technische opleidingen hbo deeltijd
HBO Techniek: overzicht van de opleidingen.
Je kunt je hier meestal nog vlak voor de start in september aanmelden. Open dagen hbo opleidingen. 04-05-2018 Hogeschool Dirksen. Wij gaan in september weer van start met onze deeltijd hbo-studies. Geef je nu op voor onze interactieve webinar op 17 mei van 1930: 2030: uur en ontdek of hbo-studie binnen de Technische informatica iets voor jou: www.dirksen.nl/webinar.
HBO Werktuigbouwkunde deeltijd Hanze Professionals.
HBO Werktuigbouwkunde studeren in deeltijd? In Groningen studeren of liever vanuit huis? Volg de flexibele opleiding Werktuigbouwkunde en bepaal zelf uw studievorm! De maatschappij stelt steeds hogere eisen aan werktuigen' slimmer produceren, grotere nauwkeurigheid, beter rendement, spaarzamer gebruik van grondstoffen en minder belasting voor het milieu. Dát zijn uitdagingen waarvoor werktuigbouwkundige ingenieurs innovatieve technische oplossingen ontwikkelen.
Civiele Techniek deeltijd HAN.nl.
Zoek uw opleiding, cursus of training op trefwoord. HAN.nl HAN Deeltijdstudies Opleidingen Bacheloropleidingen Civiele Techniek. Civiele Techniek deeltijd. Werk je in het vakgebied civiele techniek en ben je op zoek naar verdieping en/of verbreding in je huidige functie? Volg dan de bacheloropleiding Civiele Techniek in deeltijd en versterk je positie in een sector waar veel vraag is naar hbo afgestudeerden.
Deeltijd Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Opleidingen met numerus fixus. Opleidingen met selectieprocedure. Online inschrijven hbo. Werken en studeren. Wil jij jezelf ontwikkelen als professional en je specialiseren binnen je vakgebied, of meer kennis opdoen naast je eigen expertise? Wil jij je studie combineren met werk en/of gezin en je studietijd zelfstandig en flexibel kunnen indelen? Dan zijn de bacheloropleidingen in deeltijd van Hogeschool Inholland iets voor jou! Inholland verzorgt hoogwaardig en praktijkgericht onderwijs in deeltijd. De bacheloropleidingen duren officieel vier jaar. Heb je al relevante kennis en vaardigheden en kun je dat aantonen, dan is het ook mogelijk te versnellen. Hogeschool Inholland start vanaf september 2017 met de flexibele deeltijdopleidingen Sociaal Juridische Dienstverlening SJD, Technische Bedrijfskunde TBK en Business IT Management BIM.
Deeltijdopleidingen Hogeschool van Amsterdam.
De Hogeschool van Amsterdam biedt verschillende opleidingen aan in deeltijd. Deeltijd opleidingen zijn bedoeld voor mensen die al een baan of andere bezigheden hebben, en zich daarnaast verder willen specialiseren binnen hun vakgebied of zich juist willen omscholen naar een ander vakgebied.
Opleidingen Techniek Hogeschool van Amsterdam.
Welke opleidingen houden zich bezig met Techniek? Hoe bereidt het onderwijs je voor op de arbeidsmarkt? Vergelijk educations filter: selected: true.length resultaten Vergelijk. max maxSelected items. Vergelijk educations filter: selected: true.length resultaten Vergelijk. Info voor werkenden. HvA in de stad.
Opleidingen Hogeschool Rotterdam. Payoff.
Overzicht van alle opleidingen van Hogeschool Rotterdam. Hogeschool Rotterdam biedt een groot aantal opleidingen aan in de interessegebieden Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media ICT, Onderwijs lerarenopleidingen en Techniek. Gedrag en Maatschappij. Filter wis selectie. Deel deze pagina Deel op LinkedIn Deel op Twitter Deel op Facebook Email deze pagina Print deze pagina.
Deeltijd hbo Maritieme Techniek STC-Group.
U start aan het afstudeertraject als u minimaal twee jaar relevante werkervaring in de maritiem technische sector hebt opgedaan. Voor de professional die een vervolgfunctie bij de eigen werkgever of in de sector ambieert en daarvoor bijscholing nodig heeft zonder een volledig bachelordiploma te behalen, bieden wij losse leerlijnen op hbo-niveau aan. U kiest op basis van uw opleidingsbehoefte een zogenaamd leerlijntraject uit. De duur van elk leerlijntraject is verschillend en na afronding ontvangt u een certificaat. Het is ook mogelijk om in uw eigen volgorde en tempo leerlijnen te stapelen tot een volledig bachelor diploma. Alle leerlijntrajecten zijn zo ingericht dat u de studie met uw baan kunt combineren. De bijscholingsmodules die wij aanbieden zijn.: Leerlijn: Introductie Scheepsbouwkunde. Leerlijn: Maritieme Werktuigkunde. Hier vindt u het leaflet Bijscholingsmodules. Heb je vragen over deze opleiding? Neem dan contact op met Marieke School deeltijdmaritiemetechniek@stc-r.nl, coördinator deeltijd hbo.

Contacteer ons

Zoeken naar technische opleidingen hbo deeltijd