opleiding allround nagelstyliste opleiding
Vakopleiding Nagelstyling Nagelbenodigdheden.nl.
Volg dan wel eerst de One Day Manicurist opleiding, voordat je aan de Nail Artist Acryl en/of Gel opleiding begint! Tijdens de One Day Manicurist opleiding worden de volgende onderdelen behandeld: theorie Anatomie Pathologie, manicure, gelpolish behandeling full color French manicure. Vakopleiding Allround Nagelstyliste.
Allround nagelstyliste ROCAS Opleidingen.
Opleiding Allround Nagelstyliste. De opleiding nagelstyliste gaat enkele keren per jaar van start op de locatie: Emmen. De eerstvolgende startdatum is 17 april 2019. Nagelstyling wint de laatste jaren steeds meer terrein. Veel mensen willen graag verzorgde handen en een bezoek aan de nagelstyliste komt daarom ook veel vaker voor.
Welkom bij ScorpionNails ScorpionNails BeautySalon.
Welkom bij ScorpionNails BeautySalon Opleidingen en Groothandel. Ben jij op zoek naar een opleiding tot nagelstyliste of een groothandel in Noord-Holland dan ben je bij ons in Beverwijk aan het juiste adres. ScorpionNails BeautySalon heeft zich gespecialiseerd in het professioneel opleiden en begeleiden van nagelstylisten.
Nagelstyliste opleiding Nijmegen webshopnagelproducten.
Je start vanuit de basis nagel opleiding, of mogelijkheid tot starten vanuit een eerder gevolgde curus of met al enige ervaring. Opleiding nagelstyliste Nail Technician Allround, 18 dagen: door het combineren van bovengenoemde cursussen ontstaat er een allround nagelstyliste opleiding, die u bij u in Nijmegen kunt volgen.
Opleiding Gel Nagelstyliste Cursus Gel Nagelstyliste.
Opleiding Gel Nagelstyliste. Serasta Trainingen biedt de Allround Master opleiding voor gelnagels aan.: Een mooie manier om thuis bij te verdienen. Naast dat je met deze opleiding in een nagelstudio aan de slag kan is het natuurlijk ook een prachtig mooie manier om op je vrije avonden thuis wat bij te verdienen.
Opleiding Sky High Naildesign opleidingen Almere en omstreken, it's' all about YOU.
Zo kun je ervoor kiezen om een opleiding Acrylnagels of Gelnagels te volgen, maar bieden wij ook een voordelig pakket tot Allround Nagelstyliste. NIEUW: YOUNG NAILS, THE BOOTCAMP! Wij hebben gemerkt dat er veel vraag is naar een korte, maar intensieve opleiding op het gebied van Nagelstyling.
Nagelstyling Beauty Opleidingen.
4 dagen 1 maand. Opleiding Allround Acrylnagels. Tijdens de opleiding Allround Acrylnagels leer je zowel alle basistechnieken als de aanvullende modules, waaronder het behandelen van een nagelbijter en een nagel verlengen met tips en sjablonen. 7 dagen 15, maand. Combi-Opleiding Gel Acryl.
Allround Allround Nagelstyling. Nagelstyling.
Om in het bezit te komen van een diploma Allround Nagelstyling dient men zowel het onderdeel manicure, alsook het onderdeel nagelstyling met goed gevolg te hebben doorlopen en de desbetreffende examens te hebben behaald. Tijdsplanning van de opleiding Allround Nagelstyling: 1 schooljaar.

Contacteer ons

Resultaten voor opleiding allround nagelstyliste opleiding