hbo deeltijd opleidingen 2 jaar
Land en Watermanagement deeltijd Ad hvhl.nl.
Associate Degree Land en Watermanagement Ad deeltijd. Opleidingsgraad: Associate degree. Opleidingsduur: 2 jaar. Land en Watermanagement Ad deeltijd. In twee jaar startklaar. Ben je al werkzaam in de wereld van Land en Watermanagement en ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière?

opleidingsduur 2 jaar deeltijd. Voor het volgen van de opleiding is relevant werk op het terrein van social work noodzakelijk. Daarbij moet u in uw baan de positie en de mogelijkheid hebben om onderzoeks en verandertrajecten uit te voeren. Dit vraagt om actieve ondersteuning van uw werkgever. U heeft minimaal drie jaar werkervaring op het terrein van social work. Als master social work bent u in staat om.: Een leidende en verbindende rol te spelen in veranderprocessen. Ontwikkelingen in de samenleving op het gebied van zorg en welzijn, vanuit een gedegen kennisbasis te signaleren, te analyseren en te evalueren. Kritisch te reflecteren en ondersteund door praktijkgericht onderzoek verbeteringen of nieuwe aanpakken te ontwikkelen, te introduceren en te implementeren. Te zorgen voor aantoonbare kwaliteitsverbeteringen van hulp en dienstverlening. De aanpak en de uitvoering van uw werk te verantwoorden aan samenwerkingspartners, subsidieverstrekkers, cliënten en beroepsgenoten. Bijdragen te leveren aan de professionalisering van het vakgebied social work. Jaar accreditatie: 2013. Bezoekadres: Wibautstraat 5a, 1091 GH Amsterdam. Open dagen en meeloopdagen. HvA open dag. Open dag voor alle opleidingen van de HvA.
Bacheloropleiding volgen? De Haagse Hogeschool.
Je zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Toon meer gevonden opleidingen. Je zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Bekijk alle resultaten. Ga naar content. Daarvoor zit je goed bij De Haagse. We hebben er ruim 65, in verschillende soorten en maten. De meeste bestaan uit een vierjarig programma, sommige kan je verkort in drie jaar volgen.
Homepage Hotel Management School Maastricht.
Na je studie. Facility and Real Estate Management. Innovative Hospitality Management. Open Dagen en brochures. Contact en route. Opleiding in beeld. Studeren in Maastricht. Student Council HMSM. Teaching Hotel Restaurant L'Etoile' Bar Le Coin Hotelkamer boeken. Beleef het Teaching Hotel.
Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Bachelor Vierjarige hoger beroepsopleiding hbo. Master Vervolgopleiding op een bachelor. Inholland Academy: voor de werkende professional. Voltijd Iedere dag werken aan je studie. Ongeveer 40 uur per week. Deeltijd Parttime studeren. Vaak in de avonduren. Duaal Combinatie van werken en leren. Agri, Food Life Sciences Business, Finance Law Creative Business. Gezondheid, Sport en Welzijn Onderwijs Innovatie Techniek, Ontwerpen en Informatica. Alkmaar Amsterdam Delft Den Haag. Diemen Dordrecht Haarlem Rotterdam. Geen opleidingen gevonden.
Hbo pedagogiek Driestar hogeschool Driestar educatief.
De opleiding Pedagogiek van Driestar hogeschool wordt in deeltijd gegeven, maar is wel een volwaardige hbo-studie. De opleiding duurt vier jaar, waarin je op een vaste middag/avond in de week lessen volgt. De opleiding kenmerkt zich door kleinschaligheid, een persoonlijke aanpak en persoonlijke begeleiding.
Deeltijd opleiding Studeren Werksite.
Een overzicht van alle deeltijd opleidingen vind je bijvoorbeeld op deze pagina. Door op de verschillende opleidingen te klikken ontdek je direct of een deeltijdopleiding aansluit bij je verwachtingen. Meer informatie: Hbo Studeren Hbo opleiding Hogeschool Beroepskeuze Vmbo Beroepskeuzetest Vacatures zorg Mbo opleiding Mbo.
Werken en studeren NHL Stenden Hogeschool.
Associate degree opleidingen. Werken én in twee jaar een hbo-diploma halen? Een associate degree Ad is een erkend hbo-diploma dat je binnen 2 jaar behaalt. Volg je ambitie en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen met een vierjarige deeltijd bacheloropleiding hbo.

Contacteer ons

Resultaten voor hbo deeltijd opleidingen 2 jaar