imko vakopleiding
IMKO Vakopleidingen Assistentensite.nl.
Jij wil over de juiste kennis beschikken om verantwoord het juiste advies te kunnen geven. Met een opleiding bij IMKO vakopleidingen heb jij een diploma dat erkend is door het Centraal Bureau Drogisterijbedrijven. Dat maakt jou onmisbaar voor jouw werkgever!
IMKO Opleidingen ervaringen van opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Je accentueert de sterke kanten van mensen en zorgt dat ze goed in hun vel zitten. IMKO Opleidingen is dé specialist als het om opleidingen in de uiterlijke verzorging gaat. Als grootste particuliere opleidingscentrum in deze branche, verzorgen wij al jaren tal van opleidingen van de allerhoogste kwaliteit.
IMKO College, deeltijd schoonheidsspecialiste, 1-jarig Radar.
Ik wist niet dat er zoveel groepen zijn die problemen met IMKO hebben, hier moet dus echt iets aan gedaan worden. Ik heb bewust voor IMKO gekozen, omdat het een particuliere school is en ik dus een hogere kwaliteit en kleine klassen verwachtte.
Vakopleidingen Imko opleidingen.
Vergeten wachtwoord.
Bij vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar info@imko-vakopleidingen.nl. Stuur je gebruikersnaam of je e-mailadres in om je wachtwoord te resetten. Als we je terugvinden in de databank sturen we je een mail met instructies, zodat je je opnieuw kunt aanmelden.

Contacteer ons

Op zoek naar imko vakopleiding?