hbo opleidingen in nederland
Hogescholen Utrecht Studentenstad.
Ben je van plan om je studie in Utrecht te volgen? In de Domstad heb je keuze uit o.a. een HBO of Universitaire studie. Een HBO studie start je vaak na het afronden van je havo-diploma. Overigens kiezen ook veel scholieren met een vwo-dilploma voor een studie aan het HBO. Met een havo-diploma, een vwo-diploma of een mbo 4-diploma is het mogelijk om een opleiding aan een hogeschool te volgen. Ben je aan twijfelen tussen een studie aan het HBO of de universiteit? Voor toelating op een universiteit heb je andere extra diploma's' nodig. Wil je hier meer over weten? We publiceerden eerder informatie met de toelatingseisen om te gaan studeren aan een hogeschool of universiteit. tip: wil je weten welke hogescholen en opleidingen van Nederland de beste reviews krijgen?
Opleidingen ergotherapie Ergotherapie Nederland.
De volgende HBO opleidingen leiden tot een diploma ergotherapie, dat vereist is om als ergotherapeut geregistreerd te worden, zodat je het beroep uit kan oefenen.: Instituut voor Gezondheidszorg. Opleiding Ergotherapie HR. 3015 EK Rotterdam. Telefoon: 010 7945556. Hogeschool van Amsterdam. Instituut ergotherapie HVA. 1105 BD Amsterdam Zuidoost. Telefoon: 020 6521140. Hogeschool Arnhem Nijmegen. Opleiding Ergotherapie HAN. 6525 EN Nijmegen. Telefoon: 024 353111. Opleiding ergotherapie HZ. Nieuw Eyckholt 300. 6419 DJ Heerlen. Je kunt de opleiding ook in deeltijd volgen bij NCOI. Na het behalen van je HBO-diploma is er de mogelijkheid om verder te studeren op WO-Master niveau. Dit is een in Nederland geaccrediteerde Engelstalige studie met een internationaal karakter, aangeboden in samenwerking met vier andere Europese Ergotherapie opleidingen.
HBO opleidingen en overzicht Hogescholen.
Door Keuzegids Hbo al 4 jaar uitgeroepen tot topopleiding. Voor studies in Agro, Food en Leefomgeving, studeer in Den Bosch of Venlo. Check hier onze voltijd hbo opleidingen en open dagen! Uitgeroepen tot beste deeltijdopleider van Nederland in de Keuzegids Hbo 2016, 2017 en 2018.
Duitslanddesk Het Duitse hoger onderwijs.
In Duitsland kun je op de middelbare school de eindexamenvariant Abitur doen, waarmee je in principe toegang hebt tot alle opleidingen aan alle Universitäten en Fachhochschulen. Er bestaat ook een Fachhochschulreife waarmee je alleen een opleiding aan een Fachhochschule kunt volgen. Het Nederlandse onderwijssysteem is anders dan het Duitse, maar over het algemeen is een VWO-diploma equivalent aan het Abitur en het HAVO-diploma aan de Fachhochschulreife. In principe kun je daarom met een Nederlands HAVO-diploma aan een Duitse Fachhochschule studeren en met een VWO-diploma aan een Duitse Universität. Verder kun je met een bachelor-diploma op HBO-niveau in aanmerking komen voor een master aan een Duitse Fachhochschule en met een universitaire bachelor voor een master aan een Duitse Universität. Maar er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. De combinatie van een HAVO-diploma en een Propedeutisch-examen op HBO-niveau geeft in sommige gevallen ook toegang tot een Duitse Universität. Verder kun je na een afgeronde bachelor op HBO-niveau in aanmerking komen voor een universitaire master op een Duitse Universität. Lees hier meer over het doorstromen van het Nederlandse HBO naar een Duitse universitaire master.
Eerste duale hbo-opleiding cloud engineering in Nederland Emerce.
Eerste duale hbo-opleiding cloud engineering in Nederland. In de nieuwe duale opleiding System Network Cloud Engineering van de HU studeren leerlingen voor hun bachelor en werken ze vanaf het begin ook in de praktijk. De sector komt zo direct aan gekwalificeerd personeel en de HU is verzekerd van een optimale aansluiting op de beroepspraktijk.
HBO-opleidingen NCOI Opleidingen en Trainingen.
Hogeschool NCOI is de grootste Hogeschool voor werkenden in Nederland. U heeft de keuze uit alle HBO-opleidingen: Bacheloropleiding, Pre Bachelor, Post Bachelor, HBO Associate Degree en HBO-programma's. Een volledige Bacheloropleiding heeft een studieduur van 35, jaar en wordt afgesloten met het schrijven en verdedigen van een scriptie. Naast de volledige Bacheloropleidingen biedt Hogeschool NCOI u ook de mogelijkheid een HBO-leergang te volgen. Dit zijn verkorte programma's' waarbij u een afgerond deel van een Bacheloropleiding voltooit. Als u een van deze verkorte HBO-opleidingen hebt gevolgd, kunt u deze vervolgens inbrengen in een volledige Bachelor. Een opleiding kunt u volgen op alle mogelijke gebieden, zoals bijvoorbeeld HBO Verpleegkunde, HBO Marketing, HBO ICT, HBO Bedrijfskunde, HBO Bouwkunde, HBO Management, HBO HRM en Psychologie HBO. Kwalitatief goede opleidingen op HBO-niveau.
Hbo-opleidingen en onderzoek in Zwolle Windesheim.
Meelopen of proefstuderen. Studeren aan het hbo. Verschil met mbo, havo, vwo. Informatie voor decanen. Informatie voor ouders. Studeren bij Windesheim. Starten met je studie. Studeren met een functiebeperking. Studeren in Zwolle. Studeren in Flevoland. Sporten bij Windesheim. Rechten en plichten. Inschrijven bij Studielink. Numerus Fixus en selectie. Starten in februari. Werk en Studie. Kies de praktijkgerichte opleiding die bij jouw loopbaan past! Opleidingen en Cursussen. Alle opleidingen en cursussen. Bewegen en Sport. Coaching en Supervisie. Economie, Management en Recht. Gezondheid en Welzijn. Techniek en ICT. Theologie en Levensbeschouwing. Wat kan Windesheim je bieden. Hulp bij loopbaan en studiekeuze. Studeren bij Windesheim. Studeren met een functiebeperking. Sporten bij Windesheim. Rechten en plichten. Inschrijven voor een bacheloropleiding. Inschrijven post-hbo en cursus. Inschrijven voor een masteropleiding. Starten in februari. Uw organisatie heeft een vraagstuk en zoekt een oplossing. Samen zetten we praktijkgericht onderzoek op. Bewegen en Sport. Gezondheid en Welzijn. Bedrijven en Instellingen. Maatwerkopleidingen en stagiairs voor uw bedrijf. Opleidingen op Maat. Bewegen en Sport. Gezondheid en Welzijn. Marketing, Communicatie en Media. Stage en Praktijk. Fieldlab Industrial Robotics. Centres of Expertise. Kom werken bij onze hogeschool!
Opleidingen en leerroutes Hogeschool van Amsterdam.
Vergelijk twee of drie opleidingen met elkaar door het vak rechts van de opleidingen aan te vinken. Vergelijk educations filter: selected: true.length resultaten Vergelijk. max maxSelected items. Vergelijk educations filter: selected: true.length resultaten Vergelijk. Info voor werkenden. HvA in de stad.

Contacteer ons

Meer resultaten voor hbo opleidingen in nederland