imko
IMKO Opleidingen Je toekomst in praktijk.
Sociaal / Onderwijs opleidingen. Recht / Administratie opleidingen. Economie / Bedrijf opleidingen. Horeca / Toerisme opleidingen. Gezondheid / Sport opleidingen. Dieren / Planten opleidingen. Bouw / Techniek opleidingen. IMKO Opleidingen Je toekomst in praktijk. IMKO Opleidingen is dé specialist als het om opleidingen in de uiterlijke verzorging gaat. Als grootste particuliere opleidingscentrum binnen deze branche verzorgen wij al jaren tal van opleidingen van de allerhoogste kwaliteit. Theorie en praktijk wisselen elkaar in ruime mate af. Dit maakt de opleidingen zeer aantrekkelijk en aangenaam om te volgen. IMKO verzorgt al meer dan 70 jaar erkende opleidingen. Alle opleidingen staan daarom dicht bij de praktijk en leiden op tot een officieel erkend diploma. Een diploma is onmisbaar voor een goede baan.
IMKO College deeltijd schoonheidsspecialiste 1-jarig Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Inloggen Log mij automatisch in bij ieder bezoek. IMKO College deeltijd schoonheidsspecialiste 1-jarig. Volg je een cursus of opleiding op een particuliere school? Bespreek dat dan hier. 48 berichten 1 2 3. IMKO College deeltijd schoonheidsspecialiste 1-jarig. door christel verhoef 04 okt 2011 1016. Ik ben onlangs begonnen aan de 1-jarige deeltijdopleiding schoonheidsspecialiste in Arnhem. Wij zijn nu 4 weken bezig maar het is een drama.
Veiligheidscontrole nodig.
IMKO Cao FNV.
Actief voor de FNV. Cao Intersnack v/h IMKO. In een cao vind je afspraken over loon toeslagen betaling van overwerk werktijden proeftijd opzegtermijn ontslag vakantie of pensioen. Ook zaken als scholing kinderopvang en vervroegd pensioen kunnen in een cao worden geregeld. Cao staat voor collectieve arbeidsovereenkomst. Het is een schriftelijke overeenkomst waarin afspraken over arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd. Een cao komt tot stand door onderhandelingen tussen vakbonden en werkgeversorganisaties. Hij kan voor één groot bedrijf gelden of voor een hele bedrijfstak. In Nederland vallen acht op de tien werknemers onder een cao.
Home Imko opleidingen.
Met IMKO begint je toekomst meteen al.nu. Lekker actief aan de slag met een opleiding. Of je nou kapper schoonheidsspecialist of bijvoorbeeld pedicure wordt. En dat kan allemaal heel praktisch.in de praktijk. Vanaf de dag dat je bij IMKO begint ben je eigenlijk al meteen begonnen in de praktijk! Je ziet het aan onze hoge slagingspercentages en succesvolle toekomst van onze studenten en cursisten.
Lintje. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen.
UPDATE ARNHEM Vanwege een gebrek aan belangstelling stopt de kappers en schoonheidsspecialisten opleiding van het bedrijf IMKO Opleidingen. Berendien Tetelepta 14-07-17 1413 Laatste update 1755. M 0 M 0. Stuur mij een kopie. In Arnhem zitten vijftig studenten op de opleiding. Alleen de pedicure-opleiding blijft bestaan. Het opleidingscentrum heeft vestigingen in Utrecht Amsterdam Arnhem Breda Eindhoven en Rotterdam. Alle vestigingen stoppen met de kappers en schoonheidsspecialisten opleiding.

Contacteer ons

Resultaten voor imko