logistieke opleidingen hbo deeltijd
Logistiek supervisor bbl 4 ROC de Leijgraaf.
Als je na je middelbare school zo snel mogelijk wilt werken, dan kies je hiervoor. Je volgt de opleiding in deeltijd. Dat betekent één dag in de week theorie bij ROC de Leijgraaf en vier dagen in de week werken. Voor erkende leerbedrijven raadpleeg je het S-BB. Het S-BB is verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, het onderhouden van de kwalificatiestructuur mbo en het verzorgen van arbeidsmarkt, bpv en doelmatigheidinformatie. Je kunt ook zelf een stageplek zoeken. Bij sommige opleidingen kun je ook in het buitenland stagelopen. Klaar met de opleiding. Na de opleiding Logistiek Supervisor kun je aan de slag als leidinggevende in een magazijn, grootwinkelcentrum, distributiebedrijf of warehouse. Je kunt ook verder leren en doorstromen naar het hbo, naar een economisch logistieke richting.
HBO Logistiek en Economie: carrière als logistiek manager NTI.
Opleidingsvarianten van HBO Logistiek en economie. NTI biedt twee varianten van de hbo-opleiding Logistiek en economie aan: een duale en deeltijd variant. Welke variant je kunt volgen, is afhankelijk van of je een relevante werkplek bezit. Ben je minimaal twee jaar werkzaam bij een voor de opleiding relevante werkgever?
Hbo-opleiding Logistics Engineering Rotterdam Mainport Institute.
Bij het STC mbo college ben je aan je aan het juiste adres voor een goede logistieke opleiding. Ons aanbod vind je hieronder. Klik op de naam van de opleiding voor meer informatie. Volg ons op. Over STC Group. College van Bestuur. Deeltijd Maritieme Techniek.
Nieuwe hbo-opleidingen van de CHE in Dordrecht stap dichterbij CHE.
de stageplaatsen en begeleiding. Ook worden de onderwijskundige, personele, logistieke en financiële aspecten van de mogelijk te starten opleidingen in kaart gebracht en besproken. Deel deze pagina. Nieuwe hbo opleidingen van de che dordrecht stap dichterbij. Studeren op de CHE.
Hbo Logistiek, Verkeer Zeevaart Keuzegids Hbo 2015 Online.
Log in om verder te lezen.: Log in Hulp bij inloggen Nog geen toegang? Voor scholen en organisaties.: De Keuzegids Online. Bestel het boek. Keuzegids Hbo 2015 Online www.keuzegids.org. Hoe kies je een studie? De beste hogescholen. Deeltijd en duaal.
Logistiek en Bedrijfsprocessen NCOI Opleidingen en Trainingen.
De logistieke kennis die u opdoet, kunt u direct concreet in uw eigen werksituatie toepassen. Dat is aantrekkelijk voor u, maar ook voor het bedrijf waar u werkt. U krijgt les van topdocenten die veel ervaring hebben in de logistiek. Bij hen kunt u cases uit uw eigen praktijk op tafel leggen en daarover samen van gedachten wisselen. Opleiding logistiek combineren met een drukke baan. Uw opleiding logistiek naast uw werk volgen? Ja, dat lukt, als u voor NCOI kiest. Wij ontwikkelen opleidingen voor werkenden en maken het hen zo gemakkelijk en prettig mogelijk. U kunt bij ons overdag, s avonds en op zaterdag studeren. Het is bovendien mogelijk om tussentijds van variant te wisselen als u dat beter uitkomt. Volg bij NCOI een opleiding logistiek of een supply chain management opleiding in deeltijd!
Opleidingen Gilde Opleidingen.
Vind de perfecte opleiding voor jou. Zoek Zoek opleiding. Doe de studiekeuzetest. Het Gilde Loopbaancentrum is er voor jou en al je vragen rondom werken en leren. Wis alle filters. Werken met kinderen. Werken met mensen. Werken met kinderen. Werken met mensen. Bekijk alle opleidingen.
Ad Logistiek en Economie duaal NHL Stenden.
Proefcollege deeltijd en duaal. Meer info aanmelden. Studie in cijfers. Neem contact op.: 06 153 195 46. Home / Vind jouw opleiding / Ad Logistiek en Economie. Ad Logistiek en Economie. Ad Logistiek en Economie, Associate degree, duaal. Werk jij in de logistiek en wil je doorgroeien naar een leidinggevende functie? Krijg je er energie van om de logistieke processen in jouw organisatie te verbeteren?

Contacteer ons

Resultaten voor logistieke opleidingen hbo deeltijd