imko kappersopleiding
IMKO College, deeltijd schoonheidsspecialiste, 1-jarig Pagina 2 Radar.
Momenteel zit ik ook op de IMKO voor de kappersopleiding. Ik voel me zeer bedrogen dat ik hier aan ben begonnen, inmiddels heb ik nog geen stage plek en ik word daar ook nergens mee geholpen terwijl ze in het begin aangaven dit wel te doen.
Home Imko opleidingen.
Met IMKO begint je toekomst meteen al.nu. Lekker actief aan de slag met een opleiding. En dat kan allemaal heel praktisch.in de praktijk. Vanaf de dag dat je bij IMKO begint ben je eigenlijk al meteen begonnen in de praktijk!
Vakopleidingen Imko opleidingen.
IMKO Amersfoort.
Met het leuke, professionele en hechte team van Imko Opleidingen Amersfoort kunnen wij goed verzorgde opleidingen bieden op het gebied van lichaamsverzorgende beroepen. Cursisten van allerlei pluimage en leeftijden tussen de 16 en 60 hebben in het verleden bij ons dan ook een diploma behaald.
Kapper Hair Visage in Wierden.
Zo ben ik het vak ingerold, vertelt Haik Gacho. Na de kappersopleiding bij IMKO en het echte werk bij Beauty Touch by Anton, een top hairstylist, opent Haik zijn eigen kapsalon in 2011. Zijn vrouw Valentin sluit zich bij hem aan met een schoonheidssalon.
IMKO College, deeltijd schoonheidsspecialiste, 1-jarig Radar.
Ik ben september vorig 2010 gestart met de opleiding junior kapper op het Imko Arnhem. De problemen die je beschrijft is ook precies wat er bij ons gaande was. Het is een ongeregelde en structuurloze opleiding waarvan sommige leraressen inderdaad niet capabel genoeg zijn. Wij hadden uiteindelijk zelfs een lerares die zelf net 1 jaar van deze opleiding af was en geen eens een leraren opleiding ernaast had. Wat wel verplicht is. Wij moesten ook vaak zelf maar uitzoeken wat te doen en uitleg werdt er 1x gegeven en daarna moest je het maar kunnen zelfs direct op echte klanten terwijl je niet eens goed wist wat je nou eigenlijk aan het doen was We zaten in totaal ook met 21 leerlingen in de klas wat echt veel te veel is voor een particuliere kappersopleiding.
imko opleidingen imko opleidingen arnhem imko kappersopleiding.
Bekijk de afstudeershow van onze Topstylisten 2017. IMKO op de onderwijsbeurs WEST! imko opleidingen imko opleidingen arnhem imko kappersopleiding. imko opleidingen rotterdam. imko opleidingen ervaringen. IMKO stopt met kappersopleiding Nieuws De Kapper. IMKO stopt met kappersopleiding. Maandag 17 juli 2017.
IMKO Arnhem.
Opleiding: IMKO Arnhem. Beroeps Opleidende Leerweg BOL. Beroeps Begeleidende Leerweg BBL. De vestiging van IMKO Opleidingen Arnhem is gevestigd in een modern pand, uiterst gunstig en rustig gesitueerd in het bruisende centrum van Arnhem. Tevens ligt de vestiging op een steenworp afstand van het centraal station.

Contacteer ons

Resultaten voor imko kappersopleiding