logistieke opleidingen hbo deeltijd
Masteropleidingen Erasmus University Rotterdam.
Numerus fixus en decentrale selectie. Toelating bacheloropleidingen met een vwo-diploma. Toelating bacheloropleidingen met hbo of wo. Toelating andere vooropleiding. Inschrijven bacheloropleiding Sluit submenu. Eerste aanmelding bacheloropleiding. Aanmelden vóór 1 mei. Pre Academic Programme. Erasmus Honours Academy Sluit submenu. Erasmus Honours Programme.
Hbo Logistiek, Verkeer Zeevaart Keuzegids Hbo 2015 Online.
Log in om verder te lezen.: Log in Hulp bij inloggen Nog geen toegang? Voor scholen en organisaties.: De Keuzegids Online. Bestel het boek. Keuzegids Hbo 2015 Online www.keuzegids.org. Hoe kies je een studie? De beste hogescholen. Deeltijd en duaal.
Logistiek en Bedrijfsprocessen NCOI Opleidingen en Trainingen.
De logistieke kennis die u opdoet, kunt u direct concreet in uw eigen werksituatie toepassen. Dat is aantrekkelijk voor u, maar ook voor het bedrijf waar u werkt. U krijgt les van topdocenten die veel ervaring hebben in de logistiek. Bij hen kunt u cases uit uw eigen praktijk op tafel leggen en daarover samen van gedachten wisselen. Opleiding logistiek combineren met een drukke baan. Uw opleiding logistiek naast uw werk volgen? Ja, dat lukt, als u voor NCOI kiest. Wij ontwikkelen opleidingen voor werkenden en maken het hen zo gemakkelijk en prettig mogelijk. U kunt bij ons overdag, s avonds en op zaterdag studeren. Het is bovendien mogelijk om tussentijds van variant te wisselen als u dat beter uitkomt. Volg bij NCOI een opleiding logistiek of een supply chain management opleiding in deeltijd!
Opleidingen Gilde Opleidingen.
Vind de perfecte opleiding voor jou. Zoek Zoek opleiding. Doe de studiekeuzetest. Het Gilde Loopbaancentrum is er voor jou en al je vragen rondom werken en leren. Wis alle filters. Werken met kinderen. Werken met mensen. Werken met kinderen. Werken met mensen. Bekijk alle opleidingen.

deeltijd te Nijmegen. voltijd te Nijmegen. Open dagen en meeloopdagen. Open Avond 5 juni 2019 Deeltijd. Arnhem en Nijmegen. Let op: deze Open Avond is specifiek gericht op de deeltijd/duale varianten van deze opleidingen. Kijk voorafgaand op: www.han.nl/meermee. Afsprakenavond 21 augustus 2019 Deeltijd.
Logistics Management deeltijd Hogeschool Rotterdam Studiekeuze123.
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel schaal van 1-5 dat studenten zowel voltijd, deeltijd als duaal geven op de vraag Hoe tevreden ben jij over je studie in het algemeen. Verdeling van de gegeven antwoorden 1 zeer ontevreden, 5 zeer tevreden. Door afronden op hele procenten telt het totaal soms niet op tot 100. Bron en toelichting. De informatie over de talen waarin de opleiding wordt aangeboden en of de opleiding een honours programma aanbiedt, is direct afkomstig van de instellingen. De bekostiging, het aantal ECTS en het diploma zijn afkomstig uit CROHO van DUO. Het cijfer over het totaal aantal studenten is afkomstig uit het 1 Cijfer HO van DUO. Indien er een onderwerp ontbreekt, dan betekent dit dat Studiekeuze123 geen of niet voldoende betrouwbare informatie ter beschikking heeft over dit onderwerp. Lees meer over de bronnen die Studiekeuze123 gebruikt. Bron en toelichting. De beschrijvende tekst over de opleiding, de open dagen en de informatie over de instroommomenten wordt door de instelling zelf aangeleverd. Bij sommige opleidingen tonen we een Engelstalige beschrijving.
logistiek webshop logistiek hbo logistiek en economie deeltijd.
hbo logistiek en economie deeltijd. Logistics Management voltijd Venlo Fontys. Door magazijnen slim in te delen en productieprocessen te verbeteren worden kosten bespaard. Logistiek is een belangrijk vakgebied in de regio Venlo waarin veel vraag is naar hoogopgeleide werknemers. Venlo is zelfs verkozen tot de belangrijkste logistieke hotspot in Europa! HBO Logistics Management.
Masteropleiding: WO/ HBO Logistiek.
Wat kun je worden met een master WO / HBO Logistiek? Na het volgen van een logistieke master kan je werk vinden bij productie, transport en distributiebedrijven, productie en grootwinkelbedrijven, bank en verzekeringsmaatschappijen, zorginstellingen, logistieke dienstverleners en logistiek adviesbureaus. Je kunt dan denken aan functies als: inkoper, logistiek manager, warehousemanager, transportcoördinator, manager bedrijfsbureau, logistiek adviseur, supply chain engineer, product development manager, leverancier relations manager, quality manager, als consultant in de bedrijfsvoering of informatie systemen, als business analist of als performance manager.

Contacteer ons

Zoeken naar logistieke opleidingen hbo deeltijd