logistieke opleidingen hbo deeltijd
Deeltijd bachelor opleiding Logistics Management Hogeschool Rotterdam. Payoff.
Alle opleidingen Zoeken Inloggen Menu. English EN Zoeken Inloggen Sluit. Post hbo trainingen en cursussen. Gedrag en maatschappij. Media en ICT. Hulp bij studiekeuze. Studeren in Rotterdam. Projecten en publicaties. Over de hogeschool. Logistics Management deeltijd. Vierjarige bachelor in het Nederlands, start in september. Als logistiek manager organiseer en beheer je de stroom van goederen en diensten in of tussen bedrijven. Met Logistics Management in deeltijd vergroot je je kennis en doorgroeimogelijkheden. Productie, handel en distributie staan of vallen met het beheersen van goederenstromen. Logistieke kennis is dus hard nodig om activiteiten in een productiebedrijf of dienstverlenende organisatie te faseren en te structureren.
Hbo-bachelor Logistics Management Logistiek en Economie Voltijd Windesheim.
Meelopen of proefstuderen. Studeren aan het hbo. Verschil met mbo, havo, vwo. Informatie voor decanen. Informatie voor ouders. Studeren bij Windesheim. Starten met je studie. Studeren met een functiebeperking. Studeren in Zwolle. Studeren in Flevoland. Sporten bij Windesheim. Rechten en plichten. Inschrijven bij Studielink. Numerus Fixus en selectie. Starten in februari. Werk en Studie. Opleidingen en Cursussen.
Masteropleidingen in de maritieme wereld.
Studenten die een hbo-master afronden in het cluster techniek waar de maritieme opleidingen onder vallen worden vanaf september ook Master of Science. De masteropleiding van MIWB is een hbo-master. Het bijzondere van de opleiding is wel dat het een bekostigde opleiding is, de rijksoverheid betaalt de opleiding. Dat is niet vaak het geval bij hbo-masters. Bekostigd door de overheid betekent dat de kosten voor studenten een stuk lager liggen zie overzicht. De master Shipping and Transport van de STC-group is ook een hbo-master maar niet bekostigd. Deze opleiding is meer gericht op management in logistiek, transport en de haven. Je kunt de opleiding zowel voltijd als in deeltijd doen. Deze opleiding is niet te combineren met varen. We willen juist veel contacturen, zegt afdelingsdirecteur Jan Bakker. Vooral buitenlandse studenten ook veel expats in Nederland melden zich aan. De opleiding werkt als een lanceerplatform, vertelt Bakker. Ik had vanochtend nog een afgestudeerde op bezoek die nu in de directie van een havenbedrijf in Indonesiƫ zit. Een derde van de studenten komt bij havenbedrijven terecht, ongeveer 20 procent bij rederijen, de rest bij logistieke dienstverleners, overheden enzovoort.
overzicht Saxion Parttime School. Display content menu. Display portlet menu.
Deeltijd University Master. Locaties en lesdagen. Enschede, 1x per 2 weken op vr-middag en za-ochtend 1 week per semester. Circa 20 uren per week. Ben je een logistiek of bedrijfskundig manager en wil je extra kennis opdoen op het gebied van logistiek?
Opleiding Facilitair, Inkoop of Logistiek volgen? Scheidegger Opleidingen.
Een opleiding van Scheidegger helpt je die uitdagingen aan te gaan. Scheidegger Opleidingen biedt je de keuze uit een groot aantal opleidingen op het gebied van inkoop, retail en logistiek, zoals MBO Facilitair Leidinggevende, MBO Logistiek Management, HBO Leergang Logistiek Management, en MBO Planner Wegtransport.
Deeltijdopleiding Logistics Management HBO.
Je krijgt vakken als recht en economie, maar leert ook vervoerssystemen en logistieke processen te ontwerpen. Daarvoor krijg je ook wiskunde, informatica en technische vakken uit de werktuigbouwkunde, toegesneden op distributie en transport. Studieniveau: hbo bachelor. Variant: Deeltijd of duaal. Duur opleiding: 4 jaar. Opleidingen HBO Logistics Management voltijd.:
Management en bedrijfskunde opleidingen Avans.
Word de onmisbare schakel in het logistieke proces binnen uw organisatie met een logistiek opleiding. Bekijk 5 opleidingen. Leer commerciƫle kansen benutten met een van onze marketing opleidingen. Kies bijvoorbeeld de opleiding commercieel management of ga de diepte in met de Master of Marketing.
HBO-cursus Logistiek Management Fontys.
Opleidingen en cursussen. Toelatingseisen en Studiebelasting. Korting bedrijven / Maatwerk / In-company. Werknemers of leidinggevenden in een logistieke functie of logistieke omgeving zorgen ervoor dat de juiste mensen, informatie en materialen op het juiste moment op de juiste plaats aanwezig zijn.

Contacteer ons

Zoeken naar logistieke opleidingen hbo deeltijd