mijn imko
IMKO Vakopleidingen Assistentensite.nl.
Jij wil over de juiste kennis beschikken om verantwoord het juiste advies te kunnen geven. Met een opleiding bij IMKO vakopleidingen heb jij een diploma dat erkend is door het Centraal Bureau Drogisterijbedrijven. Dat maakt jou onmisbaar voor jouw werkgever!
Vakopleidingen Imko opleidingen.
Drogisterij Imko opleidingen.
IMKO Vakopleidingen richt zich op de bij-en nascholing van medewerkers van gevestigde ondernemingen binnen verschillende branches en bedrijfstakken. IMKO Vakopleidingen heeft een aanbod van praktijkgerichte vakopleidingen met actuele vakkennis, waarmee medewerkers hun vakkennis en vaardigheden vergroten. Onze opleidingen en cursussen leiden op tot branche-erkende diploma's' en certificaten.
Inlog pagina.
Mijn ervaring met opleidingsinstituut IMKO Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Deels verschuilt IMKO zich achter het excuus van interne reorganisatie maar incasseert wel torenhoge lesgelden zonder kwaliteit te leveren. IMKO stelt dat er geen sprake is van enige schade aan mijn kant en wil van enige financiële compensatie niet weten.
IMKO Opleidingen ervaringen van opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
account_circle Mijn Springest. phone 085 7440830. group Incompany training. Het Wielsum 10. 5201 AK Den Bosch. Deel je ervaring. Met een beroep in de uiterlijke verzorging weet je hoe je iemands persoonlijkheid tot zijn recht moet laten komen. Je accentueert de sterke kanten van mensen en zorgt dat ze goed in hun vel zitten. IMKO Opleidingen is dé specialist als het om opleidingen in de uiterlijke verzorging gaat.
Vergeten wachtwoord.
Bij vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar info@imko-vakopleidingen.nl. Stuur je gebruikersnaam of je e-mailadres in om je wachtwoord te resetten. Als we je terugvinden in de databank sturen we je een mail met instructies, zodat je je opnieuw kunt aanmelden.
Vakopleidingen Imko opleidingen.

Contacteer ons

Resultaten voor mijn imko