hbo opleidingen limburg
De hbo-opleidingen in Sittard zijn van topkwaliteit!
HBO Rechten / Hogere Juridische Opleiding. People and Business Management. Ook in het aanbod.: Personal Leadership in Innovation and Change. Commercieel Management Ad. Prebachelor voor vluchtelingen. Fontys Hogescholen verzorgt een breed palet aan opleidingen in het hoger beroepsonderwijs in Limburg en Noord-Brabant.
Notenboom: persoonlijk, ondernemend toponderwijs.
08 oktober 2018 De hbo opleidingen van Business School Notenboom zijn wederom uitgeroepen tot Topopleidingen! De nieuwe Keuzegids hbo 2019 is verkrijgbaar en daarin staan alle hbo opleidingen van Business School Notenboom bovenaan. Spectaculair volgens de Keuzegids! Business School Notenboom hbo opleidingen op nummer 1!
Technische Zorgopleidingen Maastricht UMC Academie.
Home Technische Zorgopleidingen. Welke Technische zorgopleidingen kun je in het Maastricht UMC doen? De Maastricht UMC Academie verzorgt in samenwerking met Zuyd Hogeschool, Fontys Hogescholen en het verpleegkundig en medisch ondersteunend personeel van het Maastricht UMC de volgende Technische zorgopleidingen.: HBO V-T Operatieassistent en Anesthesiemedewerker.
Praktijkondersteuner HAN.nl.
Zoek uw opleiding, cursus of training op trefwoord. HAN.nl HAN Deeltijdstudies Opleidingen Opleiding Praktijkondersteuner hbo. De opleiding Praktijkondersteuner bereidt je voor op een boeiende functie met veel zelfstandigheid. Voor wie graag patinten begeleidt in het dagelijks omgaan met hun chronische aandoening en met hen een duurzame professionele relatie wil opbouwen.
Vestiging Weert Hogeschool HBO Nederland.
Een kans om jezelf te bewijzen, om te laten zien wat je kunt. De opleidingen van de hogeschool HBO Nederland stomen je klaar om actief een belangrijke rol te spelen in het bedrijfsleven. Daarbij passen praktische bedrijfsstage s alsook een onderzoeksstage perfect in dit plaatje.
Opleidingen ergotherapie Ergotherapie Nederland.
Kijk voor de specifieke opleidingseisen op de website van de desbetreffende hogeschool. Op welke Hogescholen kun je de opleiding ergotherapie volgen? De volgende HBO opleidingen leiden tot een diploma ergotherapie, dat vereist is om als ergotherapeut geregistreerd te worden, zodat je het beroep uit kan oefenen.:
Associate degree Avans Hogeschool.
De vooropleidingseisen voor een Ad-programma zijn gelijk aan de eisen voor de betreffende hbo-bacheloropleiding. Voor deeltijd geldt dat je een baan moet hebben als je start met de opleiding. Daar worden ook eisen aan gesteld, je functioneert bijvoorbeeld minimaal op mbo 4-niveau.
NOVI Hogeschool opent 24 maart de deuren van haar nieuwe vestiging in Maastricht NOVI Hogeschool.
Hiermee is NOVI in Limburg de enige aanbieder van hbo-ICT opleidingen. Een groot voordeel hiervan is dat deze opleidingen ook in aanmerking komen voor de overheidspilots: vraagfinanciering en flexibilisering. Dit betekent dat NOVIs hbo-ICT studenten in aanmerking komen voor een tegemoetkoming in hun studiekosten die kan oplopen tot 10.000 euro.

Contacteer ons

Zoeken naar hbo opleidingen limburg