mba opleiding
MBA Moderne Bedrijfsadministratie Mulder Opleidingen.
Voor wie een succesvolle, verantwoordelijke baan in de administratieve sector ambieert, dient zeker de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie te gaan volgen. De opleiding MBA is een verdieping en een verbreding van de stof van de opleiding Praktijkdiploma Boekhouden. Tijdens de opleiding worden een viertal modules behandeld: Bedrijfsadministratie, Kostprijscalculatie, Bedrijfseconomie en Belastingwetgeving.
MBA Nyenrode Business Universiteit.
Fulltime MBA van 1 jaar in Amsterdam met focus op Europese bedrijfsleven en jouw persoonlijk leiderschap. Modulair Executive MBA. Modulair Executive MBA. Deeltijd Engels Voorjaar najaar. Flexibele deeltijd executive MBA gericht op jouw leiderschapsrol bij de uitdagingen van de toekomst.
MBA voor schoolleiders NBA.
Buiten de college-uren moet u rekenen op een studiebelasting van gemiddeld tien uur per week. De totale doorlooptijd van de opleiding bedraagt 2 jaar. De MBA voor schoolleiders wordt aangeboden in Utrecht, Amsterdam en Breda onder voorbehoud van voldoende deelname per locatie.
Master of Health Business Administration Erasmus Centrum voor Zorgbestuur.
Zij is aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag. Inschrijven voor de opleiding die start in september 2018 is helaas niet meer mogelijk. Heeft u interesse in deelname in 2019, neem dan contact op met Laura de Bruijn. Frank van Gool.
Master of Business Administration MBA NCOI Opleidingen en Trainingen.
Bekijk deze opleiding. MBA voor Zorg en Welzijn. 24 maanden Masteropleiding. Bekijk deze opleiding. Master of Business Administration MBA specialisatie Strategie, verandering en consultancy. 24 maanden Masteropleiding. Bekijk deze opleiding. Meest bekeken Master of Business Administration MBA. Master of Business Administration MBA.
In ontwikkeling: unieke MBA-opleiding van AOG School of Management AOG School of Management.
De opleiding combineert het curriculum van een world-class MBA met leren door eigen ervaring. Uniek: het Venture Lab. Uniek in deze MBA is het Venture Lab, waarin u zich de vraag stelt: hoe kan ik al mijn kennis en ervaring nu inzetten om nieuwe waarde te creƫren?
MBA Opleiding Alles over masteropleidingen!
Lees hier alles over het volgen van een mba studie, de beste mba en de top mba opleidingen! 2008 2017 MBAopleidingen.com Alles over masteropleidingen! een uitgave van Carob. mba opleiding mba opleidingen mba titel postdoctorale opleidingen titel mba. opleiding mba mba studies beste mba opleiding top mba mba course.
Alle mba-opleidingen van Nederland. Kies de mba-opleiding die bij je past.
Voor nadere uitleg over de diverse opleidingen klikt u de opleiding van uw keuze aan. Open Dagen MBA. 30 juni: MBA Open Day, Rotterdam School of Mangagement, Erasmus University. Online MBA en overige. IDP: MBA Afstandsonderwijs Rushmore Robbert Kennedy College.

Contacteer ons

Zoeken naar mba opleiding