duale hbo opleidingen
Instroommogelijkheden en routes Verpleegkunde Hogeschool Viaa.
Speciaal voor studenten en docenten. Post HBO opleidingen. Cursussen en trainingen. Coaching en begeleiding. Van mbo naar hbo. Van vo naar hbo. Naar het buitenland. Centrum voor Samenlevingsvraagstukken. Lectoraat Zorg en Zingeving. Lectoraat Goede onderwijspraktijken. Organisatie en bestuur. Werken bij Viaa. 038 425 5542. Open dag woensdag 10 april. 10 april 2019. Instroommogelijkheden en routes Verpleegkunde. Duale route voltijd. Versnelde route voor vwo'ers.' Verkorte route voor mbo'ers.' Home Verschillende routes Verpleegkunde. Instroommogelijkheden en routes Verpleegkunde. De opleiding Verpleegkunde kent, afhankelijk van je vooropleiding, verschillende instroommogelijkheden en routes. Heb je een havo of een vwo diploma op zak? Dan kun je je zonder meer inschrijven voor de opleiding hbo Verpleegkunde. Heb je een diploma mbo niveau 4 van een opleiding die niet zorg-gerelateerd is, dan kun je ook de voltijdroute volgen.
HBO-V duaal niveau 6 Werken bij OLVG.
Ook kun je de opleiding starten als je een 4-jarige MBO-opleiding hebt afgerond. Voor MBO-verpleegkundigen is het echter niet mogelijk om de duale opleiding in OLVG te doen. Zij kunnen dus niet de 4-jarige opleiding doen en ook niet instromen in het verkorte HBO-V-traject.
Aanbod duale ICT-opleidingen groeit NLdigital.
ICT-opleiders lid van Nederland ICT: ICT Leerplatform. Ook de ICT-opleiders in Nederland die aangesloten zijn bij het ICT Leerplatform van Nederland ICT zien deze ontwikkeling en bevestigen dat bedrijven steeds meer behoefte hebben aan praktijkgerichte ICT-opleidingen die aansluiten, maar ook een vervolg zijn, op de MBO en HBO ICT-opleidingen. Zeker op het gebied van Collaboration, Cloud, Big Data Data Analytics, Security en Mobiel Borderless werken, maar ook op het gebied van ICT Service management en Project management. Deel dit stuk. Deel via Facebook. Deel via Twitter. Deel via Linkedin. Delen via E-Mail. 2385 3577 Nederland ICT Nederland ICT 2018-02-08 133823: 2018-06-07 115728: Aanbod duale ICT-opleidingen groeit.
Verpleegkunde hbo-opleiding.
Via de reguliere vacaturesites bij Zorgnet Limburg worden duale opleidingsplaatsen van zorgorganisatie in Limburg aangeboden. Natuurlijk kun je ook vacatures vinden op de websites van de gezondheidszorginstellingen in de regio. Lees meer Lees minder. Studeren in het buitenland. Je kunt een deel van je studie in het buitenland doen. Zo kun je meedoen aan een uitwisselingsprogramma en een deel van je opleiding volgen bij een andere verpleegkunde opleiding in Europa. Je kunt stage lopen in o.a. Zuid-Afrika, India en Zambia. Er zijn ook mogelijkheden dichter bij huis: in het tweede jaar kun je projecten doen met studenten van de opleidingen uit Luik, Hasselt, Aken en Eupen.
Opleidingsplaats MBO/HBO Verpleegkunde DUAAL DWO-NWN Werken bij Careyn.
Je bent enorm betrokken bij je cliënten en bent in staat om in samenspraak hen persoonlijke doelen te behalen. Om in aanmerking te komen voor een opleidingsplaats duaal bij Careyn volg je een opleiding MBO Verpleegkunde of HBO Verpleegkunde én heb je het eerste jaar succesvol afgerond en indien van toepassing je de propedeuse behaald.
Voltijd, deeltijd en duaal Avans Hogeschool.
Wat overeenkomt met 1.680 uren per jaar. Een voltijdopleiding aan het hbo duurt meestal 4 jaar. Er zijn ook verkorte routes mogelijk. Bij de opleidingen lees je alles over de opbouw van een specifieke opleiding en wanneer je in aanmerking komt voor een verkort traject. En je hebt recht op studiefinanciering. Lees meer op onze pagina over studiekeuze. Een duale opleiding is een combinatie van werken en leren.
NVAO.
De NVAO werkt zowel binationaal als internationaal. Op basis van de oordelen van de NVAO worden opleidingen in het hoger onderwijs erkend en krijgen studenten een waardig diploma. Nieuwe opleiding beoordelen. Elke nieuw op te starten opleiding moet een Toets Nieuwe Opleiding TNO doorlopen bij de NVAO.
Hbo-opleiding in deeltijd of duaal Hogeschool van Amsterdam.
Hbo-opleiding in deeltijd of duaal. Wil je écht beter worden in je werk, jezelf laten omscholen of bijscholen? Ga dan voor een waardevol en erkend hbo-diploma van de Hogeschool van Amsterdam. Volg naast je werk een duale of deeltijd bacheloropleiding. Waarom een hbo-opleiding in deeltijd of duaal?

Contacteer ons

Zoeken naar duale hbo opleidingen