imko pedicure
Opleidingenoverzicht 2018 2019 Podopost.
Medisch pedicure, branchediploma, sprint. Medisch pedicure, mbo, algemene vakken. Medisch pedicure, mbo-diploma. Medisch Pedicure, versneld traject. Medische pedicure, losse modules. Pedicure plus programma. Ondernemen in de praktijk. Ondernemersvaardigheden niveau 3 en niveau 4. Ondernemersvaardigheden van niveau 3 naar niveau 4.
Pedicure Christa.
Bij dit werk ontdekte ik dat er veel mensen zijn met voetproblemen. Toen kwam ik op het idee om pedicure te worden. Mijn opleiding volgde ik bij Imko in amsterdam. Tussendoor volg ik diverse workshops zoals cosmetische voetverzorging, nagelreparatie voor mycosenagels, frenchmanicure.Verder wens ik u veel plezier met het bekijken van mijn website en hoop u binnenkort te mogen begroeten in mijn salon.
IMKO stopt met schoonheidsopleiding Nieuws De Beautysalon.
Wegens gebrek aan belangstelling stop IMKO Opleidingen met de schoonheidsspecialisten en kappersopleiding. Dit geldt voor alle vestigingen, te weten in Utrecht, Amsterdam, Arnhem, Breda, Eindhoven en Rotterdam. Alleen de pedicure-opleiding blijft bestaan. Er zijn steeds meer ouderen in Nederland. Het is vooral deze groep mensen die gebruik maakt van een pedicure.
Catalogus.
in de Bibliotheek. nu in de Bibliotheek. meer van de bieb. Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Helaas, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd. Heb je de zoekterm juist gespeld? Zo nee, verbeter de spelling en zoek opnieuw.
Home Imko opleidingen.
Met IMKO begint je toekomst meteen al.nu. Lekker actief aan de slag met een opleiding. En dat kan allemaal heel praktisch.in de praktijk. Vanaf de dag dat je bij IMKO begint ben je eigenlijk al meteen begonnen in de praktijk!
Footfit pedicurepraktijk in HILLEGOM.
Mijn naam is Silvia Theisen. Sinds 2006 gediplomeerd pedicure plus. Ik heb de opleiding gevolgd bij IMKO. Na een studie van 2 jaar en 6 examens heb ik mijn diploma gehaald. In mijn studietijd heb ik al veel praktijkervaring opgedaan.
Openingstijden van Imko Opleidingen in Eindhoven.
Werkgebieden waarbinnen onderwijs wordt aangeboden zijn onder andere Uiterlijke Verzorging, Pedicure, Detailhandel, Vakhandel, Beveiliging, Rijopleidingen en Techniek. Trainingen die u er zoal kunt volgen zijn bedrijfshulpverlening en veiligheid. De openingstijden van een vestiging van IMKO Opleidingen Eindhoven kunt u gemakkelijk vinden op Openingstijden.com.
pedicure 1 provoet Imko opleidingen.
Home Alle vakken Eigen methodes pedicure 1 provoet Imko opleidingen. pedicure 1 provoet Imko opleidingen. Hoofdstuk 2 dermatologische afwijkingen volwassenenonderwijs 1 deel 1. Hoofdstuk 3 nageraandoeningen volwassenenonderwijs 1 deel 1. Dit is een eigen methode. Alleen irisjehh kan oefeningen toevoegen.

Contacteer ons

Op zoek naar imko pedicure?