duale hbo opleidingen
Opleiding Medische Beeldvorming en Radiotherapeutische Techniek duaal OLVG.
bekijk uw dossier. Opleidingen voor zorgprofessionals Opleiding Medische Beeldvorming en Radiotherapeutische Techniek duaal. Wil je weten hoe je met geluidsgolven weefselstructuren kunt herkennen? Waarom je met radioactieve stoffen de werking van organen kunt onderzoeken? Wat je allemaal kunt zien op een röntgenfoto? En waarom kanker met straling behandeld kan worden? Dan is de batcheloropleiding Medische Beeldvorming en Radiotherapeutische Techniek iets voor jou. In de opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken MBRT staan techniek, gezondheidszorg en mensen centraal. Je leert bijvoorbeeld hoe je een röntgenfoto van een gebroken been maakt of een bestralingsplan voor de behandeling van een patiënt met kanker. Ook de berekening rond een te hard werkende schildklier en een echografie van bloedvaten in de buik komen aan bod. Verder leer je hoe je een patiëntonderzoek kunt uitvoeren met behulp van een CT-scan of een MRI-scan. Omgang met patiënten en de werking van de verschillende apparaten en onderzoekstechnieken zijn belangrijke aspecten die tijdens deze duale hbo-opleiding aan bod komen.
Instroommogelijkheden en routes Verpleegkunde Hogeschool Viaa.
Speciaal voor studenten en docenten. Post HBO opleidingen. Cursussen en trainingen. Coaching en begeleiding. Van mbo naar hbo. Van vo naar hbo. Naar het buitenland. Centrum voor Samenlevingsvraagstukken. Lectoraat Zorg en Zingeving. Lectoraat Goede onderwijspraktijken. Organisatie en bestuur. Werken bij Viaa. 038 425 5542. Open dag woensdag 10 april. 10 april 2019. Instroommogelijkheden en routes Verpleegkunde. Duale route voltijd. Versnelde route voor vwo'ers.' Verkorte route voor mbo'ers.' Home Verschillende routes Verpleegkunde. Instroommogelijkheden en routes Verpleegkunde. De opleiding Verpleegkunde kent, afhankelijk van je vooropleiding, verschillende instroommogelijkheden en routes. Heb je een havo of een vwo diploma op zak? Dan kun je je zonder meer inschrijven voor de opleiding hbo Verpleegkunde. Heb je een diploma mbo niveau 4 van een opleiding die niet zorg-gerelateerd is, dan kun je ook de voltijdroute volgen.
HBO-V duaal niveau 6 Werken bij OLVG.
Hoewel niet verplicht, is het handig als je examen hebt gedaan in biologie. Ook kun je de opleiding starten als je een 4-jarige MBO-opleiding hebt afgerond. Voor MBO-verpleegkundigen is het echter niet mogelijk om de duale opleiding in OLVG te doen.
Amsterdam UMC, Locatie VUmc Verpleegkunde HBO-V werken/leren Duaal.
Amsterdam UMC, locatie VUmc via Social Media. Onze opleidingen Onze opleidingen. Verpleegkunde HBO-V werken/leren Duaal. Start jaarlijks in september. Amsterdam UMC, locatie VUmc. Schrijf je nu in. Wil je verpleegkundige worden? En al werkend en lerend tegelijk iets voor anderen betekenen? Ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving waar je elke dag leert? In deze opleiding maak je in het eerste jaar kennis met de praktijk en ga je vanaf het tweede jaar aan de slag als werknemer. zaterdag 14 dec, 10-14 uur. woensdag 12 feb, 17-20 uur. Hogeschool van Amsterdam. zaterdag 14 dec, 10-14 uu. zaterdag 8 febr, 10-14 uur. De opleiding hbo verpleegkunde kun je bij Amsterdam UMC, locatie VUmc volgen als duaal traject en duurt 4 jaar.
Verpleegkunde hbo-opleiding.
Via de reguliere vacaturesites bij Zorgnet Limburg worden duale opleidingsplaatsen van zorgorganisatie in Limburg aangeboden. Natuurlijk kun je ook vacatures vinden op de websites van de gezondheidszorginstellingen in de regio. Lees meer Lees minder. Studeren in het buitenland. Je kunt een deel van je studie in het buitenland doen. Zo kun je meedoen aan een uitwisselingsprogramma en een deel van je opleiding volgen bij een andere verpleegkunde opleiding in Europa. Je kunt stage lopen in o.a. Zuid-Afrika, India en Zambia. Er zijn ook mogelijkheden dichter bij huis: in het tweede jaar kun je projecten doen met studenten van de opleidingen uit Luik, Hasselt, Aken en Eupen.
Opleidingsplaats MBO/HBO Verpleegkunde DUAAL DWO-NWN Werken bij Careyn.
Je bent enorm betrokken bij je cliënten en bent in staat om in samenspraak hen persoonlijke doelen te behalen. Om in aanmerking te komen voor een opleidingsplaats duaal bij Careyn volg je een opleiding MBO Verpleegkunde of HBO Verpleegkunde én heb je het eerste jaar succesvol afgerond en indien van toepassing je de propedeuse behaald.
Voltijd, deeltijd en duaal Avans Hogeschool.
Een voltijdopleiding aan het hbo duurt meestal 4 jaar. Er zijn ook verkorte routes mogelijk. Bij de opleidingen lees je alles over de opbouw van een specifieke opleiding en wanneer je in aanmerking komt voor een verkort traject. En je hebt recht op studiefinanciering. Lees meer op onze pagina over studiekeuze. Een duale opleiding is een combinatie van werken en leren.
NVAO.
De NVAO werkt zowel binationaal als internationaal. Op basis van de oordelen van de NVAO worden opleidingen in het hoger onderwijs erkend en krijgen studenten een waardig diploma. Nieuwe opleiding beoordelen. Elke nieuw op te starten opleiding moet een Toets Nieuwe Opleiding TNO doorlopen bij de NVAO.

Contacteer ons

Meer resultaten voor duale hbo opleidingen