creatieve opleidingen hbo
Toegepaste fotografie.
Bezoek een open dag. Andere opleidingen op hbo-niveau. Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie. Toegepaste fotografie, hbo voltijd. Toegepaste fotografie, flexibel en op maat. Photographic design, deeltijd. Get Visual, minor. Fotografie, mbo voltijd. De Nederlandse Fotovakschool 2017 Algemene voorwaarden NRTO-gedragscode Disclaimer Klachtenprocedure.
Opleidingen aanbod CHE.
Zet je creatieve ontwikkeling op het juiste spoor Het mooiste wat we kunnen meemaken is het raadselachtige, daar komt alle ware kunst en wetenschap uit voort. Basiscursus: Motiverende gespreksvoering in zorg en welzijn. Weerstand bij cliënten en patiënten hoort bij je werk.
Media Informatie en Communicatie Studieroute Hogeschool Saxion.
Studeren bij Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen. Ik wil mij inschrijven. Kosten en collegegeld. Vragen en contact. Onderzoek Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen. Onderzoek bij Saxion. Bedrijven en Instellingen Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen. Stage en Afstuderen. Opleidingen voor professionals. Samenwerken met Saxion.
Deeltijdopleiding Creative Business HBO.
Om toegelaten te worden, moet je minimaal een havo-diploma hebben. Een mbo-diploma op niveau 4 voldoet ook, net als een afgeronde hbo of wo-propedeuse. Daarnaast is bij aanvang of later in de studie een relevante baan vereist. Aan de opleiding zal een intakegesprek onderdeel zijn van de inschrijving. Waar kun jij deze creatieve opleidingen in deeltijd vinden?
Hbo Vaktherapie voorheen Kunstzinnige Therapie Hogeschool Leiden.
Word ook vaktherapeut. Heb jij nu een goed beeld van de opleiding en kijk je ernaar uit om zelf aan de slag te gaan in een van de drie creatieve richtingen van Vaktherapie? Bekijk de aanmeldprocedure. Doe de Reality Check. Hbo vaktherapie in Leiden. Bij onze hogeschool kun je meer dan alleen je studie volgen. Zo bieden we een Honoursprogramma aan en extra ruimte voor ondernemerschap. Ook kun je een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs door lid te worden van je opleidingscommissie of de Studentenraad. Verder heeft de opleiding Vaktherapie van Hogeschool Leiden een actieve studievereniging: Artemisia. Deze organiseert wekelijkse koorzang en geregeld bijeenkomsten zoals lezingen en workshops. Bezoek onze facebookpagina. Meer zien van onze hogeschool? Ontdek Leiden als studentenstad. Download deze pagina als brochure pdf. Vorige pagina Volgende pagina. Vorige pagina Volgende pagina. Voordat je aan je opleiding bij Hogeschool Leiden kunt beginnen is het belangrijk om een aantal praktische zaken te regelen. Je moet je om te beginnen inschrijven. Onze opleidingen kennen verschillende toelatingseisen.
Creative Director Test jezelf Opleidingen Vacatures Meer.
creatieve werkzaamheden als schilderen en fotograferen. expressief werk als acteren en zingen. origineel en fantasievol zijn, dingen op een andere of bekijken. interesse en een voorliefde voor cultuur. Ontdek welke beroepen bij jouw persoonlijkheid passen! Curriculum Vitae CV creative director maken? Een goed CV is nog steeds erg belangrijk. In een sollicitatieprocedure wordt er vrijwel altijd om een CV gevraagd. Maar hoe zorg je voor een aansprekend CV die de kans op jouw droombaan vergroot? Via CV.nl kun je nu een creative director CV maken. Eenvoudig in te vullen, keuze uit 32 professionele templates, direct te downloaden en klaar voor gebruik! Ga voor je curriculum vitae naar Tevreden met dit advies? Deel of mail! Beroepentest hbo en wo.
Opleiding HBO Adobe Expert, klassikaal of thuisstudie LOI.
Tijdens de opleiding HBO Adobe Expert word jij ook echt een expert op het gebied van de drie meest gebruikte DTP-programmas: Adobe InDesign, Adobe Photoshop en Adobe Illustrator. Met deze creatieve programmas worden onder andere tijdschriften, boeken of brochures vormgegeven, reclamebeelden bewerkt en gecreëerd.
Hbo Bachelor Artistieke opleiding.
Artistiek, HBO Bachelor. Hbo Bachelor Artistieke opleidingen. Benieuwd naar de Hbo Bachelor Artistieke opleidingen, maar weet je nog niet waar je het beste kunt gaan studeren? Hieronder vind je een overzicht van studierichtingen die met artistiek te maken hebben zoals dans, theater, beeldende kunst of styling.

Contacteer ons

Resultaten voor creatieve opleidingen hbo