opleiding psychologie
Basisopleiding Psychologie ISBW.
De modules Algemene psychologie en Psychologie en persoonlijkheid sluit je af met een digitaal examen. De module Ontwikkelings en levensfasepsychologie rond je af met een praktijkgerichte opdracht. Behaal je voor al deze onderdelen een voldoende, dan ontvang je het diploma Basisopleiding Psychologie. De opleiding Basisopleiding Psychologie duurt 1 jaar.
Psychodidact Opleidingsinstituut Psychologie.
In de opleiding Stressmanagement CCC PROFESSIONAL ontplooit u zich tot professioneel kindertherapeut. U leert kinderen en verzorgers rondom kinderen begeleiden naar een gezond systeem waarin het kind veilig kan opgroeien. Het land van de psychologie. Via vaststaande methoden bijvoorbeeld experimenten wordt het menselijk gedrag in kaart gebracht.
Opleidingsinstituut PPO.
Hét instituut in Noordoost-Nederland voor postmasteropleidingen binnen de Psychologie en de Orthopedagogiek. We verzorgen beroepsopleidingen die leiden tot een BIG-registratie en nascholingsactiviteiten voor psychologen en orthopedagogen. Hierbij werken we nauw samen met de Rijksuniversiteit Groningen en de praktijkopleidingsinstellingen. Opleiding tot GZ-psycholoog.
Beroep Psycholoog Welke opleiding? YouChooz.nl.
Zoek op trefwoord Zoeken. Welke opleiding kun je volgen? Om psycholoog te worden, volg je de universitaire bacheloropleiding Psychologie en een relevante masteropleiding.: Master Kinder en Jeugdpsychologie. Master Klinische Psychologie. Master Mental Health. Na afronding van je master ben je MSc in de psychologie, ook wel masterpsycholoog.
Toegepast Psycholoog Wat is toegepaste psychologie? Wat kan een toegepast psycholoog doen?
Als we het hebben over onderwijs en psychologie, zijn we in Nederland tot nu toe gewend aan de universitair opgeleide psychologen. Sinds enkele jaren is er een HBO-variant van de opleiding psychologie, de toegepaste psychologie. Voor gedetailleerde informatie over de aanbieders van de opleiding toegepaste psychologie: Studie informatie toegepaste psychologie.
Toegepaste Psychologie in 9 maanden ICM Opleidingen Trainingen.
De opleiding Toegepaste Psychologie van ICM biedt je de mogelijkheid om het diploma te behalen.: Toegepaste Psychologie diploma. Tijdens deze opleiding schrijf je praktijkopdrachten. Indien je alle opdrachten met een positief resultaat afsluit, ontvang je het officiële ICM Toegepaste Psychologie diploma.
Toegepaste Psychologie Hogeschool Saxion.
Tijdens je studie. Tijdens de opleiding Toegepaste Psychologie ontdek je hoe je psychologische kennis kunt gebruiken in de praktijk. Jij leert hoe mensen zich weer zo goed mogelijk kunnen redden in het dagelijks leven, tijdens de studie of op het werk.
Toegepaste Psychologie Hanzehogeschool Groningen Studiekeuze123.
Je werkt daarbij intensief samen. De opleiding Toegepaste Psychologie leert je praktisch gebruik te maken van kennis en methoden uit de psychologische wetenschap. Tijdens de opleiding bestudeer je het gedrag van mensen en leer je hoe je gedrag kunt beoordelen en beïnvloeden.

Contacteer ons

Zoeken naar opleiding psychologie