mbo hbo opleidingen
Bouwmensen.
Bij Bouwmensen stroom je zo door naar hogere niveaus en kunnen we je zelfs klaarstomen voor het HBO. Jonge vaktalenten zijn hard nodig op de bouwvloer! Lees verder NIV4 Kaderfunctionaris Bouw en Infra. Als je leidinggevend werk wilt doen in de bouw of bouwwerkzaamheden wilt plannen en organiseren, dan is dit de juiste opleiding. Als Kaderfunctionaris bouw en Kaderfunctionaris infra ben je vaak op de bouwplaats te vinden. Als kaderfunctionaris werkvoorbereiding en calculatie werk je veelal op kantoor. Als kaderfunctionaris uitvoering geef je samen met de uitvoerder leiding aan het personeel op de bouwplaats. Lees verder NIV4 Kaderfunctionaris Uitvoering Bouw Infra. Neem jij graag de leiding? Leer dan in anderhalf tot twee jaar voor uitvoerder. Kort en praktijkgericht. En maak meteen kennis met de nieuwste innovaties. Resultaat: een erkend mbo 4-diploma met vele plussen en extra kansen op de arbeidsmarkt.
Homepage STC Group.
Het hoofdkantoor van de organisatie is gevestigd in mainport Rotterdam. STC Group verzorgt aantrekkelijke en op de praktijk gerichte vmbo, mbo, hbo en masteropleidingen. Daarnaast richt de organisatie zich op het uitvoeren van toegepast onderzoek, het verzorgen van trainingen en het uitvoeren van consultancy trajecten in binnen en buitenland.
Business School op mbo en hbo-niveau: IVA Driebergen.
Onze docenten en mentoren coachen jou tijdens je studie. Mede daardoor is de uitval zeer beperkt. Doorgroeien van mbo naar hbo of van hbo naar een master. De IVA heeft korte unieke trajecten die jou snel op een hoger niveau brengen!
Ik gun iedereen een Hbo-opleiding. Alfa-college. Alfa-college.
Daarom vind ik het ook zo goed dat het Alfa-college studenten de informatiemarkt Ontmoet HBO biedt. Een eerste kennismaking met de verschillende hbo-instellingen en hun opleidingen. Geef niet op en geloof in jezelf. Van mbo naar hbo gaan is niet niks, maar haar omgeving had er alle vertrouwen in: Tijdens verschillende stages op het mbo kreeg ik al hbo-waardige opdrachten, maar ook mijn docenten en familie hebben mij erg gestimuleerd om verder te leren.
Scheeps en jachtbouw vmbo mbo hbo Maritieme Academie Holland.
Maritieme Academie Holland, dé partner voor maritieme opleidingen, cursussen en onderzoek. Binnenvaart vmbo mbo. Havenlogistiek vmbo mbo. Maritieme Techniek vmbo mbo hbo. Ocean Technology hbo. Scheeps en jachtbouw vmbo mbo hbo. Zeevaart mbo hbo. overzicht Binnenvaart Havenlogistiek. overzicht Zeevaart, Maritieme Techniek en Ocean Technology.
Training IT Management Group.
Cursisten kiezen voor onze training vanwege de kwaliteit van de training, de aangename en luxe locaties en de prettige service van de IT Management Group. Onze opleidingen en trainers zijn vanzelfsprekend geaccrediteerd. ITMG hanteert in vergelijking met andere opleiders een zeer aantrekkelijke prijs.
Van MBO naar HBO doorstromen? Dit is wat je moet weten praktische tips StudiekeuzeMaken.nl.
Veel studenten vragen zich af of het doorstromen van mbo naar hbo moeilijk is. Dit hangt heel erg af van de persoon, maar het hbo verschilt natuurlijk wel van het mbo op verschillende punten.: Het hbo vraagt om meer zelfstandigheid.
123studie Volledig overzicht van alle studies, opleidingen, trainingen, hbo-opleidingen, mbo-studies, HBO, MBO, thuisstudie, leren, studeren.
Alle opleidingen en cursussen vergelijken tip! Allround DTP niveau 3. Audiovisuele Productie niveau 4. Brood en banketbakker. Commercieel administratief medewerker. De Groene Campus. Feel the Chemistry. Identity Management Access Control klassikale training. IMKO Total Beauty. Leidster buitenschoolse opvang. Manager opslag en vervoer. Maritiem waterbouwer scheepswerktuigkundige waterbouw. Maritiem waterbouwer stuurman waterbouw. MBA in 90 dagen. MBO Boekhoudkundig med. MBO Commercieel med. MBO Helpende Welzijn. MBO Kortdurende Zorg. MBO Secretarieel medew.

Contacteer ons

Zoeken naar mbo hbo opleidingen