logistieke opleidingen hbo deeltijd
Management en bedrijfskunde opleidingen Avans.
Als leidinggevende heeft u behoefte aan kennis op het gebied van financiën en personeel, bekijk nu deze opleidingen. Bekijk 2 opleidingen. In onze opleidingen IT management leert u trends en ontwikkelingen tijdig te signaleren én te benutten, terwijl u de risicos minimaliseert.
Beste Masters Programma's' in Logistiek 2019.
Dit programma omvat niet alleen verschillende logistieke aspecten binnen de internationale omgeving, maar verbetert ook de competenties van het management. Het programma is gericht op het voorbereiden van een moderne manager die uitdagingen binnen het logistieke gebied zou kunnen aangaan. Lees meer in Nederlands. Wereldwijde Executive Master in Operations en Supply Chain Management GEMOS. MIP Politecnico di Milano School of Management. De Global Executive Master in Operations en Supply Chain Management GEMOS is een twaalf maanden durende opleiding die op de campus wordt gegeven op twee Europese schole. Master's' Opleidingen in Logistiek.
Logistiek supervisor bbl 4 ROC de Leijgraaf.
Als je na je middelbare school zo snel mogelijk wilt werken, dan kies je hiervoor. Je volgt de opleiding in deeltijd. Dat betekent één dag in de week theorie bij ROC de Leijgraaf en vier dagen in de week werken. Voor erkende leerbedrijven raadpleeg je het S-BB. Het S-BB is verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, het onderhouden van de kwalificatiestructuur mbo en het verzorgen van arbeidsmarkt, bpv en doelmatigheidinformatie. Je kunt ook zelf een stageplek zoeken. Bij sommige opleidingen kun je ook in het buitenland stagelopen. Klaar met de opleiding. Na de opleiding Logistiek Supervisor kun je aan de slag als leidinggevende in een magazijn, grootwinkelcentrum, distributiebedrijf of warehouse. Je kunt ook verder leren en doorstromen naar het hbo, naar een economisch logistieke richting.
Avans Academie Associate Degree.
Realiseren van methodieken en verbeterde of nieuwe processen in de logistiek. Plannen en coördineren van de uitvoering van logistieke werkzaamheden. Zorgdragen voor de uitvoering en het beheer van logistieke processen. Bewaken van de dagelijkse uitvoering van logistieke processen en bijstellen waar nodig.
HBO Logistiek en Economie: carrière als logistiek manager NTI.
Werk je al minimaal twee jaar bij een relevante werkgever en wil je deze opleiding volgen? Dan kun je je inschrijven voor de duale variant van de HBO Logistiek en economie opleiding. Heb je geen relevante werkplek, maar wel 2 jaar werkervaring? Schrijf je dan in voor de deeltijd variant.
Nieuwe hbo-opleidingen van de CHE in Dordrecht stap dichterbij CHE.
de stageplaatsen en begeleiding. Ook worden de onderwijskundige, personele, logistieke en financiële aspecten van de mogelijk te starten opleidingen in kaart gebracht en besproken. Deel deze pagina. Nieuwe hbo opleidingen van de che dordrecht stap dichterbij. Studeren op de CHE.
Hbo Logistiek, Verkeer Zeevaart Keuzegids Hbo 2015 Online.
Log in om verder te lezen.: Log in Hulp bij inloggen Nog geen toegang? Voor scholen en organisaties.: De Keuzegids Online. Bestel het boek. Keuzegids Hbo 2015 Online www.keuzegids.org. Hoe kies je een studie? De beste hogescholen. Deeltijd en duaal.
Logistiek en Bedrijfsprocessen NCOI Opleidingen en Trainingen.
Financiële Dienstverlening 17. Financiële Opleidingen 115. Financiële Trainingen 12. Financiële zorgverlening en schuldhulpverlening 9. Fiscaal Recht 12. Functioneel Beheer 4. HBO Accountancy 9. HBO Bedrijfskunde 26. HBO Bouwkunde 9. HBO Business IT en Management 29. HBO Civiele Techniek 6. HBO Coaching 13.

Contacteer ons

Resultaten voor logistieke opleidingen hbo deeltijd