HBO deeltijd opleidingen
Geld voor deeltijdopleiding DUO.
Als u een opleiding in deeltijd volgt, hebt u geen recht op studiefinanciering. U kunt wel onder bepaalde voorwaarden een tegemoetkoming voor deeltijders aanvragen. U volgt een deeltijdopleiding vmbo-tl, havo, vwo of vavo, van ten minste 270 lesminuten per week.
Studeren in deeltijd Viaa.
Speciaal voor studenten en docenten. Post HBO opleidingen. Cursussen en trainingen. Coaching en begeleiding. Van mbo naar hbo. Van vo naar hbo. Naar het buitenland. Centrum voor Samenlevingsvraagstukken. Lectoraat Zorg en Zingeving. Lectoraat Goede onderwijspraktijken. Organisatie en bestuur. Werken bij Viaa. 038 425 5542. Open avond deeltijd.
Opleidingen Academie Artemis.
Worden de opleidingen en of cursussen ook in het Engels gegeven? Nee, de basis doceertaal is Nederlands. Buitenlandse studenten zullen de Nederlandse taal aantoonbaar in voldoende mate moeten beheersen. Op een correcte taalbeheersing op hbo niveau wordt nadruk gelegd. Mijn dochter is 16 jaar, maar ze weet zeker dat ze styliste wil worden.
Deeltijd opleiding Studeren Werksite.
Een overzicht van alle deeltijd opleidingen vind je bijvoorbeeld op deze pagina. Door op de verschillende opleidingen te klikken ontdek je direct of een deeltijdopleiding aansluit bij je verwachtingen. Meer informatie: Hbo Studeren Hbo opleiding Hogeschool Beroepskeuze Vmbo Beroepskeuzetest Vacatures zorg Mbo opleiding Mbo.
De deeltijdopleidingen van de IVA: IVA Driebergen.
Kies jouw deeltijdopleiding.: Instroom doorstroom BMC HBO. Deeltijd-BMC 2 jr. Deeltijd-HBO 2 jr. Instroom doorstroom HBO. Mbo-4 of BMC. Deeltijd HBO 2jr. Klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Maak voor een advies op maat een afspraak met de coördinator deeltijdopleidingen.:
Schumann Akademie.
Aanmeldingen voor de mondelinge en schriftelijke opleidingen van het standaardpakket zijn vanaf heden niet meer mogelijk. De Akademie biedt de laatste 3e jaars vakgroep uiteraard de mogelijkheid om hun theoretische opleiding af te ronden. Alle informatie over vakinhoud e.d. op deze website is uitsluitend bestemd voor hogerejaars studenten.
HBO opleiding Toegepaste Psychologie? HBO Drechtsteden Op maat HBO opleidingen HBO Drechtsteden HBO Drechtsteden.
Toegepaste Psychologie deeltijd heeft nog wel vrije plekken voor de start in september 2019. Als enige bachelor opleiding Toegepaste Psychologie is bij HBO Drechtsteden POH-GGZ praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg integraal onderdeel van de opleiding. Dat geldt voor de minoren Onderwijs en Ontwikkeling en Zorg en Welzijn.
Deeltijd HBO opleidingen Avans Deeltijd.
De bagage die je nodig hebt voor je ambitie, vergaar je bij een van de financiële opleidingen van Avans Deeltijd. Hanneke de Vries. Je hebt een warme belangstelling voor de zorg en welzijnssector en je wilt graag zelf meer invloed hebben op werkprocessen in deze sector.

Contacteer ons

Op zoek naar HBO deeltijd opleidingen?