imko examens
IMKO Vakopleidingen Assistentensite.nl.
Examens worden afgenomen door de erkende examinerende instantie Pharmacon. De opleidingen die IMKO Vakopleidingen voor de drogisterij biedt.: Verkoop in de Drogisterij. Nascholing Assistent Drogist. Daarnaast is het mogelijk enkele losse modulen te volgen, zoals de Doorstroommodule en Toezicht voor reeds gediplomeerde Assistent Drogisten.
Aanmelden Examen Imko opleidingen.
Welkom bij IMKO Technische handel! Bel ons op: 088 270 12 81 Mail ons: info@imko-vakopleidingen.nl. Aanmelden Incompany Examen. Geboortedatum en plaats. Straat, huisnummer toevoeging. Postcode en plaats. Gegegevens werkgever invullen indien van toepassing. Specialisatie Hang Sluitwerk. Examendag en tijd Selecteer.
Aanvragen exameninzage Imko opleidingen.
Welkom bij IMKO Kantoor vakhandel! Bel ons op: 088 270 12 81 Mail ons: info@imko-vakopleidingen.nl. Op deze pagina kunt u het aanvraagformulier exameninzage invullen. Let op: een aanvraag voor een exameninzage kan tot uiterlijk 49 dagen na de uitslagdatum worden ingediend.
4.19 Shiatsu TCI.
Proefexamen 4.19 shiatsu. Mijn TCI Krijg toegang tot analoge proefexamens en meer. Hoe lang duurt een examen? Wat moet ik leren voor een examen. Welk hoofdstuk moet ik bestuderen? Examens Schoonheidsspecialist Pedicure Kapper Visagie / Styling Nagelstylist Grimeur Fotografie Trainingen.
Klacht Imko: Imko start opleiding, met niet volledig informatie aan studenten Klachtenkompas.
Destijds heb ik direct een bezwaar ingedient tegen de opleidingkosten en tot vandaag heb ik na elke keer mailen en bellen Geen reactie. Vandaag heb ik weer gebeld met Imko, en gezegd dat ik niet meer betaal totdat ik antwoord op mijn bezwaar heb!
Stichting Pharmacon.
De meeste examens bestaan uit 51 meerkeuzevragen en 3 casussen waarmee je 9 punten kunt behalen. Een casus is een praktijksituatie zoals die in de drogisterij zou kunnen voorkomen. Uitzonderingen op bovenstaande samenstelling zijn de examens voor de modules Adviseren Compleet, Doorstroom Drogist en Toezicht.
Voorwaarden Imko opleidingen.
De opleidingskosten zijn exclusief examengelden. De examens behorende bij opleidingen van IMKO Vakopleidingen worden afgenomen IMKO Vakopleidingen of een door onafhankelijke erkende exameninstellingen zoals stichting Pharmacon Drogisterij. Op examens is het examenreglement van IMKO Vakopleidingen en/of de betreffende exameninstelling van toepassing.
IMKO College, deeltijd schoonheidsspecialiste, 1-jarig Radar.
en al die dingen die ons hier dwars zitten wou ik gaan vragen aan de manerger alleen die wou niet met mij praten dus dat zegt al genoeg! dus heb maar naar het kantoor gebeld en daar de vragen gesteld die zijden ook niet veel erover alleen dat de manerger van het hele imko naar mij gaat bellen en die het dan gaat oplossen! veder over die examens is ook nog niks duidelijk we moeten maar afwachten alleen ik ben er zo wel klaar mee!

Contacteer ons

Resultaten voor imko examens