opleiding psychologie
Opleidingen psychologie en coaching LOI.
Benieuwd welke opleiding in psychologie en coaching het beste bij je past? Bij vrijwel alle opleidingen kun je gratis het lesmateriaal inzien. Ga snel naar de opleiding van je keuze en vraag daar de proefles aan. Je ontvangt deze binnen enkele minuten per e-mail.
Bekijk al onze opleidingen over Psychologie NTI.
Bovendien kun je elke dag starten. Neem snel een kijkje bij de opleiding psychologie van jouw keuze! 53 opleidingen en cursussen gevonden in Psychologie Snel naar: Masters 1 HBO Bachelor opleidingen 8 HBO-programma's' 17 Beroepsopleidingen 5 Cursussen 15. Master in Toegepaste psychologie voor professionals Psycholoog worden?
HBO Toegepaste Psychologie.
Waar zijn scholen voor HBO toegepaste psychologie en hoe sluiten die het beste aan op W.O psychologie? Hoi, Vraagje of er ook in Eindhoven in februari gestart kan worden met de opleiding en waar is er de afstudeerrichting coaching? Welke MBO-vooropleiding sluit het beste aan op de HBO-opleiding toegepaste psychologie?
Psychologie Open Universiteit.
Master Psychologie variant Arbeids en organisatiepsychologie. Deze wetenschappelijke opleiding biedt een uitgebreide inhoudelijke verdieping op eerder door u opgedane kennis en vaardigheden uit de bacheloropleiding op het vlak van onderzoek, diagnose en interven. Master 60 EC EC MAPKP-2018-2019. Master Psychology variant Klinische Psychologie.
Psychologie BSc Universiteit Leiden.
Voltijd Deeltijd Start. Ik ben Jara van den Bosch en ik studeer Psychologie. Voor die opleiding ben ik studentambassadeur. Je kunt me tegenkomen tijdens de voorlichtingsactiviteiten en op je eigen school tijdens één van onze schoolbezoeken. Heb je nog vragen over Psychologie?
Bachelor Psychologie Universiteit van Amsterdam.
Je kunt op veel verschillende manier kennismaken met onze opleiding. Loop een dagdeel mee met een student en ervaar hoe het is om Psychologie te studeren aan de UvA. Of verdiep je in de studie Psychologie en volg een college en werkgroep.
134 Opleidingen Cursussen Psychologie vergelijken Springest.
Psychologische studie op academisch niveau: word een psycholoog op wetenschappelijk niveau. Een master in de psychologie: verdiep je verder na je academische studie. Bekijk de Psychologie Keuzehulp. U bent op zoek naar een opleiding of cursus met als onderwerp psychologie.
Psychologie en Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
In de NVAO-geaccrediteerde opleiding Bachelor Toegepaste Psychologie specialisatie Kinderpsychologie en pedagogiek ontwikkelt u zich in kinder en jeugdpsychiatrie. Ook leert u over het begeleiden van ouders en verzorgers bij de opvoeding van hun kinderen. Master Toegepaste Psychologie voor Professionals specialisatie Kinder en jeugdpsychologie.

Contacteer ons

Resultaten voor opleiding psychologie