hbo opleidingen leiden
HBO-opleidingen in Leiden.
Home Klassikaal HBO Leiden. Studeren in Leiden bij Hogeschool NTI. Ben jij op zoek naar een hbo-opleiding in Leiden? Hogeschool NTI biedt jou erkende hbo-opleidingen aan. Deze opleidingen kun je volgen op de manier die het beste bij jou past.
Werken bij Hogeschool Leiden.
Aan het hoofd van ieder cluster staat een directeur; onderwijsmanagers vervullen een belangrijke coördinerende rol bij het runnen van de verschillende opleidingen en geven met hart en ziel leiding aan hun teams. De managementassistente is de spin-in-het-web die zorgt voor het dagelijkse reilen en zeilen binnen het cluster. Om alle processen binnen Hogeschool Leiden soepel te laten verlopen zijn er een aantal ondersteunende diensten. Qua functies kun je hierbij denken aan marketing en communicatiemedewerkers, adviseurs HRM, juridische medewerkers, secretaresses, inkopers en administratief medewerkers. Verder zijn er diverse functies op het gebied van IT-beheer en ondersteuning en hebben we facilitaire en technische medewerkers in dienst. Op het gebied van beleidsvoorbereiding en ondersteuning en activiteiten als interne controle, audit en ambtelijke medezeggenschapsondersteuning zijn er ook diverse banen binnen Hogeschool Leiden. Adviseur Marketing Communicatie voor de faculteit Educatie 08-10, fte. Je bent de adviseur van de faculteitsdirecteur, opleidingsmanagers, lectoren en gerelateerd werkveld inzake marketing en communicatievraagstukken. Je denkt gevraagd en ongevraagd mee over de. Hogeschool Leiden Standplaats. Leiden Zuid-Holland Functietype. Ondersteunend / Staf Opleidingsniveau. HBO, WO Dienstverband.
Opleidingen Universiteit Leiden.
Bachelor Franse taal en cultuur BA. 1 2 3. Professional Learning and Development. Een leven lang leren. Governance and Global Affairs. Wiskunde en Natuurwetenschappen. 444 jaar: vier het mee. Werken bij de Universiteit Leiden. Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
Hogeschool Leiden kiesjestudie.nl.
Hier vind je informatie over de Hogeschool Leiden, zoals de 26 opleidingen die je er kunt volgen, oordelen van studenten over de instelling, het adres in Leiden, de contactgegevens, de openingstijden van de bibliotheek, en andere locaties van Hogeschool Leiden.
Hogeschool Leiden Leiden Studiekeuze123.
Bezoek dan de Open Dag, 6 april 2019, Leiden. Van profiel naar studie. Achterhaal welke HBO of WO opleidingen het beste passen bij jouw achtergrond. Gebruik de tool. Voltijd 21 Deeltijd 8 Duaal 5. HBO Bachelor: Voltijd Deeltijd. Aantal eerstejaars: 372.
Hogeschool Leiden.
Aan de Hogeschool Leiden zal je zelf veel initiatief moeten nemen binnen de verschillende HBO Opleidingen. Hierdoor zal je erg zelfstandig worden, waardoor je kansen in de arbeidsmarkt worden vergroot. Je kan een persoonlijke leerroute samenstellen. Een dergelijke leerroute is afhankelijk van je kennis aan het begin van de HBO opleiding.
Hbo-vacatures in Leiden augustus 2017 Indeed.nl.
Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden VO Leiden 2.830 per maand. Een afgeronde relevante opleiding op minimaal HBO werk en denkniveau heeft; DIRECTIESECRETARESSE 10, FTE. MEESTERBAAN 2 uur geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden VO Vacatures in Leiden.
Opleidingen in Leiden Bekijk het volledige overzicht.
Economie en Bedrijf in Leiden Aarde en Milieu in Leiden Techniek in Leiden Technologie in Leiden Geografie, Planologie en Milieu in Leiden. Leidse instrumentmakers School. Markus Verbeek Praehep. Technische Universiteit Delft. Laatst bekeken opleidingen. Vink de checkboxen aan van ten minste 2 opleidingen om deze te vergelijken. HBO Associate degree.

Contacteer ons

Resultaten voor hbo opleidingen leiden