imko amersfoort
IMKO Amersfoort.
Met het leuke, professionele en hechte team van Imko Opleidingen Amersfoort kunnen wij goed verzorgde opleidingen bieden op het gebied van lichaamsverzorgende beroepen. Cursisten van allerlei pluimage en leeftijden tussen de 16 en 60 hebben in het verleden bij ons dan ook een diploma behaald.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
IMKO Opleidingen in Amersfoort Beroepsonderwijs Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave IMKO Opleidingen Amersfoort. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over IMKO Opleidingen in Amersfoort. Algemene indruk van dit bedrijf.: Beoordeling service van dit bedrijf.: Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf.: Gerelateerde bedrijven IMKO Opleidingen Amersfoort.
archief IMKO College, deeltijd schoonheidsspecialiste, 1-jarig Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
RE: archief IMKO College, deeltijd schoonheidsspecialiste, 1-jarig. door Mimilott2 20 aug 2013 1724.: Oh verschrikkelijk dat het er overal op het Imko zo slecht aan toe gaat! Ik volg zelf de opleiding schoonheidsspecialist niv 3 in Amersfoort. Bij ons is het ook een zooitje ongeregeld!
IMKO Opleidingen Amersfoort Nationale Zorggids.
Vakopleidingen Imko opleidingen.
Openingstijden van Imko Opleidingen in Amersfoort.
Werkgebieden waarbinnen onderwijs wordt aangeboden zijn onder andere Uiterlijke Verzorging, Pedicure, Detailhandel, Vakhandel, Beveiliging, Rijopleidingen en Techniek. Trainingen die u er zoal kunt volgen zijn bedrijfshulpverlening en veiligheid. De openingstijden van een vestiging van IMKO Opleidingen Amersfoort kunt u gemakkelijk vinden op Openingstijden.com.

Contacteer ons

Op zoek naar imko amersfoort?