logistieke opleidingen hbo deeltijd
Management en bedrijfskunde opleidingen Avans.
Als leidinggevende heeft u behoefte aan kennis op het gebied van financiën en personeel, bekijk nu deze opleidingen. Bekijk 2 opleidingen. In onze opleidingen IT management leert u trends en ontwikkelingen tijdig te signaleren én te benutten, terwijl u de risicos minimaliseert.
Beste Masters Programma's' in Logistiek 2019.
Dit programma omvat niet alleen verschillende logistieke aspecten binnen de internationale omgeving, maar verbetert ook de competenties van het management. Het programma is gericht op het voorbereiden van een moderne manager die uitdagingen binnen het logistieke gebied zou kunnen aangaan. Lees meer in Nederlands. Wereldwijde Executive Master in Operations en Supply Chain Management GEMOS. MIP Politecnico di Milano School of Management. De Global Executive Master in Operations en Supply Chain Management GEMOS is een twaalf maanden durende opleiding die op de campus wordt gegeven op twee Europese schole. Master's' Opleidingen in Logistiek.
Logistiek supervisor bbl 4 ROC de Leijgraaf.
Als je na je middelbare school zo snel mogelijk wilt werken, dan kies je hiervoor. Je volgt de opleiding in deeltijd. Dat betekent één dag in de week theorie bij ROC de Leijgraaf en vier dagen in de week werken. Voor erkende leerbedrijven raadpleeg je het S-BB. Het S-BB is verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, het onderhouden van de kwalificatiestructuur mbo en het verzorgen van arbeidsmarkt, bpv en doelmatigheidinformatie. Je kunt ook zelf een stageplek zoeken. Bij sommige opleidingen kun je ook in het buitenland stagelopen. Klaar met de opleiding. Na de opleiding Logistiek Supervisor kun je aan de slag als leidinggevende in een magazijn, grootwinkelcentrum, distributiebedrijf of warehouse. Je kunt ook verder leren en doorstromen naar het hbo, naar een economisch logistieke richting.
Logistics Engineering HZ University of Applied Sciences.
Begeleiding en hulp. Studenten over hun opleiding. We Love College. Na je aanmelding. Hulp bij studiekeuze. Hulp bij studiekeuze. Van mbo naar hbo. Informatie voor ouders. Informatie voor ouders. Kiezen voor de HZ. Wat past bij mij? Kenniscentra en lectoraten.
deeltijd associate Logistics Management Hogeschool van Arnhem en Nijmegen te Arnhem.
Na afronding van een Ad-programma is het mogelijk om door te stromen naar het derde jaar van de bacheloropleiding Logistics Management deeltijd om binnen twee jaar de volledige hbo-bachelor te behalen. Beroepsperspectief / arbeidsmarkt. Met de specialisatie Logistieke planning kun je aan de slag als bijvoorbeeld: transportplanner, productieplanner, voorraadplanner, logistiek engineer, orderbegeleider, supply chain analist, medewerker bedrijfsbureau. Met de specialisatie Logistieke aansturing kun je aan de slag als bijvoorbeeld: logistiek teamleider, logistiek projectmanager, leidinggevende van afdelingen transportplanning, productieplanning etc, lean-trekker, health and safety-medewerker. Han Deeltijdstudies Economie, Management En Recht. T: 026 369 13 00. Bezoek de website van deze opleiding. de beste opleidingen.
Nieuwe hbo-opleidingen van de CHE in Dordrecht stap dichterbij CHE.
de stageplaatsen en begeleiding. Ook worden de onderwijskundige, personele, logistieke en financiële aspecten van de mogelijk te starten opleidingen in kaart gebracht en besproken. Deel deze pagina. Nieuwe hbo opleidingen van de che dordrecht stap dichterbij. Studeren op de CHE.
Hbo Logistiek, Verkeer Zeevaart Keuzegids Hbo 2015 Online.
Log in om verder te lezen.: Log in Hulp bij inloggen Nog geen toegang? Voor scholen en organisaties.: De Keuzegids Online. Bestel het boek. Keuzegids Hbo 2015 Online www.keuzegids.org. Hoe kies je een studie? De beste hogescholen. Deeltijd en duaal.
Logistics Management deeltijd Hbo logistiek studeren aan de HAN. Logo HAN. Logo HAN. Logo HAN.
Hulp bij een baan. Je kunt hbo logistiek deeltijd starten zonder baan. HAN Employment helpt je een goede werkplek te vinden. Meer over HAN Employment. Scroll terug Scroll verder. Groei verder in je vak: Baankansen.: Er is veel behoefte aan logistieke kennis. Als je klaar bent met de opleiding Logistics Management deeltijd, ben je nóg waardevoller op de arbeidsmarkt. En logistiek management is zo breed, je kunt er alle kanten mee op!

Contacteer ons

Resultaten voor logistieke opleidingen hbo deeltijd