opleidingen hbo
De opleider voor Paramedici Pro Education Pro Education.
HBO-Opleidingen Voeding en Diëtetiek. Opleidingen per niveau. Voeding en Diëtetiek. HBO-Opleidingen Management in de Zorg. HBO-Opleidingen Complementaire Zorg. HBO Opleidingen Fysiotherapie en Oefentherapie. HBO Opleidingen Logopedie. HBO Opleidingen Ergotherapie. HBO Opleidingen Verpleegkunde. HBO Opleidingen Voeding en Diëtetiek. Masteropleidingen Management in de Zorg.
Hbo Bedrijfskunde top-opleiding Notenboom: binnen 3 jaar Business School Notenboom.
Wij stimuleren ondernemerschap; dit hebben wij in al onze opleidingen geïntegreerd. De koppeling met het werkveld. 80% van de docenten staat nog met beide benen in het bedrijfsleven. Erkende kwaliteits keurmerken Business School Notenboom. Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op! Wij staan voor je klaar. Schrijf je in. De opleiding Hbo Bedrijfskunde is op 2 Notenboom-locaties te volgen.
Hoger Management post-HBO 9 mnd ICM opleidingen trainingen.
Indien je de ICM-scriptie en het reflectieverslag met een positief resultaat afsluit, ontvang je het officiële ICM Hoger Management post-HBO diploma. Indien je je voor Middle Management en Hoger Management post HBO als pakket inschrijft, heb je een voordeel van 295 ten opzichte van 2 afzonderlijke inschrijvingen. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 030 29 19 888. Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties. Meer opleidingen en trainingen.
HBO-Verpleegkunde s-Hertogenbosch Voltijd bachelor opleiding Avans Hogeschool.
De opleiding HBO-Verpleegkunde. Je wordt opgeleid tot generalistisch verpleegkundige. In de eerste jaren van de opleiding volg je een breed programma. In de jaren daarna maak je ook eigen keuzes. Bijvoorbeeld over gezond gedrag, multidisciplinair samenwerken of het bevorderen van veiligheid en kwaliteit.
Hbo-opleidingen Micropia.
Die laboratoria vind je overal, net als de opleidingen. Waar vind je hlos? Bij een groot aantal onderwijsinstellingen in Nederland kun je een hlo-opleiding volgen. Niet allemaal bieden ze biologisch en medisch laboratoriumonderwijs bml aan dat gericht is op microbiologie.
HBO-opleidingen NCOI Opleidingen en Trainingen.
Een opleiding kunt u volgen op alle mogelijke gebieden, zoals bijvoorbeeld HBO Verpleegkunde, HBO Marketing, HBO ICT, HBO Bedrijfskunde, HBO Bouwkunde, HBO Management, HBO HRM en Psychologie HBO. Kwalitatief goede opleidingen op HBO-niveau. Alle HBO-opleidingen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met het werkveld.
Maritieme opleidingen HBO Maritime by Holland.
Maritieme Techniek is zowel op HBO als wetenschappelijk niveau te volgen. Specialistische opleidingen op HBO en MBO-niveau. Havens ontwikkelen, olieplatformen bouwen of pijpleidingen aanleggen op de bodem van de oceaan: bij al deze projecten zijn hooggekwalificeerde hydrografen betrokken die metingen verrichten in en rond het water.
HBO opleidingen Testcentrum Groei B.V.
Dit is een hbo opleiding die 2 jaar duurt en meestal vrij praktisch is. Als je na een afgeronde MBO Studie verder wilt studeren en geen zin meer hebt in een 4 jarige HBO studie, kun je dit overwegen. HBO opleidingen: HBO Bachelor.

Contacteer ons

Zoeken naar opleidingen hbo