imko
Visrestaurant Imkos Puur Zee Tip Wijk aan Zee.
Imko Binnerts en Jacco Calf. Een samenwerking die ruim 20 jaar geleden is begonnen bij Imkos in IJmuiden wordt na Vis Ko in Haarlem voortgezet in Wijk aan Zee. Een passie voor zee voedsel die door 2 chefs wordt gedeeld.
IMKO opleidingen Zwolle Keuzegids Mbo 2018.
Let op: deze Keuzegids is niet meer actueel. Bekijk de nieuwste versie. Zwolle Obrechtstraat 28. Lees ons oordeel over deze school. Bekijk de opleidingen. IMKO opleidingen Zwolle. 8031 AZ Zwolle. Bekijk de ranglijst van beste scholen Zoek een andere school.
Pedicure Opleiding Capabel.nl.
ONZE PEDICURE OPLEIDING VOLDOET AAN ALLE EISEN. De Brancheopleiding Pedicure van Capabel is overgenomen van IMKO: dé opleider op het gebied van uiterlijke verzorging. Dat betekent dat alle kennis en ervaring van IMKO behouden blijft, terwijl het lesprogramma is verrijkt met de praktijkgerichte aanpak van Capabel.
Villa De Klughte / Imko's' Puur Zee Collin Crowdfund.
Hij heeft hoogwaardige ervaring als Chef Kok van restaurant Chagall in Leidschendam, executive chef van hotel de LEurope Restaurant Excelsior in Amsterdam, tien jaar als Eigenaar Chef Kok van Imkos in IJmuiden en Chef Kok van Restaurant Imko Binnerts in Rijswijk; allen met Michelin-ster.
Meesters van de vis NRC.
Joël Broekaert drinkt bij Imkos Puur Zee stiekem de saus uit het kannetje, zo lekker is het. 20 januari 2017. Imkos Puur Zee is een chic restaurant in de klassieke zin, een beetje stijf maar wel stijlvol. Foto Rien Zilvold.
Imko Binnerts Archieven Chefs Friends.
Wie gek is op truffel wie niet, moet deze aanbieding zeker even lezen. Want op zondag 18 februari serveert Puur Zee by Imkos, het restaurant van topchef Imko Binnerts, een speciaal 5-gangen truffelmenu. Puur Zee van Imko Binnerts toneel van lunch en proeverij Luxemburgse wijnen.
Parfumerie Imko opleidingen.
IMKO Vakopleidingen richt zich op de bij-en nascholing van medewerkers van gevestigde ondernemingen binnen verschillende branches en bedrijfstakken. IMKO Vakopleidingen heeft een aanbod van praktijkgerichte vakopleidingen met actuele vakkennis, waarmee medewerkers hun vakkennis en vaardigheden vergroten. Onze opleidingen en cursussen leiden op tot branche-erkende diploma's' en certificaten.
PUUR ZEE Hotel Villa de Klughte, restaurant Wijk aan Zee.
Lekker ontvangen worden met een bruisend glas en onze amuses gevolgd door ons 4 of 5 gangen lunchmenu met heerlijk lichte en verteerbare gerechten uit de keuken van Patron Imko Binnerts. Voor de liefhebbers in combinatie met een verfrissende strandwandeling en bij mooi weer vanzelfsprekend op ons fraaie terras.

Contacteer ons

Resultaten voor imko