duale hbo opleidingen
Hbo Duaal-vacatures juli 2018 Indeed.nl.
Duaal student HBO Werktuigbouwkunde. Je bent bezig met de duale opleiding HBO Werktuigbouwkunde. Voor het komende schooljaar hebben wij nog mogelijkheden voor een duaal student. 14 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Hoppenbrouwers Techniek Vacatures in Heesch.
Voltijd, deeltijd en duaal Avans Hogeschool.
Wat overeenkomt met 1.680 uren per jaar. Een voltijdopleiding aan het hbo duurt meestal 4 jaar. Er zijn ook verkorte routes mogelijk. Bij de opleidingen lees je alles over de opbouw van een specifieke opleiding en wanneer je in aanmerking komt voor een verkort traject. En je hebt recht op studiefinanciering. Lees meer op onze pagina over studiekeuze. Een duale opleiding is een combinatie van werken en leren.
Duale opleidingen Fontys.
Een duale opleiding houdt in, dat je je baan combineert met een studie. Daarvoor heb je een contract nodig van je werkgever, waarin o.a. geregeld is dat je de mogelijkheid hebt je studie ook daar in de praktijk te brengen. Je volgt dan een zogenaamd leerwerktraject. Bekijk alle duale opleidingen.
Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Bachelor Vierjarige hoger beroepsopleiding hbo. Master Vervolgopleiding op een bachelor. Inholland Academy: voor de werkende professional. Voltijd Iedere dag werken aan je studie. Ongeveer 40 uur per week. Deeltijd Parttime studeren. Vaak in de avonduren. Duaal Combinatie van werken en leren. Agri, Food Life Sciences Business, Finance Law Creative Business. Gezondheid, Sport en Welzijn Onderwijs Innovatie Techniek, Ontwerpen en Informatica. Alkmaar Amsterdam Delft Den Haag. Diemen Dordrecht Haarlem Rotterdam. Geen opleidingen gevonden. Nog geen idee wat je moet kiezen? Wij helpen je graag op weg! item.variant item.type item.description. Masters zowel deeltijd als duaal. Bij Inholland kun je zowel deeltijd als duale masters volgen.
Opleidingen Hogeschool Rotterdam. Payoff.
HINT is het intranet van Hogeschool Rotterdam voor studenten en medewerkers. Heb je je aangemeld voor een opleiding? Bekijk dan de status van je aanmelding via mijn.hr.nl. Een project, stage of afstudeeropdracht opgeven? Dat kan voor veel opleidingen via PraktijkLink.
Bacheloropleidingen in deeltijd of duale variant HAN.nl.
Bacheloropleidingen in deeltijd en duaal. Bij de HAN kun jekiezen uit bijna veertig bacheloropleidingen dieje in deeltijd kunt volgen of als duale variant. De opleidingen bieden je een goede basis voor een carrire in verschillende werkvelden. Zo combineerjestudie en werk met elkaar.
Hbo-bachelor Bouwkunde duaal Windesheim Flevoland.
Duale opleidingen vragen veel zelfstandigheid en discipline. Studenten vinden de combinatie pittig, maar prettig. Ze groeien tijdens hun opleiding en kunnen kwesties uit de praktijk met hun medestudenten bespreken. Welke vorm past bij jou? In deze duale opleiding combineer je werk en studie. De duale opleiding is bedoeld voor mbo'ers' die een opleiding Bouwkunde op niveau 4 hebben afgerond en direct willen doorstuderen.
Hbo Verpleegkunde in 3 jaar duaal.
Hbo Verpleegkunde in 3 jaar duaal. Hbo Verpleegkunde in 3 jaar duaal. Pagina inhoud gebruik notepad voor kopieren vanuit ms word. In de 3-jarige hbo-opleiding Verpleegkunde combineer je werken en leren waardoor je als verpleegkundige al snel van grote betekenis bent voor alle patiƫnten van het UMC Utrecht.

Contacteer ons

Resultaten voor duale hbo opleidingen