verkorte hbo opleidingen
HBO-programma's' van Hogeschool NTI.
Onze mensen staan voor je klaar om je vrijblijvend te helpen. Top 5 opleidingen. HBO Toegepaste Psychologie. HBO Voeding en diƫtetiek. Spaans voor beginners. Kom naar de open dag! Daarom werkt NTI met het Blended Learning-leerconcept. Nieuw bij NTI: Kort MBO.
HBO-opleidingen NCOI Opleidingen en Trainingen.
Dit zijn verkorte programma's' waarbij u een afgerond deel van een Bacheloropleiding voltooit. Als u een van deze verkorte HBO-opleidingen hebt gevolgd, kunt u deze vervolgens inbrengen in een volledige Bachelor. Een opleiding kunt u volgen op alle mogelijke gebieden, zoals bijvoorbeeld HBO Verpleegkunde, HBO Marketing, HBO ICT, HBO Bedrijfskunde, HBO Bouwkunde, HBO Management, HBO HRM en Psychologie HBO. Kwalitatief goede opleidingen op HBO-niveau.
voltijd bachelor Verkorte HBO opleiding Creatieve Therapie; beeldend vormen of muziek Stenden Hogeschool.
De Nationale Studenten Enquete is het grootschalige onderzoek van de overheid onder studenten in Nederland naar de kwaliteit van opleidingen aan hogescholen en universiteiten. In 2017 hebben meer dan 200.000 studenten hun oordeel gegeven over hun studie en instelling. Verkorte HBO opleiding Creatieve Therapie; beeldend vormen of muziek aan de Stenden Hogeschool is beoordeeld door 99 respondenten.
Verkorte/versnelde hbo-opleiding: voor praktisch ingestelde vwo'ers' Qompas StudieKeuze.
Ik was zelf ook iemand die het zonde vond om met een vwo-diploma naar het hbo te gaan. Ook tegen pabo-student Dominique Helleman 23, die vwo deed, werd dat gezegd: Moet jij met je vwo niet naar de universiteit? Maar Dominique wilde graag naar de pabo. De academische pabo viel af: Ik wilde juist meer praktijk en niet meer theorie. Toen ik aan de pabo op Hogeschool Inholland Rotterdam begon, kon je nog geen versnelde vwo-route doen. Daarom ben ik met de gewone pabo begonnen. Nu kan dat wel en ik zou dat anders zeker gedaan hebben. In de versnelde vwo-route zit de combinatie die ik zocht: meer praktijk en de theorie die ik nodig heb. Ook zij heeft geen spijt van haar keuze. De versnelde vwo-route zou haar meer uitdagen, want ze merkt dat ze gemakkelijk leert en daardoor nu meer vrije tijd over houdt. Amelie overweegt na haar hbo-studie een wo-master te doen, maar moet daarvoor eerst een premaster volgen. Dat hoeft niet overal. Zo kunnen vwoers na hun verkorte hbo-opleiding aan Zuyd Hogeschool meestal direct een wo-master doen aan Universiteit Maastricht.
Korte HBO-programma's' LOI.
Toon minder vakgebieden. ASUS Notebook en andere acties. Inschrijven is nu extra aantrekkelijk. Bekijk alle acties. Over LOI Zakelijk. Homepage LOI Zakelijk. Erkend MBO en HBO, flexibel en op maat. Efficiƫnter dankzij EVC. Opleidingen op elk niveau. Cursussen op MBO-niveau.
Kies een opleiding Avans Hogeschool.
Bedrijfskunde Associate degree s-Hertogenbosch. De tweejarige hbo-opleiding Bedrijfskunde is veelzijdig en praktijkgericht. Deze business-opleiding past bij jou als je een rol wilt spelen in de snel veranderde wereld van management en organisaties. 1 10 van 81 opleidingen. Deel deze pagina.
Verkort hbo trekt vooral mbo-gediplomeerden.
In 2011/12 stonden ruim vijftienhonderd studenten voor deze verkorte opleidingen ingeschreven. Vijf jaar na de start is de instroom, met ruim 500 eerstejaars, gegroeid tot een half procent van het totaal aantal eerstejaars in het hbo. Vooral met mbo-diploma naar verkort hbo.
Opleidingen en leerroutes Hogeschool van Amsterdam.
Bedrijven en instellingen. Over de HvA. Opleidingen en leerroutes. Filter de lijst, bijvoorbeeld op opleidingsniveau of voertaal. Vergelijk twee of drie opleidingen met elkaar door het vak rechts van de opleidingen aan te vinken. Vergelijk educations filter: selected: true.length resultaten Vergelijk.

Contacteer ons

Meer resultaten voor verkorte hbo opleidingen