hbo opleidingen breda
Breda University of Applied Sciences voorheen NHTV Breda.
Universitaire opleidingen in toerisme en leisure. Breda University of Applied Sciences voorheen NHTV Breda is de enige hbo-instelling in Nederland die naast hbo-opleidingen ook universitaire opleidingen aanbiedt. In de domeinen toerisme en leisure kun je een 3-jarige universitaire bacheloropleiding wo-bacheloropleiding volgen.
Opleidingen Breda, HBO Bachelor.
HBO Bachelor in Breda. HBO Bachelor in Breda. Hier vind je opleidingen die overeenkomen met de zoekopdracht" HBO Bachelor in Breda" Klik op een opleiding in de lijst, kom meer te weten over de opleiding en vraag informatie aan bij de onderwijsinstelling.
Avans Hogeschool HBO-opleidingen in Breda, Den Bosch en Tilburg RegioinBedrijf.
Avans is samen met de Hogeschool Zeeland een opleiding Maintenance gestart om ook deze nieuwe markt een boost te geven. Ook heeft Avans verschillende opleidingen die de nieuwste ontwikkelingen vertalen naar onderwijs, zoals Advanced Business Creation in s-Hertogenbosch en Communication and Multimedia Design in Breda én s-Hertogenbosch.
RunningTherapie Cursus Runningtherapeut.
Kan ik deelnemen zonder minimaal een HBO vooropleiding? Nee, maar er is wel een uitzonderingsmogelijkheid. Indien u aantoonbaar beschikt over HBO werk-/denkniveau of beschikt over Eigen Verworven Competenties EVCs kan er in overleg met de cursusleiding besloten worden dat u alsnog kunt deelnemen aan de cursus.
Studeren in Breda kiesjestudie.nl.
Hier vind je informatie over Breda, zoals de hogescholen en universiteiten die je er vindt, de opleidingen die je er kunt volgen, oordelen van studenten over de stad, het aantal inwoners, studenten, kroegen, bioscopen, musea, en nog meer. Hogescholen en universiteiten in Breda.
Breda: Particulier Hoger Onderwijs: privé-hbo en privé-universiteit.
Laatste update: 1 november 2019. MBO / HBO. Home Particulier Onderwijs Hoger Onderwijs Breda. Particulier Hoger Onderwijs in Breda. Overzicht van instellingen en opleidingen voor particulier hoger onderwijs. Particulier-hogeronderwijs.nl biedt informatie over diverse opleidingen van particulier hoger onderwijs in Breda en Eindhoven, in het bijzonder op HBO-niveau en universitair niveau.
Cingel College: MBO opleidingen in Breda: Cingel College.
Onze opleidingen worden door docenten uit de praktijk en het bedrijfsleven ontwikkeld, hierdoor sta je vanaf de start van je opleiding al met één been in de praktijk. Dit doen wij door je een deel van het onderwijs in de praktijk te laten volgen, maar ook door je vakspecialistische excursies aan te bieden en gastlessen van experts uit het werkveld te laten volgen. Het Cingel College is voortdurend op zoek naar samenwerkingsverbanden met bedrijven om onze studenten de mogelijkheid te bieden zich op zijn of haar eigen niveau te ontwikkelen als voorbereiding op het toekomstige werkveld. Lunch en diner. Het Cingel College beschikt over een eigen brasserie/restaurant Bij CiCo. Deze wordt gerund door onze studenten. Onze gasten en studenten kunnen in de brasserie genieten van een lunch en in het restaurant van een diner, gericht op de tijd van nu. Op maandagavond zwaait de Cas Spijkers Academie de scepter in de keuken. Als gast kun je dan genieten bij restaurant Bij CiCo van een exclusief vier-gangen verrassingsmenu op sterniveau. Donderdag 14 maart 2019 opent Cingel College haar deuren voor toekomstige studenten, hun ouders/verzorger. Bekijk alle activiteiten. 4811 KA Breda.
Masteropleidingen deeltijd Netherlands Business Academy.
Netherlands Business Academy NLBA is een particuliere Business School, gericht op zakelijke professionals die in deeltijd een Masteropleiding willen volgen. Wij bieden praktijkgerichte Masteropleidingen, Post-HBO opleidingen en Masterclasses aan. De kracht van onze organisatie ligt in onze persoonlijke en klantgerichte benadering. Wij creëren een veilige, vertrouwde omgeving waarbinnen onze studenten naar een hoger niveau kunnen groeien. Daarbij omschrijven onze studenten ons als flexibel, betrouwbaar en met lessen van hoog niveau. Het hoogwaardig niveau van onze opleidingen is gewaarborgd door onze NVAO accreditaties. 4823 ZD Breda.

Contacteer ons

Resultaten voor hbo opleidingen breda