HBO Opleidingen
Opleidingen overzicht Viaa.
Naar het buitenland. Centrum voor Samenlevingsvraagstukken. Lectoraat Zorg en Zingeving. Lectoraat Goede onderwijspraktijken. Organisatie en bestuur. Werken bij Viaa. Inloggen bij Viaa. Speciaal voor studenten en docenten. Post hbo opleidingen. Cursussen en trainingen. Coaching en begeleiding. Van mbo naar hbo.
Bacheloropleidingen Erasmus University Rotterdam.
Bachelor Open Dag. Open Dag Late beslissers. Open Dag Erasmus MC. Open Dag Ouders. Toelating Sluit submenu. Numerus fixus en decentrale selectie. Toelating bacheloropleidingen met een vwo-diploma. Toelating bacheloropleidingen met hbo of wo. Toelating andere vooropleiding. Inschrijven bacheloropleiding Sluit submenu.
Opleidingen post-hbo-onderwijs.
U kunt een persoonlijke case meenemen die wordt aangepakt tijdens uw opleiding. U verlaat de opleiding niet alleen met een erkend diploma maar ook met een doortimmerd plan om uw case aan te pakken. Praktischer kan niet. Veel opleidingen zijn ook in een maatwerkvariant incompany mogelijk.
Praktische opleidingen en trainingen op het gebied van online marketing, communicatie, data customer management Beeckestijn Business School Beeckestijn Business School.
Al onze opleidingen hebben echter hetzelfde doel: om jouw in een relatief kort tijdsbestek gedegen in te voeren in het onderwerp van je opleiding via een optimale mix van theorie, strategie en praktijk. Na het voltooien van de opleiding ben je een volwaardige gesprekspartner en heb je je eigen visie ontwikkeld op het betreffende vakgebied.
Post hbo opleidingen iPabo.
post hbo opleidingen. op maat en op locatie. Post hbo opleidingen. De Hogeschool iPabo wil met scholings en opleidingsactiviteiten een betekenisvolle en duurzame bijdrage leveren aan de onderwijskwaliteit. De opleidingen, trainingen en workshops zijn bedoeld voor leraren, directieleden en besturen in het speciaal basisonderwijs.
Online marketing Communicatie HBO opleidingen LECTRIC.
Hogeschool NCOI is als rechtspersoon bevoegd in het kader van de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek WHW en de Wet educatie en beroepsonderwijs WEB HBO Bachelor, Master en MBO-opleidingen te verzorgen. Dit betekent dat NCOI erkende MBO-diplomas en, voor geaccrediteerde opleidingen, HBO Bachelor en Mastergetuigschriften mag uitgeven.
Een complete lijst van ALLE HBO opleidingen in Nederland kiesjestudie.nl.
Hier vind je een compleet overzicht van alle HBO opleidingen. Klik op de studienaam voor gedetailleerde informatie over de opleiding. En ja, de lijst is lang, maar het is dan ook het meest recente overzicht van ALLE bestaande en erkende HBO opleidingen in Nederland.
Docentenopleiding hbo-docent medisch-biologische vakken Opleidingen en cursuszoeker LEARN! Academy, Vrije Universiteit Amsterdam.
Academy, Vrije Universiteit Amsterdam. Home Opleidingen en cursuszoeker Docentenopleiding hbo-docent medisch-biologische vakken. Docentenopleiding hbo-docent medisch-biologische vakken. Op dinsdag 12 februari 2019 is er een voorlichtingsbijeenkomst van deze opleiding aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Kijk bij het kopje Voorlichtingsbijeenkomst voor meer informatie. Dé opstap om hbo-docent te worden voor iedereen met een medisch-biologische master! Ben je op zoek naar een opleiding tot hbo-docent en heb je een master in een medisch-biologische richting zoals Bewegingswetenschappen, Gezondheidswetenschappen, Biomedische Wetenschappen en aanverwante studies? De Vrije Universiteit Amsterdam biedt afgestudeerden van deze studierichtingen een unieke vakgerichte opleiding om zich te ontwikkelen tot theorie-docent in het hbo.

Contacteer ons

Zoeken naar HBO Opleidingen