deeltijd opleidingen hbo
Kies voor een erkende Deeltijd opleiding van NTI.
Gezondheid en uiterlijke verzorging. Home Deeltijd opleidingen. Deeltijdopleidingen bij NTI. Ben jij op zoek naar een opleiding die goed te combineren is met een drukke baan of gezinsleven? De deeltijdopleidingen van NTI bieden hier een uitkomst. Je volgt bij NTI deeltijdopleidingen op MBO, HBO en zelfs Masterniveau.
Cingel College: MBO opleidingen in Breda: Cingel College.
De Koksopleiding van het Cingel College is voor het tweede jaar op rij verkozen tot TOP-opleiding. De opleiding hoort bij de top 3 van Nederland. Onze opleidingen worden door docenten uit de praktijk en het bedrijfsleven ontwikkeld, hierdoor sta je vanaf de start van je opleiding al met één been in de praktijk.
Deeltijd HBO opleidingen Avans Deeltijd.
De bagage die je nodig hebt voor je ambitie, vergaar je bij een van de financiële opleidingen van Avans Deeltijd. Hanneke de Vries. Je hebt een warme belangstelling voor de zorg en welzijnssector en je wilt graag zelf meer invloed hebben op werkprocessen in deze sector.
Deeltijd en duale opleidingen in het hoger onderwijs.
HBO en MBO. Home Instellingen Deeltijdopleiding. Overzicht van instellingen voor deeltijd onderwijs en duale opleidingen. Deeltijdopleiding.nl biedt informatie over deeltijdopleidingen en duale opleidingen. Bij deeltijdopleidingen gaat het erom dat je een beperkt aantal uren colleges hebt en daarnaast andere activiteiten kunt uitvoeren.
Werk en studie CHE.
Je kunt rekenen op een praktijkgerichte opleiding van topkwaliteit. De persoonlijke aanpak van de CHE vind je terug in de begeleiding, kleinschalige opzet en een prettige, gastvrije studieomgeving. Bachelor Deeltijd 8 Associate Degree 3 Master 8 Post-hbo 30 Cursus 42. Alle deeltijd en duale opleidingen.
Deeltijd en duale hbo-bacheloropleidingen, hbo-masteropleidingen en cursussen Hogeschool Utrecht.
HU als partner voor jouw bedrijf? Over de HU. Werken bij HU. Alles wissen Filters Sluiten. Zoek opleiding Invoer wissen. Media, Communicatie IT. Life Sciences Chemistry. Gebaren, Taal Dovenstudies. meer dan 12 maanden. Tot Geen maximum. Er zijn geen opleidingen gevonden.
Experimenten om deeltijdonderwijs flexibeler te maken Hoger onderwijs Rijksoverheid.nl.
Voor een hbo bachelor-diploma zijn 240 punten nodig: 8 modules. Voor een Associate degree opleiding zijn 120 studiepunten nodig: 4 modules. Collegegeld voor modules. De opleidingen bepalen hoe hoog het collegegeld voor de modules is. Dit mag niet hoger zijn dan 3750 per module.
Tilburg University Beste algemene universiteit van Nederland.
Follow us on: LinkedIn YouTube Flickr Facebook twitter. Waarom een bachelor in Tilburg? Inschrijven voor bacheloropleiding. Informatie voor middelbare scholen. Pre-bachelor voor vluchtelingen. Waarom een master in Tilburg? Premaster na hbo. Kosten, studiefinanciering en aanmelden. Masters in deeltijd. Research master en promoveren.

Contacteer ons

Zoeken naar deeltijd opleidingen hbo