imko rotterdam
imko opleidingen rotterdam.
Op deze pagina lees je de reviews van bezoekers en klanten van Imko Opleidingen in Rotterdam. Er zijn 8 reviews over Imko Opleidingen gedeeld. Imko Opleidingen in Rotterdam wordt door bezoekers en klanten beoordeeld met een 38. Openingstijden van Imko Opleidingen in Rotterdam.
Home Imko opleidingen.
Met IMKO begint je toekomst meteen al.nu. Lekker actief aan de slag met een opleiding. En dat kan allemaal heel praktisch.in de praktijk. Vanaf de dag dat je bij IMKO begint ben je eigenlijk al meteen begonnen in de praktijk!
IMKO Opleidingen ervaringen van opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Je accentueert de sterke kanten van mensen en zorgt dat ze goed in hun vel zitten. IMKO Opleidingen is dé specialist als het om opleidingen in de uiterlijke verzorging gaat. Als grootste particuliere opleidingscentrum in deze branche, verzorgen wij al jaren tal van opleidingen van de allerhoogste kwaliteit.
Restaurant Imko Pure Zee. Wat een feest! Reizigersbeoordelingen PUUR ZEE / Hotel Villa de Klughte TripAdvisor.
Hotels in de buurt van RTM Luchthaven Rotterdam. Alle restaurants in Wijk aan Zee. Restaurants in de buurt van PUUR ZEE / Hotel Villa de Klughte. Alle dingen om te doen in Wijk aan Zee. Activiteiten in de omgeving van PUUR ZEE / Hotel Villa de Klughte. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Over Wijk aan Zee. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Restaurant Imko Pure Zee.
Openingstijden van Imko Opleidingen in Rotterdam.
IMKO Opleidingen is een onderwijsinstelling met in totaal 66 locaties. IMKO Opleidingen Rotterdam biedt diverse opleidingen aan. Zo kunt u er terecht voor mbo-opleidingen, brancheopleidingen, in-company trainingen en examens. Werkgebieden waarbinnen onderwijs wordt aangeboden zijn onder andere Uiterlijke Verzorging, Pedicure, Detailhandel, Vakhandel, Beveiliging, Rijopleidingen en Techniek.
IMKO Opleidingen in Rotterdam Beroepsonderwijs Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Pas gratis deze tekst aan. Bent u bedrijfseigenaar? Meld u gratis aan. Kaartweergave IMKO Opleidingen Rotterdam. Geef als eerste een beoordeling aan IMKO Opleidingen in Rotterdam. Gerelateerde bedrijven IMKO Opleidingen Rotterdam. Korte Hoogstraat 18. Regionaal Opleidingen Centrum. Zuster Hennekeplein 80.
IMKO Rotterdam.
De vestiging van IMKO Opleidingen te Rotterdam bevindt zich in hartje centrum van deze bruisende havenstad. Op de 5e etage van een prachtig pand op A-locatie, nabij de bekende Lijnbaan en Coolsingel, vind u 5 ruime leslokalen, voorzien van moderne behandelstoelen en lesmateriaal, een kantine, een schoonheidssalon en een kantoor.
IMKO Opleidingen Rotterdam.
Capabel Onderwijs Groep, gelegen aan de Zernikestraat 1 in Eindhoven gemeente Eindhoven. Capabel Onderwijs Groep, gelegen aan de Heer Bokelweg 161 in Rotterdam gemeente Rotterdam. IMKO Opleidingen, gelegen aan de Westblaak 81 in Rotterdam gemeente Rotterdam. IMKO Opleidingen, gelegen aan de Westblaak 32 in Rotterdam gemeente Rotterdam.

Contacteer ons

Resultaten voor imko rotterdam