opleiding psychologie
Opleiding De psychologie van het Lichaam Annet van Laar.
De opleiding De Psychologie van het Lichaam is opgericht en ontwikkeld door Annet van Laar voor professionals, die naast hun oorspronkelijke vakdeskundigheid het vermogen willen ontwikkelen om lichaamstaal te verstaan en doeltreffend te integreren in hun coachings, trainings of begeleidingspraktijk.
Basisopleiding Psychologie ISBW.
Deze zeer praktijkgerichte opleiding biedt jou belangrijke basisinzichten in de psychologie. Je ervaart in elk gesprek het voordeel van deze opleiding. Als je zoekt naar een praktische en direct toepasbare basisopleiding in de psychologie, dan is deze opleiding de juiste keuze.
Opleidingen Coaching en Psychologie Scheidegger Opleidingen Scheidegger Opleidingen.
Volg je passie met een opleiding toegepaste psychologie. Wil jij psychologie studeren op HBO-niveau? Bij Scheidegger kun je kiezen uit verschillende opleidingen. Met de HBO Toegepaste Psychologie leg je in twaalf maanden een stevige basis om aan de slag te gaan als psycholoog.
TA-opleiding Coachen vanuit de positieve psychologie Bongers Partners.
Inclusief persoonlijk intakegesprek, 120 uur opleiding 10 tweedaagse bijeenkomsten, PCM-persoonlijkheidsanalyse, maandelijkse intervisie 10 bijeenkomsten, oefeningen, praktijk en presentatieopdrachten, vakliteratuur Handboek Transactionele Analyse, Psychologie voor managers en Ontdek Process Communication, werkmap, hand-outs en oefenmateriaal. Bij ons zijn de opleidingskosten volkomen transparant; je weet precies waar je aan toe bent.
Psychologie Open Universiteit.
Master Psychology variant Klinische Psychologie. Deze wetenschappelijke opleiding biedt een uitgebreide inhoudelijke verdieping op eerder door u opgedane kennis en vaardigheden uit de bacheloropleiding op het vlak van onderzoek, diagnose en interven. Master 60 EC EC MAPLL-2018-2019. Master Psychology variant Levenslooppsychologie.
Psychologie studeren: wat word je eigenlijk? Mens en Samenleving: Opleiding en beroep.
Gz/klinische psychologie moet je zien als een verlenging van de gekozen richting die je maakt in de laatste jaren van de vierjarige opleiding psychologie. Je kunt vele richtingen kiezen, en elke richting kun je zien als een specialisatie van een onderdeel van de psychologie.
Psychologie Opleidingen Bacheloropleidingen, Vrije Universiteit Amsterdam.
Voor de opleiding Psychologie is het bijwonen van de matchingsactiviteit verplicht. Als je niet aanwezig bent geweest, kun je je niet inschrijven voor de opleiding. Het kan voorkomen dat er sprake is van bijzondere persoonlijke omstandigheden waardoor je een geldige reden hebt om niet aanwezig te kunnen zijn op de matchingsdag.
Opleiding psychologie kiezen: Welke past bij jou? Studentum.nl.
Bij NTI kun jij studeren op jouw moment. HBO-programma Klinische psychologie. HBO Programma Klinische psychologie studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt met deze verkorte HBO opleiding bij NTI en haal. HBO-programma Sociale Psychologie. HBO Programma Sociale Psychologie studeren in deeltijd?

Contacteer ons

Resultaten voor opleiding psychologie