deeltijd hbo opleidingen rotterdam
Hogeschool Rotterdam.
Meer over hbo opleidingen. Taal / Communicatie. Cultuur / Kunst. Recht / Bestuur. Economie / Bedrijf. Gedrag / Maatschappij. Aarde / Milieu. Informatica / Exact. Hogeschool Rotterdam is een dynamische kennisonderneming voor hoger beroepsonderwijs. Negentig opleidingen, verspreid over diverse locaties in de stad, in de richtingen Kunst, Onderwijs, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Economie, Techniek en Media ICT.
Deeltijd hbo Maritieme Techniek STC-Group.
Kerndocent Chemische Technologie hbo. Ter versterking van Rotterdam Mainport Institute RMI zijn wij op zoek naar een enthousiaste kerndocent chemische technologie. Het betreft een functie van 10, fte. NauTech beslaat drie verdiepingen en is gevestigd op de Lloydstraat 300 in Rotterdam. Volg ons op. Over STC Group. College van Bestuur. Deeltijd Maritieme Techniek.
Hbo-opleidingen van Inholland.
Bij Inholland Rotterdam kun je opleidingen voltijd en deeltijd volgen op het gebied van communicatie, management, marketing, media, onderwijs, recht, toerisme en welzijn. Bekijk de opleidingen in Rotterdam. Open Dagen Inholland Rotterdam. Wil je de sfeer proeven en de locatie in het echt zien? Kom dan eens langs tijdens een van onze Open Dagen/Avonden. Tijdens de Open Dagen/Avonden zijn alle hbo-opleidingen vertegenwoordigd en helpen wij je graag bij het maken van de juiste studiekeuze. Jaaroverzicht Open Dagen/Avonden studiejaar 2017 2018. 17.00 20.00 uur. Meld je aan. Volg onze vloggers. Tweets by @InhRotterdam. Schrijf je in. Open Avond 6 juni. Hulp nodig bij je studiekeuze? Studeren bij Inholland. Online inschrijven hbo.
Opleidingen in Rotterdam Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Opleidingen in Rotterdam. Agri, Food and Life Sciences. Business, Finance and Law. Gezondheid, Sport en Welzijn. Onderwijs en Innovatie. Techniek, Ontwerpen en Informatica. Business, Finance and Law. Associate degree Bedrijfseconomie. Finance Control: Bedrijfseconomie. Sociaal Juridische Dienstverlening. Creative Business: Media Entertainment Management. Tourism Management HTRO. Gezondheid, Sport en Welzijn. Onderwijs en Innovatie. Leraar Basisonderwijs Pabo. Schrijf je in. Open Avond 6 juni. Hulp nodig bij je studiekeuze? Studeren bij Inholland. Online inschrijven hbo.
de Nederlandse hogescholen Hogeschool Rotterdam.
20 masters keyboard_arrow_right. Hogeschool Rotterdam biedt een groot aantal opleidingen aan in de richtingen Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media ICT, Onderwijs en Techniek. Hogeschool Rotterdam is een dynamische kennisonderneming voor hoger beroepsonderwijs. Het aanbod bestaat uit circa 90 opleidingen: Associate degrees tweejarig hbo, bachelors en masters.
deeltijd bachelor Bouwkunde Hogeschool Rotterdam.
opleidingsduur 4 jaar deeltijd. heeft geen numerus fixus. heeft een honours programma. Open dagen en meeloopdagen. Open dag Rotterdam. Tijdens de open dag gaan alle locaties van Hogeschool Rotterdam tussen 10.00 uur en 14.00 uur voor je open. In die tijd kun je op de verschillende informatiemarkten praten met studenten en docenten van de opleiding. Open dag Rotterdam. Tijdens de open dag gaan alle locaties van Hogeschool Rotterdam tussen 10.00 uur en 14.00 uur voor je open. In die tijd kun je op de verschillende informatiemarkten praten met studenten en docenten van de opleiding. Open dag Rotterdam. Tijdens de open dag gaan alle locaties van Hogeschool Rotterdam tussen 10.00 uur en 14.00 uur voor je open. In die tijd kun je op de verschillende informatiemarkten praten met studenten en docenten van de opleiding. Open avond Rotterdam. Tijdens de open avond gaan de deuren van Hogeschool Rotterdam tussen 16.00 uur en 20.00 uur voor je open. In die tijd kun je op de informatiemarkt praten met studenten en docenten van de deeltijdopleidingen en Associate degrees. Een aantal opleidingen geeft ook nog klassikale voorlichting.
HBO Communicatie Hogeschool Rotterdam Rotterdam kiesjestudie.nl.
Hier vind je feiten en cijfers over de bachelor Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina. Soort HBO studie. HBO bachelor voltijd / deeltijd. Taal van opleiding. Wat is de kwaliteit van deze opleiding? De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings en uitvalscijfers, baankansen, etc. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke bachelors in het land. Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Hbo te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze en de jarenlange gevolgen ervan. In de Keuzegids Hbo.: Alle opleidingen vergeleken per vakgebied.
Opleidingen Hogeschool Rotterdam. Payoff.
Hulp bij studiekeuze. Studeren in Rotterdam. Projecten en publicaties. Over de hogeschool. Overzicht van alle opleidingen van Hogeschool Rotterdam. Hogeschool Rotterdam biedt een groot aantal opleidingen aan in de interessegebieden Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media ICT, Onderwijs lerarenopleidingen en Techniek.

Contacteer ons

Op zoek naar deeltijd hbo opleidingen rotterdam?