hbo opleidingen gezondheidszorg
Opleidingen Hogeschool Rotterdam. Payoff.
Hogeschool Rotterdam biedt een groot aantal opleidingen aan in de interessegebieden Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media ICT, Onderwijs lerarenopleidingen en Techniek. Gedrag en Maatschappij. Filter wis selectie. Deel deze pagina Deel op LinkedIn Deel op Twitter Deel op Facebook Email deze pagina Print deze pagina.
HBO-opleidingen gezondheidszorg en welzijn LOI.
HBO Ondernemerschap en leiderschap in de zorg. HBO Oriëntatie op evidence-based practice in de gezondheidszorg. HBO Psychopathologie en gedrag. HBO Toelatingsprogramma Hartfunctielaborant. HBO Toelatingsprogramma Laborant klinische neurofysiologie. HBO Toelatingsprogramma Longfunctieanalist. HBO Zorg voor mensen met psychiatrische problemen of een verstandelijke beperking. HBO Zorg voor ouderen. Oriëntatie HBO Verpleegkunde. Andere opleidingen in dit vakgebied.
Ik wil iets studeren met Gezondheidszorg Fontys.
Veelgestelde vragen over studiekeuze. Kies een opleiding. Doorstuderen na mbo? Verschil hbo en wo. Onderwijs op hbo en universiteit. Switchen van opleiding. Tips voor u als ouder. Check na 12 weken of studie echt past. Selectie sportieve opleidingen. Selectie en plaatsing.
Deeltijdopleidingen zorg op HBO of Universitair niveau.
Als je een deeltijdopleiding zoekt kun je voor deze opleidingen vaak maar op één plek in het land terecht. Bekijk de duale en deeltijdopleidingen in de studierichting paramedisch.: HBO Farmakunde deeltijd. HBO Fysiotherapeut en Ergotherapie deeltijd / duaal. HBO Opleiding voor Logopedie deeltijd. Na een bachelor in de gezondheidszorg is er een groot aanbod aan masteropleidingen in deeltijd.
Bekijk al onze opleidingen over Gezondheid en Welzijn NTI.
43 opleidingen en cursussen gevonden in Zorg en Welzijn. Snel naar: HBO Bachelor opleidingen 1 HBO-programma's' 8 Korte HBO-programma's' 2 Volledige MBO-opleidingen 2 Basisopleidingen 3 Vakopleidingen 1 Verkorte MBO-opleidingen 4 Losse modules 1 Beroepsopleidingen 4 Cursussen 2 Trainingen 2. HBO Bachelor opleidingen.
Een complete lijst van ALLE HBO opleidingen in Nederland kiesjestudie.nl.
Hier vind je een compleet overzicht van alle HBO opleidingen. Klik op de studienaam voor gedetailleerde informatie over de opleiding. En ja, de lijst is lang, maar het is dan ook het meest recente overzicht van ALLE bestaande en erkende HBO opleidingen in Nederland.
Universitaire Gezondheid opleidingen.
3 tips voor als je begint met een opleiding in de gezondheidszorg. Focus je alvast op een beroep in de zorg. Heeft de opleiding een studievereniging? Zoek een bijbaantje in de gezondheidszorg. Welke universitaire opleidingen zijn er gericht op Zorg?
Gezondheidszorg.
In vergelijking met andere universitaire opleidingen is Geneeskunde zeer praktijkgericht. Het gebit is maar een klein onderdeel van ons lichaam, maar het heeft wel grote gevolgen als het niet in orde is. Tijdens de universitaire opleiding Tandheelkunde word je opgeleid tot tandarts en leer je monden gezond te maken én te houden.

Contacteer ons

Meer resultaten voor hbo opleidingen gezondheidszorg