Post HBO opleidingen
Opleiding zoeken Hanze Professionals.
Over studeren in deeltijd. Bent u op zoek naar een specifieke opleiding? Of bent u zich aan het oriƫnteren op een bepaald interessegebied? Klik dan hier op het a-z overzicht of klik hieronder op een interessegebied. Kunst, Cultuur Sport. Leidinggeven en leiderschap.
Post-hbo Diabetesverpleegkunde post-bachelorcursus Hogeschool Utrecht.
Locatie Utrecht Science Park. Diploma Post bachelor-certificaat. De post-hbo opleiding Diabetesverpleegkunde is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de beroepsorganisatie voor diabeteszorgverleners VVN Diabeteszorg en is gebaseerd op het beroepsdeelprofiel Diabetesverpleegkundige. De opleiding vormt samen met de post-hbo opleidingen tot Longverpleegkundige en Hart en Vaatverpleegkundige de post-hbo opleiding Chronisch Zieken.
Kies je HBO opleiding NHL Stenden Hogeschool.
Nederlands 128 Nederlands-filter toepassen. Home / Vind jouw opleiding. Vind jouw opleiding. 1 8 van 147 resultaten. Academische pabo Bachelor, voltijd. Accountancy Bachelor, voltijd. Economie en Management. Accountantsopleiding met oriƫntatie Accountancy-MKB post-hbo Post-hbo, leergang. Economie en Management. flexibel, 2 jaar.
Praktijkgerichte post-hbo opleidingen Inholland Academy.
Mocht je een andere kenni svraag hebben, of vraagt jouw organisatie om een andere benadering dan ons reguliere opleidingsaanbod, dan kunnen wij je ook een incompanytraject en/of maatwerkprogramma aanbieden. Waarom kies je voor Inholland Academy? Deelnemers waarderen onze opleidingen met een 82.
De ICM post-HBO opleiding Bedrijfskunde YouTube.
Johny Johny Yes Papa Baby Song Nursery Rhymes for Baby Duration: 1207. Niki Toys 617001, views. Post HBO Bedrijfskunde Hogeschool Utrecht Duration: 125. Hogeschool Utrecht 121 views. 7 vaardigheden om beter te luisteren Duration: 324. ICM Opleidingen trainingen 6416, views.
Avans Postbachelor post-hbo en master opleidingen.
Met een plus achter je naam bereik je meer. Ga ook voor een plus met onze postbachelor en masteropleidingen! Bekijk onze opleidingen met een plus achter uw naam bereikt u meer. Management Bedrijfskunde Techniek Bouw Verpleegkunde Finance Control. Fysiotherapie HRM Laboratoriumtechniek Onderwijs.
PostMD Opleidingen Mantelzorgmakelaar.
De opleiding is bestemd voor mensen met een afgeronde hbo-opleiding of met een aantoonbaar hbo-werk en denkniveau. Beschik je niet over een relevante opleiding, dan kun je in aanmerking komen voor een toelatingsprocedure, waarin je aantoont een hbo-werk en denkniveau te hebben.
Post HBO Koudetechniek Opleiding post hbo Koudetechniek inhoud en informatie.
De nieuwe opleiding is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen NVKL, KNVvK, UBF-ACA, SOK en de docenten van de opleiding Post HBO koudetechniek. Deze samenwerkende partijen hebben de belangen van de opleiding Post HBO Koudetechniek ondergebracht in de Stichting Post HBO Koudetechniek.

Contacteer ons

Resultaten voor Post HBO opleidingen