mba opleiding
MBA opleiding MBA Rotterdam School of Management, Erasmus University.
Sluit aan bij een internationaal netwerk van meer dan 30000, alumni. Behaal een MBA van een top 10 business school. Voor welke MBA opleiding kies jij? MBA opleiding Programmaduur Start. International Full-time MBA. Executive MBA parttime. Global Executive OneMBA modulair.
Opleidingen Master of Business Administration MBA NationaleBeroepengids.nl.
Executive MBA Sport Management Master of Business Administration Entrepreneurship, leadership and innovation in sports Ondernemerschap en innovatie: essentieel voor de sportwereld van morgen De executive MBA EMBA van Wagner Group Sport Management is een unieke opleiding voor professionals die zich verder willen bekwamen op het gebied van ondernemerschap, leiderschap en innovatie en inzi.
CEO worden? Volg dan vooral geen dure MBA-opleiding Quote.
Er altijd al over gedroomd om de top van de apenrots te beklimmen? De meest voor de hand liggende route naar de skybox van het bedrijfsleven is het volgen van een prijzige MBA aan bijvoorbeeld Insead, Harvard of Stanford om vervolgens direct vanuit de collegebanken in de linkerbaan bij een groot bedrijf te belanden en snel carrière te maken.
Moderne Bedrijfsadministratie Avondopleidingen SKO.
In het bedrijfsleven wordt de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie MBA hoog gewaardeerd. Het diploma MBA is een veelgevraagd diploma voor tal van interessante functies in de financieel-administratieve sector. Tijdens de MBA opleiding leert u zelfstandig een boekhouding te voeren van middelgrote tot grote organisaties.
Master of Business Administration MBA NCOI Opleidingen en Trainingen.
Master of Business Administration MBA voor Business IT-professionals. Bekijk deze opleiding. 24 maanden Masteropleiding NVAO-geaccrediteerd. Master of Business Administration MBA specialisatie Strategie, verandering en consultancy. Bekijk deze opleiding. 24 maanden Masteropleiding NVAO-geaccrediteerd. Master of Business Administration MBA specialisatie Innovatie en verandering.
MBA opleiding Master of business Administration Avans.
Na het afronden van de MBA opleiding en het behalen van uw MBA diploma streeft u enerzijds naar het voortdurend verbeteren en innoveren van uw organisatie. Daarbij kiest u gericht voor kansen en oplossingen die waarde toevoegen aan of bijdragen aan de strategische doelstellingen van uw organisatie.
Opleiding: MBA voor Marketing en Communicatieprofessionals Millian.
Deze leeromgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft. U sluit uw Masteropleiding af met het officiële getuigschrift Master of Business Administration, met als specialisatie Marketing en communicatiemanagement. Met dit hooggewaardeerde officiële MBA-getuigschrift heeft u het recht de internationaal erkende titel MBA te voeren.
Bekijk en verlijk 9 Executive MBA opleidingen Millian.nl.
Bent u als manager of professional toe aan de volgende stap in uw carrière? Bekijk hier het overzicht van de beste executive MBA opleidingen in voltijd en deeltijd. De executive MBA opleiding is speciaal ontwikkeld voor ervaren managers die toe zijn aan de volgende stap en door te groeien naar het allerhoogste niveau.

Contacteer ons

Resultaten voor mba opleiding