educations filter: selected: true.length resultaten Vergelijk. max maxSelected items. Vergelijk educations filter: selected: true.length resultaten Vergelijk. Info voor werkenden. HvA in de stad.
Deeltijd hbo-opleiding Maritieme Techniek STC Group Rottterdam.
U start aan het afstudeertraject als u minimaal twee jaar relevante werkervaring in de maritiem technische sector hebt opgedaan. Voor de professional die een vervolgfunctie bij de eigen werkgever of in de sector ambieert en daarvoor bijscholing nodig heeft zonder een volledig bachelordiploma te behalen, bieden wij losse leerlijnen op hbo-niveau aan. U kiest op basis van uw opleidingsbehoefte een zogenaamd leerlijntraject uit. De duur van elk leerlijntraject is verschillend en na afronding ontvangt u een certificaat. Het is ook mogelijk om in uw eigen volgorde en tempo leerlijnen te stapelen tot een volledig bachelor diploma. Alle leerlijntrajecten zijn zo ingericht dat u de studie met uw baan kunt combineren. De bijscholingsmodules die wij aanbieden zijn.: Leerlijn: Introductie Scheepsbouwkunde. Leerlijn: Maritieme Werktuigkunde. Hier vindt u het leaflet Bijscholingsmodules. Heb je vragen over deze opleiding? Neem dan contact op met Marieke School deeltijdmaritiemetechniek@stc-r.nl, coördinator deeltijd hbo.
Deeltijdopleidingen natuur en techniek op HBO of Universitair niveau.
Maar ook in de harde techniek zijn er deeltijdopleidingen te vinden. Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde en Bouwkunde plus Civiele Techniek zijn de belangrijkste opleidingen. En als laatste is er Logistics Management, met economische en technische varianten. Duale en deeltijdopleidingen in de studierichting informatica en techniek.: HBO Bouwkunde deeltijd / duaal.
Deeltijd Technische HBO Opleidingen Avans Deeltijd.
Technische Bedrijfskunde gaat in op bedrijfsprocessen van productiebedrijven binnen de maakindustrie. Je vindt het leuk om processen te beschrijven, analyseren en verbeteren. Niveau: Bachelor Locatie: Tilburg Inschrijven: voor 31 augustus. Bekijk deze opleiding. De arbeidsmarkt vraagt om maatschappelijk bewuste elektrotechniek ingenieurs. Kies daarom voor de deeltijdopleiding Elektrotechniek bij Avans Deeltijd.

Contacteer ons

Zoeken naar technische opleidingen hbo deeltijd