hbo opleidingen gezondheidszorg
HBO-opleidingen gezondheidszorg en welzijn LOI.
HBO Ondernemerschap en leiderschap in de zorg. HBO Oriëntatie op evidence-based practice in de gezondheidszorg. HBO Psychopathologie en gedrag. HBO Toelatingsprogramma Hartfunctielaborant. HBO Toelatingsprogramma Laborant klinische neurofysiologie. HBO Toelatingsprogramma Longfunctieanalist. HBO Zorg voor mensen met psychiatrische problemen of een verstandelijke beperking. HBO Zorg voor ouderen. Oriëntatie HBO Verpleegkunde. Andere opleidingen in dit vakgebied.
Overzicht opleidingen Gezondheid en Welzijn Windesheim.
Meelopen of proefstuderen. Studeren aan het hbo. Verschil met mbo, havo, vwo. Informatie voor decanen. Informatie voor ouders. Studeren bij Windesheim. Starten met je studie. Studeren met een functiebeperking. Studeren in Zwolle. Studeren in Flevoland. Sporten bij Windesheim. Rechten en plichten. Inschrijven bij Studielink. Numerus Fixus en selectie. Starten in februari. Werk en Studie. Opleidingen en Cursussen.
Masteropleidingen Gezondheid: opleidingen aan hogeschool of universiteit.
Naast het flinke aanbod van de duale masters advanced nursing practice, physician assistant en fysiotherapie ontstaan er allerlei specifieke thematische opleidingen: voor verdieping van een vakgebied of juist voor een opstap richting beleid en management. Masters in de studierichting Gezondheid.:
Deeltijdopleidingen zorg op HBO of Universitair niveau.
Je kunt denken aan opleidingen op gebied van medicijnen, ergotherapie, fysiotherapie, logopedie en techniek in de zorg. Als je een deeltijdopleiding zoekt kun je voor deze opleidingen vaak maar op één plek in het land terecht. Duale en deeltijdopleidingen in de studierichting paramedisch.: HBO Farmaceutisch Consulent deeltijd. HBO Farmakunde deeltijd. HBO Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken duaal. HBO Opleiding tot Fysiotherapeut deeltijd / duaal. HBO Opleiding voor Ergotherapie deeltijd / duaal. HBO Opleiding voor Logopedie deeltijd. HBO Psychomotorische Therapie en Bewegingsagogie deeltijd. HBO Voeding en Dietetiek deeltijd. Na een bachelor in de gezondheidszorg is er een groot aanbod aan masteropleidingen in deeltijd.
Een complete lijst van ALLE HBO opleidingen in Nederland kiesjestudie.nl.
Hier vind je een compleet overzicht van alle HBO opleidingen. Klik op de studienaam voor gedetailleerde informatie over de opleiding. En ja, de lijst is lang, maar het is dan ook het meest recente overzicht van ALLE bestaande en erkende HBO opleidingen in Nederland.
Opleiding in de zorg kiezen: Welke past bij jou?
Wist je dat we informatie hebben over 18 opleidingen in het buitenland in de studierichting Gezondheid? Bekijk hier de opleidingen! Laatst bekeken opleidingen. Vink de checkboxen aan van ten minste 2 opleidingen om deze te vergelijken. Fysiotherapeut Geneeskunde Gezondheid en Maatschappij Tandheelkunde Verpleegkunde Verzorging. HBO Associate degree.
Gezondheidszorg.
In vergelijking met andere universitaire opleidingen is Geneeskunde zeer praktijkgericht. Het gebit is maar een klein onderdeel van ons lichaam, maar het heeft wel grote gevolgen als het niet in orde is. Tijdens de universitaire opleiding Tandheelkunde word je opgeleid tot tandarts en leer je monden gezond te maken én te houden.
Deeltijd Gezondheids HBO Opleidingen Avans Deeltijd.
Management in de Zorg is zowel in een 2-jarig Ad als 4-jarig bachelor programma te volgen. In het laatste geval leidt deze op tot manager op tactisch en strategisch niveau. Bekijk hieronder ook de HBO gezondheidszorg opleiding: Deeltijd HBO Verpleegkunde.

Contacteer ons

Meer resultaten voor hbo opleidingen gezondheidszorg