hbo opleidingen na mbo 4
Doorstuderen na het mbo Fontys.
Heb je je mbo-studie tussentijds afgerond en wil je niet wachten tot september om aan het hbo te beginnen? Je kunt bij Fontys bij een aantal opleidingen ook in februari starten. Een aantal opleidingen heeft voor mbo-ers een versnelde doorstroomroute. Informeer bij de opleiding van je keuze naar de mogelijkheden. Met een mbo-achtergrond moet je een middenkaderopleiding of specialistenopleiding kwalificatieniveau 4 gevolgd hebben om met een hbo-opleiding te kunnen starten. Voor de meeste opleidingen ben je met dit diploma direct toelaatbaar. Wanneer je niet voldoet aan de wettelijke toelatingseisen is het mogelijk een toelatingsonderzoek te doen. Neem voor meer informatie contact op met het Klantcontactcentrum: telefoon: 08850 80000 of mail: k lantcontactcentrum@fontys.nl. Download brochure Associate Degree. info voor nieuwe studenten voltijd. Meeloopdagen en proefstuderen. Telefoon: 08850 80000. Whatsapp: 31 610176464. Zoek medewerker of afdeling. Regelingen, statuten en reglementen. Doorstuderen na mbo?
Van mbo naar hbo Hogeschool Saxion.
Opleidingen voor professionals. Samenwerken met Saxion. Over Saxion Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen. Werken bij Saxion. Lestijden en vakanties. Informatie voor leveranciers. Contact en locaties. International English saxion.edu. Navigatie sluiten Navigatie sluiten. Studeren bij Saxion. Van mbo naar hbo. Van mbo naar hbo. Heb je een mbo-diploma niveau 4 maar heb je het gevoel dat je nog meer wilt leren? Of denk je dat een adviserende of leidinggevende functie iets voor jou is? Een hbo-opleiding is dan een logische vervolgstap. Maar word je als mboer wel toegelaten? En wat is het verschil tussen mbo en hbo? Wij helpen je bij de overstap. Tonen: Verbergen: Toelating op hbo. Toelating op hbo. Bij Saxion kun je na het mbo niveau 4 uit bijna alle hbo-opleidingen kiezen.
Wil jij doorstromen van mbo4 naar hbo?
Maar wat is het verschil tussen het mbo en hbo-onderwijs? Denken en doen: analyseren, problemen oplossen. Veel uitleg en begeleiding bij studeren. Grotere zelfstandigheid bij studeren. Herhaling van studiestof. In hoger tempo behandeling van studiestof. Stages met veel begeleiding. Stages met meer eigen verantwoordelijkheid. Verder studeren aan Hogeschool Tio. Je kunt verder studeren aan een van de hbo-opleidingen van Hogeschool Tio. De hbo-opleidingen zijn in slechts 3 of 4 jaar af te ronden. Je kunt als mboer kiezen uit de volgende top opleidingen.: Commerciële Economie en Ondernemerschap hbo. Leer de kneepjes van het online marketingvak. De marketingwereld is op zoek naar jou! Na de hbo-opleiding Commerciële Economie en Ondernemerschap geef jij online en offline verkopen een flinke boost, voor kleine bedrijven en multinationals.
Van MBO naar HBO? Dit zijn De 6 Belangrijkste Valkuilen Studiekeuze Advies.
De eerste keer dat ze stage moest lopen op het hbo was pas na één jaar, en het ging om maar 4 uur per week! Veel klasgenoten vonden dit spannend, maar voor iemand die mbo heeft gedaan is dat natuurlijk niet zo moeilijk.
Wat kan ik doen met mijn mbo-diploma op niveau 4? Rijksoverheid.nl.
Doorstromen naar het hbo. Met een mbo-diploma op niveau 4 kunt u doorstomen naar iedere hbo-opleiding. De kans is groot dat dit in de toekomst niet meer kan. De MBO Raad en de Vereniging Hogescholen de vroegere HBO-Raad werken aan een voorstel voor invoering van toelatingsrecht.
Waarom van mbo naar hbo?
Je hebt je diploma op mbo niveau 4 bijna behaald en wilt doorstuderen. Hoe pak je dit aan en welke mogelijkheden heb je? De associate degree-opleiding is een 2-jarige opleiding in het hoger beroepsonderwijs hbo. Alle opleidingen in Nederland waarmee je met een mbo-4 diploma kunt starten.
Van mbo naar hbo.
Studeren naast een baan. Relevant werk en hoe kom je eraan? Welke titel mag ik voeren na mijn opleiding? 21e eeuwse vaardigheden. Studeren met een functiebeperking. U bent hier: Home Opleiding Studeren in het hbo Van mbo naar hbo. Van mbo naar hbo.
Doorstroom mbo-hbo MBO Raad.
Laatst gewijzigd: 01-02-2018. Ongeveer veertig procent van de studenten met een mbo 4 diploma, stroomt al dan niet direct door naar het hbo. Het is daarom belangrijk om te zorgen voor een doorlopende leerlijn. Studenten met een mbo-4 diploma kunnen op twee manieren in het hoger onderwijs doorstromen: via een associate degree of een hbo-bachelor. Studiesucces mbo studenten. Na vijf jaar heeft 45 procent van de mbo'ers' en 45.7 procent van de havisten een diploma in het hbo.

Contacteer ons

Zoeken naar hbo opleidingen na mbo 4