hbo opleidingen tilburg
Kies een opleiding Fontys.
Selectie sportieve opleidingen. Selectie en plaatsing. Informatie per vak. Hulp bij studiekeuze. Tips van een studiekeuzeadviseur. Veelgestelde vragen over studiekeuze. Kies een opleiding. Verschil hbo en wo. Onderwijs op hbo en universiteit. Doorstuderen na mbo? Wat is een Associate Degree? Wat is een Bachelor? Wat is een Master? Switchen van opleiding. Tips voor u als ouder. Check na 12 weken of studie echt past. Aanmelden en inschrijven. Stap 1: Ga naar Studielink om je aan te melden. Stap 2: Doe de studiekeuzecheck. Stap 3: Regel je machtiging voor betalen collegegeld. Aanmelding ná 1 mei. Studiefinanciering en OV. Studeren bij Fontys. UPDATE: halvering collegegeld. Studeren met een beperking. Studeren en topsport. Studeren in het buitenland. Studeren in Fontyssteden. Fontys in Eindhoven. Fontys in s-Hertogenbosch. Fontys in Sittard. Fontys in Tilburg.
Avans Hogeschool Tilburg Tilburg Studiekeuze123.
Proefstuderen Bouwkunde Tilburg, 11 februari 2019, Tilburg. Van profiel naar studie. Achterhaal welke HBO of WO opleidingen het beste passen bij jouw achtergrond. Gebruik de tool. Voltijd 4 Deeltijd 1 Duaal 2. Avans Hogeschool Tilburg. HBO Bachelor: Voltijd Deeltijd. Aantal eerstejaars: 155.
HBO Opleiding Technische Bedrijfskunde in Deeltijd Studeren.
Een scala aan opleidingen voor een leven lang leren. Op Ad, bachelor, postbachelor of masterniveau. Ook maatwerk is mogelijk. Start en Locaties. Je wilt in augustus met een deeltijdopleiding starten. Meld je dan aan voor 15 juli zodat je verzekerd bent van een studieplaats en een goed voorbereide start. De opleiding start in de week van 27 augustus. Je hebt uiterlijk tot 20 augustus om je aan te melden. Kijk voor aanmelding of je voldoet aan de toelatingseisen. De deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde is, wanneer deze start in een even jaar augustus 2018, te volgen op dinsdagmiddag en avond. Wanneer de opleiding start in een oneven jaar augustus 2019 is de opleiding te volgen op donderdagmiddag en avond in Tilburg.
Fontys Hogescholen Deeltijdopleidingen.
5612 MA Eindhoven. Andere locaties: s-Hertogenbosch, Sittard, Tilburg, Utrecht, Veghel en Venlo. 5600 AH Eindhoven. Telefoonnummer: 08850 80000. Website: Fontys Hogescholen. Beschrijving Fontys Hogescholen.: Fontys is één van de grootste hoger onderwijsinstellingen van Nederland met een onderwijsaanbod in bijna alle sectoren. Onze instituten verzorgen zo'n' 85 bacheloropleidingen in de varianten voltijd, deeltijd, duaal en in-service. Daarnaast biedt Fontys ruim 40 mastervarianten en Associate degrees aan. Ook is er een gevarieerd aanbod aan cursussen en trainingen die vooral in Zuid-Nederland gegeven worden. Naast onderwijs legt Fontys zich met een groot aantal lectoraten toe op onderzoek, kennisinnovatie en contractactiviteiten. Lees verder op: Fontys Hogescholen. Open dagen Fontys Hogescholen.: Open dagen/ avonden. Fontys Hogescholen biedt de volgende opleidingen aan in deeltijd en/ of duaal.: HBO Commerciele Economie deeltijd. HBO Accountancy deeltijd. HBO Bedrijfskunde deeltijd.
HBO Logistiek NCOI Opleidingen en Trainingen.
Wij bieden u volledige HBO Bacheloropleidingen, maar ook kortere HBO-programma's' en HBO-leergangen op het gebied van. Hogeschool NCOI is de grootste Hogeschool voor werkenden in Nederland. Wij bieden u volledige HBO Bacheloropleidingen, maar ook kortere HBO-programma's' en HBO-leergangen op het gebied van. HBO Logistiek: 17 opleidingen in Tilburg. HBO Bacheloropleiding 3.
Studeren in Tilburg kiesjestudie.nl.
Studeren in Tilburg. Hier vind je informatie over Tilburg, zoals de hogescholen en universiteiten die je er vindt, de opleidingen die je er kunt volgen, oordelen van studenten over de stad, het aantal inwoners, studenten, kroegen, bioscopen, musea, en nog meer.
Kies een opleiding Avans Hogeschool.
Technische Bedrijfskunde deeltijd Tilburg. Jij leert in de deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde alles over gezonde bedrijfsprocessen. Je doorziet snel hoe ze werken. Houdt ze snel en efficiënt. En adviseert over mogelijke verbeteringen. Technische Bedrijfskunde voltijd Tilburg. Jij leert in de voltijdopleiding Technische Bedrijfskunde alles over gezonde bedrijfsprocessen. Je doorziet snel hoe ze werken. Houdt ze snel en efficiënt. En adviseert over mogelijke verbeteringen. 1 9 van 9 opleidingen.
Voltijd HBO Rechten.
De opleiding is op beide locaties hetzelfde, je kiest dus voor de stad die jij het leukst vindt. Tilburg is een dynamische stad met een bruisend studentenleven en veel evenementen. In Tilburg heeft de opleiding een eigen gebouw op een paar minuten lopen van Station Universiteit.

Contacteer ons

Op zoek naar hbo opleidingen tilburg?