verkorte hbo opleidingen
Een hbo-opleiding in twee jaar tijd? Bij ons kan dat! Schoevers.
Alle voltijd opleidingen. HBO Associate Degree. HBO Bachelor Degree. Alle deeltijd opleidingen. HBO Associate Degree. Officemanagement en eventmanagement. Marketing, Communicatie en Sales. Management en Communicatie. HBO Associate Degree. HBO Bachelor Degree. Bachelor Communicatie en Organisatie. HBO Associate Degree. Officemanagement en eventmanagement.
Hbo-opleidingen in Almere Hogeschool Windesheim Flevoland.
Voor bijna alle opleidingen kun je je tot en met 31 augustus 2019 aanmelden. Meld je nu aan. 14-06-2019 Provincie Flevoland betrekt studenten bij arbeidsmarkt. 27-05-2019 Last-minute-studiekiezer kan op 4 juni terecht op Windesheim Flevoland. Hbo-opleiding en diploma in 2 jaar? Je volgt een 2-jarig programma in vol of deeltijd en ontvangt dan een diploma: een Associate degree. Onze Associate degrees. De beste studies doe je bij Windesheim. Keuzegids Hbo: 2e plaats.
Hbo Verpleegkunde Opleiding tot Verpleegkundige HS Leiden.
Dan zijn er mogelijkheden om vanaf het derde jaar verder te gaan met hbo Verpleegkunde duaal. Je hebt dan een dag les en de rest van week ben je werkzaam bij een van de zorginstellingen waar Hogeschool Leiden mee samenwerkt. Voor mbo-verpleegkundigen niveau 4 bestaat er ook een doorstroomroute waarin je de opleiding in 25, jaar kunt doorlopen. Het verkorte traject wordt zowel aangeboden in voltijd als in duaal.
HBO traject: Revit.
Behaal een HBO-Certificaat en wordt een ACE, Autodesk Certified Engineer. Een door de overheid erkende, verkorte HBO opleiding, puur en alleen over CAD. U bent een CAD engineer en u wilt uw kennis en vaardigheden vergroten, u voelt wat voor specialisatie, kortom: u wilt vooruit.
Voltijd hbo-bacheloropleidingen Hogeschool Utrecht.
Zoek opleiding Invoer wissen. Economie en Management. Gezondheidszorg en Welzijn. Media Communicatie en IT. Natuur en Techniek. Onderwijs en Opvoeding. Mbo niveau 4. Er zijn geen opleidingen gevonden. Alle filters wissen. Opleidingen deeltijd en duaal of cursussen. Over de HU.
Pabo verkort Bachelor voltijd NHL Stenden.
Op de website van DUO vind je meer informatie over het wettelijk en instellingscollegegeld. In de loop van december vind je op onze website de hoogte van het instellingscollegegeld van onze opleidingen voor het studiejaar 2019-2020. Ben je al leraar en wil je een bachelor, master of post initiƫle masteropleiding gaan volgen? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een Lerarenbeurs. Bekijk de voorwaarden van de Lerarenbeurs op de website van DUO. Wat kun je worden met de verkorte opleiding tot leraar Basisonderwijs? Met het hbo-diploma pabo op zak kun je voor de klas. Dat spreekt voor zich. Maar je kunt ook andere kanten op met het pabo-diploma. Als juf of meester heb je een inspirerende, creatieve, maar ook verantwoordelijke baan. Met jouw vakkennis weet je hoe je kinderen van verschillende leeftijden, culturele achtergronden en met verschillende talenten het beste kunt begeleiden. Daarbij werk je zelfstandig, maar je werkt ook veel samen met collega's, ouders en andere onderwijsprofessionals. Met de pabo kun je aan de slag als.: programmamaker bij media. Toelatingseisen verkorte pabo-opleiding. Voor de verkorte pabo-opleiding heb je een hbo of wo-diploma nodig.
Alkmaar Centraal Definitieve start verkorte post-hbo opleiding Bedrijfskunde bij InHolland.
Inholland Academy verzorgt vanaf 29 oktober de verkorte post-hbo opleiding Bedrijfskunde op Hogeschool Inholland Alkmaar. Binnen dit traject wordt in slechts acht maanden tijd bedrijfskundige kennis op strategisch niveau verkregen. Bijzonder is dat na deze opleiding de deelnemer direct kan doorstromen naar het Fast Track MBA-programma van Business School Nederland. Hierdoor kan de deelnemer in twee jaar de internationaal erkende MBA-graad behalen. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. De opleiding wordt op donderdagavonden verzorgd op Hogeschool Inholland Alkmaar, Bergerweg 200. Meer informatie op inhollandacademy.nl. Inholland Academy, het na en bijscholingsinstituut van Hogeschool Inholland, biedt een groot aantal gecertificeerde CPION-erkende onderwijsprogrammas voor onder andere de zakelijke markt. Zowel professionals als bedrijven in de dienstverlening, bouw, techniek, onderwijs, gezondheidszorg en welzijn kunnen terecht voor de opleidingen Integraal Kwaliteitsmanagement, Projectmanagement, Middle Management NEMAS en Management en Bedrijfskunde voor het Middenkader.
Opleiding Verpleegkunde HBO Duur en leerwijze YouChooz.nl.
Opleiding Verpleegkunde HBO. Wat is de duur en opleidingsvorm? De HBO-opleiding Verpleegkunde kun je in voltijd of in deeltijd volgen, afhankelijk van de hogeschool. Bijna alle hogescholen bieden bovendien de mogelijkheid om de duale variant van de opleiding te volgen.

Contacteer ons

Zoeken naar verkorte hbo opleidingen