hbo opleidingen economie
Opleidingen Economie en Management Hogeschool van Amsterdam.
Economie en Management. Economie en Management. Wie zijn wij. Opleidingen Economie en Management. Welke opleidingen houden zich bezig met het thema Economie en Management? Hoe bereidt het onderwijs je voor op de arbeidsmarkt? Vergelijk educations filter: selected: true.length resultaten Vergelijk.
Kies een opleiding Fontys.
Doorstuderen na mbo? Verschil hbo en wo. Onderwijs op hbo en universiteit. Switchen van opleiding. Tips voor u als ouder. Check na 12 weken of studie echt past. Selectie sportieve opleidingen. Selectie en plaatsing. Informatie per vak. Aanmelden en inschrijven.
HBO Management economie, kort HBO-programma LOI.
Succesvolle afronding van dit HBO-programma een 6 of hoger geeft recht op het diploma HBO Management en economie van LOI Hogeschool. Bovendien ontvang je een certificaat voor iedere behaalde module uit dit programma. Een certificaat kan bij doorstroming naar de volledige bacheloropleiding worden ingebracht om vrijstelling aan te vragen voor de inhoudelijk overeenkomende module. Iedere module uit dit HBO-programma die met succes is afgerond, geeft recht op een certificaat. Met een behaald certificaat kun je vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk overeenkomende module binnen de bacheloropleiding en de Associate degree. De verantwoordelijke examencommissie besluit hierover. Voor dit HBO-programma gaat het in totaal om ongeveer 15 studiepunten EC. Deze opleiding geldt als toelatingsprogramma voor de HBO-bachelor Management, Economie en Recht MER. Dat betekent dat je op grond van het diploma van deze opleiding kunt worden toegelaten tot de bachelor. De kwaliteitsgarantie van LOI Hogeschool. Je studeert om iets te bereiken. Dan wil je wel zeker weten dat je een opleiding volgt van hoge kwaliteit. Bij LOI Hogeschool krijg je die garantie. Kwaliteit staat bij al onze opleidingen voorop.
Opleidingen Hogeschool Rotterdam. Payoff.
Hulp bij studiekeuze. Studeren in Rotterdam. Projecten en publicaties. Over de hogeschool. Overzicht van alle opleidingen van Hogeschool Rotterdam. Hogeschool Rotterdam biedt een groot aantal opleidingen aan in de interessegebieden Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media ICT, Onderwijs lerarenopleidingen en Techniek.
Kies een opleiding Avans Hogeschool.
Samenwerken in de regio. Kunst en Vormgeving. Contact en Locaties. Nieuws en Pers. Werken bij Avans. Search Close search. 1 10 van 78 opleidingen. Toon filters Verberg filters. Aarde en Milieu. Economie en Bedrijf. Exact en Informatica. Gedrag en Maatschappij.
Een complete lijst van ALLE HBO opleidingen in Nederland kiesjestudie.nl.
Alle HBO opleidingen van A t/m Z. Lijst te lang? Pas een filter toe. Advanced Business Creation. Applied Behavioral and Social Sciences. Autonome Beeldende Kunst. Bachelor of Business Administration in Fashion. Bachelor of Cabaret. Bedrijfskunde en Agribusiness. Beeldende Kunst en Vormgeving. Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Bos en Natuurbeheer. Business Administration Entrepreneurship. Business IT Management. Circus and Performance Art. Communicatie en Organisatie. Communication and Multimedia Design. Creative Media and Game Technologies. Culturele en Maatschappelijke Vorming. Dier en Veehouderij. Docent Beeldende Kunst en Vormgeving. E-commerce Marketing Sales. Educatie en Kennismanagement Groene Sector. Fashion Textile Technologies. Film en Televisie. Financial Services Management. Financieel Economisch Management. Fiscaal Recht en Economie.
Commerciële Economie CE Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Opleidingen met selectieprocedure. Opleidingen met numerus fixus. Online inschrijven hbo. Schrijf je in. Hulp nodig bij je studiekeuze? Commerciële Economie CE heet Business Studies. Commerciële Economie CE heet Business Studies. Wat doet Adidas om meer schoenen te verkopen dan Nike?
Economie en management.
Economie en management. Dat specialistische kennis niet altijd noodzakelijk is, bewijst de populariteit van afgestudeerden van algemeen economische hbo-opleidingen als Bedrijfskunde MER. Werkgevers zien je graag als je thuis bent in allerlei economische en management vakgebieden en hebt geleerd hoe je in organisaties bruggenbouwer kunt zijn tussen verschillende afdelingen; door je generalistische kennis begrijp jij iedereen en kun je informatie gemakkelijk doorgeven. Deze opleidingingen leiden op tot ondersteunende en staffuncties. Wat dacht je van de hbo-opleiding Human Resource Management? Je leert er alles over hoe je in een organisatie de factor mens het beste in kunt zetten. Of spreekt de hbo-opleiding Facility Management je misschien meer aan? Van de inrichting van een bedrijfspand: van kantoortuin en kantoormeubilair tot paperclip, dit alles is de boeiende wereld van facility management. Als je succesvol wilt worden in het bedrijfsleven is een commerciële opleiding een goede basis. Commercieel zijn heeft natuurlijk alles te maken met verkopen en winst maken. In de commerciële opleidingen leer je de ontwikkelingen in de markt te analyseren.

Contacteer ons

Zoeken naar hbo opleidingen economie