sociale opleidingen hbo
HBO GoGeo.
Geo in de klas. Geo-studies op het HBO. Denk je over een hbo-opleiding met geo? Je kunt kiezen uit verschillende bachelor-opleidingen, waar je in vier jaar helemaal de diepte in gaat. Bij de Hogeschool Utrecht kun je terecht voor een bacheloropleiding Geodesie/Geo-informatica. Dit is een behoorlijk technische opleiding, gericht op inwinning, verwerking en afbeelden van gegevens. Je maakt gebruik van satellietbeelden en nauwkeurige meetinstrumenten. Ben je meer geïnteresseerd in de water sector dan is de opleiding Ocean Technology aan het Maritiem Instituut Willem Barentsz misschien wel wat voor jou. Je houdt je hier bezig met het in beeld brengen van de wereld onder water. Ben jij een echte aardrijkskundefanaat? Kijk dan eens naar de nieuwe opleiding Geo Media Design aan de Aeres Hogeschool of HAS Hogeschool! Hier combineer je aardrijkskunde met nieuwe media en design. Misschien lijkt geo je wel leuk, maar niet als hoofdvak? Prima, wat dacht je bijvoorbeeld van land en watermanagement, stedenbouwkundig ontwerpen of verkeer en vervoerskunde? Bij de hogescholen Saxion, Van Hall Larenstein, Windesheim en NHTV kun je kiezen uit een breed aanbod van opleidingen waarin geo een rol speelt.
Social Work Bachelor voltijd NHL Stenden.
Dit betekent dat ze zo zelfstandig mogelijk en volgens hun eigen wensen kunnen leven, met steun van hun eigen leefomgeving en sociale netwerken. Bij Jeugd houd je je bezig met een jongere doelgroep die zich in een kwetsbare positie bevindt. Je ondersteunt de jongeren in hun ontwikkeling en het pakken van de juiste kansen, zodat ze straks als volwassenen zelfstandig kunnen functioneren en meedoen in de samenleving. Ook werk je samen met de opvoeders. Studeren aan NHL Stenden. De wereld van morgen wordt bepaald door de mensen van vandaag. Jij speelt daarin een belangrijke rol. Met Design Based Education heb je veel invloed op je eigen leerroute. Je werkt in kleine groepen met studenten van andere opleidingen aan real life vraagstukken.
Studieaanbod Open Universiteit.
Met een hbo of wo-bachelor naar de mastervariant klinische psychologie? De verkorte bacheloropleiding is een opleiding die na afronding een wo bachelorgetuigschrift oplevert en rechtstreeks toelatin. Bent u ambitieus? Wilt u uw studie en werk combineren? Doelgericht studeren op een kwalitatief hoogwaardig niveau?
Sociaalpedagogische hulpverlening Wikipedia.
Sociaalpedagogische hulpverlening SPH is een vakgebied dat in Nederland onderwezen wordt op hbo niveau. Degenen die een studie SPH aan een hogeschool met goed gevolg hebben afgerond ontvangen een getuigschrift en mogen de titel Bachelor of Social Work BSW voeren.
Master-training Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid Capabelhogeschool.nl.
Over de opleidingen. Kosten van de opleiding. Subsidies en belastingaftrek. Werken bij Capabel. Opleidingsco├Ârdinator Gezondheidszorg min. Master-training Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid. Master SZ deeltijd. Pre Master SZ. Bachelor SZ-Professional deeltijd. Kort HBO Schuldhulpverlener. Kort HBO Budgetcoach. Kort HBO Fraude en handhaving.
Een complete lijst van ALLE HBO opleidingen in Nederland kiesjestudie.nl.
Hier vind je een compleet overzicht van alle HBO opleidingen. Klik op de studienaam voor gedetailleerde informatie over de opleiding. En ja, de lijst is lang, maar het is dan ook het meest recente overzicht van ALLE bestaande en erkende HBO opleidingen in Nederland.
Nieuwe HBO-bacheloropleiding: Hogere Sociale Studies Platform Sociaal Werk Nederland.
Kern nieuwe hbo-opleidingen: gericht op sociaal werk. De verkenningscommissie HSAO Hoger Sociaal Agogische Opleidingen adviseert dat hbo-bacheloropleidingen in de sociaal agogische sector zich onder de paraplunaam Hogere Sociale Studies moeten gaan richten op drie basisprofielen sociaal werk: integraal sociaal werk, sociaal werk langdurige zorg en sociaal werk in het brede jeugddomein.
TEC / CADCollege: AutoCAD, Inventor, Revit en 3dsMax cursussen en boeken.
U kunt kiezen uit boeken, cursussen of een CAD opleiding op MBO of HBO niveau. Er is geen vergelijkbaar instituut. Het persoonlijke contact en de enthousiaste manier van werken vormt de start van uw succes. Cursus AutoCADlt basis update gevor derd.

Contacteer ons

Meer resultaten voor sociale opleidingen hbo