hbo opleidingen deeltijd
Studeren in deeltijd Viaa.
Speciaal voor studenten en docenten. Post HBO opleidingen. Cursussen en trainingen. Coaching en begeleiding. Van mbo naar hbo. Van vo naar hbo. Naar het buitenland. Centrum voor Samenlevingsvraagstukken. Lectoraat Zorg en Zingeving. Lectoraat Goede onderwijspraktijken. Organisatie en bestuur. Werken bij Viaa. 038 425 5542. Open avond deeltijd.
Hbo pedagogiek Driestar hogeschool Driestar educatief.
We gaan ervan uit dat studenten kennis hebben genomen van de inhoud van deze documenten. Open avond pabo deeltijd, Pedagogiek en Masteropleidingen 19 mrt. Open avond Lerarenopleiding voortgezet onderwijs 21 mrt. Open avond pabo deeltijd, Pedagogiek en Masteropleidingen 14 mei.
Deeltijdopleidingen overzicht op HBO of Universitair niveau.
Aanbod op hogescholen en universiteiten. Vooral in het hbo zijn er veel opleidingen die je ook in deeltijd of duaal kunt volgen. Ze handhaven een flink opleidingsaanbod en trekken behoorlijke aantallen studenten met hun onderwijs. Natuurlijk zijn er ook veel particuliere onderwijsinstellingen die opleidingen in deeltijd aanbieden.
Fulltime bezig met deeltijd-hbo opleiding AMT.
De overstap van MBO naar HBO was niet gemakkelijk. Ondanks zijn jeugdige leeftijd heeft de 29-jarige voorman van Porsche Centrum Amsterdam een opvallende loopbaan achter de rug. Op dit moment combineert hij het aansturen van de werkplaats met een deeltijd automotive hbo-opleiding aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen HAN. Deeltijd en voltijdopleidingen van de HAN Automotive. De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen HAN biedt verschillende soorten automotive hbo-opleidingen aan. Studenten kunnen kiezen tussen een vierjarige voltijdopleiding en een vierjarige deeltijdopleiding. Het opleidingsprogramma bestaat uit een mix van technische vakken, commerciële vakken en managementvakken. Beide opleidingen worden afgerond met een bachelortitel.
Studeren in deeltijd Hogescholen Nederland. compass. location.
HBO Master in deeltijd. Wie al een bachelor heeft afgerond, kan kiezen voor een masteropleiding om zich meer te verdiepen. of te specialiseren. Het niveau van deze opleiding is gelijk aan een universitaire master. duurt een masteropleiding in deeltijd één of twee jaar.
Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Bachelor Vierjarige hoger beroepsopleiding hbo. Master Vervolgopleiding op een bachelor. Inholland Academy: voor de werkende professional. Voltijd Iedere dag werken aan je studie. Ongeveer 40 uur per week. Deeltijd Parttime studeren. Vaak in de avonduren. Duaal Combinatie van werken en leren. Agri, Food Life Sciences Business, Finance Law Creative Business. Gezondheid, Sport en Welzijn Onderwijs Innovatie Techniek, Ontwerpen en Informatica. Alkmaar Amsterdam Delft Den Haag. Diemen Dordrecht Haarlem Rotterdam. Geen opleidingen gevonden.
Bacheloropleidingen in deeltijd of duale variant HAN.nl.
Zoek uw opleiding, cursus of training op trefwoord. HAN.nl HAN Deeltijdstudies Type Opleidingen Bacheloropleidingen. Bij de HAN kun jekiezen uit bijna 40 bacheloropleidingen dieje in deeltijd kunt volgen of als duale variant. De opleidingen bieden je een goede basis voor een carrire in verschillende werkvelden.
Deeltijd-HBO: IVA Driebergen.
Wil je Driebergen bellen? Ga voor je hbo-bachelor in deeltijd! De deeltijdopleiding HBO van de IVA. In twee jaar je bachelor halen? Dat kan na een afgerond IVA-BMC, IVA-A of minimaal een associate degree van een commerciële of bedrijfskundige opleiding.

Contacteer ons

Resultaten voor hbo opleidingen deeltijd