imko examens
Aanmelden Examen Imko opleidingen.
Welkom bij IMKO Technische handel! Bel ons op: 088 270 12 81 Mail ons: info@imko-vakopleidingen.nl. Aanmelden Incompany Examen. Geboortedatum en plaats. Straat, huisnummer toevoeging. Postcode en plaats. Gegegevens werkgever invullen indien van toepassing. Specialisatie Hang Sluitwerk. Examendag en tijd Selecteer.
Opleidingen Imko opleidingen.
De ontwikkeling en uitvoering van deze opleidingen verzorgt IMKO Vakopleidingen. Vakopleiding IJzerwaren en Gereedschappen COVIJ. De Vakopleiding IJzerwaren en Gereedschappen legt de basis voor vakmanschap voor medewerkers met een verkoopfunctie, zoals baliemedewerkers, binnen en buitendienstmedewerkers en nieuwe medewerkers. Qua vooropleiding wordt uitgegaan van een vmbo/mbo-niveau.
Drogist Imko opleidingen.
Het IMKO Portal geeft al deze gebruikers tijdens en na afloop van een opleidingstraject inzicht in de voortgang en resultaten van gebruikers en/of gebruikersgroepen. De duur van de online opleiding Drogist is afhankelijk van inzet en motivatie. In het algemeen bestaat de studiebelasting uit ongeveer 10 uur per week. De opleiding Drogist beslaat ongeveer 8 maanden. De opleiding is voor iedereen met interesse voor de drogisterijbranche toegankelijk. Na inschrijving ontvangt de deelnemer een mail met inloggegevens en een studiehandleiding. Inschrijven kan op elk gewenst moment via de inschrijfbutton onderaan deze pagina of via het tabblad inschrijven. Binnen 7 dagen ontvangt de deelnemer een bevestiging met de inlogcode en een studiehandleiding waarmee hij direct aan de slag kan met de opleiding. Als werkgever is het ook mogelijk meerdere werknemers tegelijk in te schrijven. De examens worden afgenomen door de gecertificeerde exameninstelling Pharmacon.
Vakopleidingen Imko opleidingen.
Begrippen IMKO Opleidingen IMKO Opleidingen b.v. In deze voorwaarden wordt ook alleen de naam lees meer. Begrippen IMKO Opleidingen IMKO Opleidingen b.v. In deze voorwaarden wordt ook alleen de naam lees meer. Onze drogisterij-opleidingen leiden op tot een branche-erkend diploma. Examens worden afgenomen door lees meer.
Voorwaarden Imko opleidingen.
De opleidingskosten zijn exclusief examengelden. De examens behorende bij opleidingen van IMKO Vakopleidingen worden afgenomen IMKO Vakopleidingen of een door onafhankelijke erkende exameninstellingen zoals stichting Pharmacon Drogisterij. Op examens is het examenreglement van IMKO Vakopleidingen en/of de betreffende exameninstelling van toepassing.
Aanvragen exameninzage Imko opleidingen.
Het inzage moment wordt begeleid door een medewerker van IMKO. Er kunnen geen vragen worden gesteld over inhoud of puntentoekenning. Telefoons blijven in de tas. Indien er zwaarwegende argumenten zijn tegen de beoordeling, kan er schriftelijk bezwaar worden aangetekend bij de examencommissie.
Diploma aanvragen Imko opleidingen.
Welkom bij IMKO Kantoor vakhandel! Bel ons op: 088 270 12 81 Mail ons: info@imko-vakopleidingen.nl. LET OP: Gegevens die u hier invult komen ook zo op het diploma te staan. Straat, huisnummer toevoeging. Postcode en plaats. Gegegevens werkgever invullen indien van toepassing.
Annuleringsvoorwaarden Imko opleidingen.
Welkom bij IMKO Technische handel! Bel ons op: 088 270 12 81 Mail ons: info@imko-vakopleidingen.nl. Aanmelden Incompany Examen. De volgende annuleringsregeling is van toepassing op de annulering van examens.: Bij annulering tot vier weken voor de examendatum is annulering kosteloos.

Contacteer ons

Resultaten voor imko examens