hbo opleidingen limburg
Opleiding tot Verpleegkundige Mondriaan voor geestelijke gezondheidszorg.
Mondriaan als werkgever. Opleiding tot Psychiater. Postmaster Psychologie opleidingen. Opleiding tot Verpleegkundig Specialist. Opleiding tot Verpleegkundige. Opleiding tot Verpleegkundige. Mondriaan leidt op tot verpleegkundige mbo en hbo. Als verpleegkundige begeleidt je de patiënt bij het weer op orde krijgen van zijn dagelijks leven.
Home ISBW.
Leven lang leren krediet LLLK. Visie op leren. Professionals aan het woord. 035 7 604 800. VOOR DE MANAGERS VAN VANDAAG ÉN DIE VAN MORGEN. Opleidingen per niveau. Praktijkopleidingen MBO en HBO niveau. Erkend HBO-opleidingen Hogeschool ISBW. Post HBO Opleidingen.
ZorgnetLimburg Opleidingsvacatures ZorgnetLimburg.nl.
Iedereen die in de zorgsector een leren-werken traject wil volgen kan dit via de Beroeps Begeleidende Leerweg BBL op MBO niveau of via de duale opleiding op HBO niveau doen. Om voor één van deze opleidingen in aanmerking te komen, moet je eerst solliciteren naar een opleidingsvacature. Vrijwel alle opleidingsvacatures voor zorg en welzijn in Limburg vind je op deze site.
Hbo-opleiding tot haptonoom. Volg opleiding haptotherapie bij ITH.
Het nieuwe studiejaar start woensdag 25 september 2019. Het ITH start ieder jaar in het najaar met een nieuw seizoen aan opleidingen waaronder de vierjarige post-hbo-opleiding haptotherapie en de drie jarige post-hbo-opleiding tot haptonomisch counselor. 3-jarige post-hbo-opleiding haptonomisch counselor. De driejarige post hbo-opleiding leidt u in deeltijd op tot haptonomisch counselor.
Studieaanbod Open Universiteit.
In deze opleiding ontwikkelt u kennis, inzicht en vaardigheden in de fundamentele beginselen van het recht. U leert omgaan met een wettenbundel, jurisprudentie en kamerstukken te lezen en rechtsregels. Bachelor 180 EC. In deze opleiding ontwikkelt u kennis, inzicht en vaardigheden in de fundamentele beginselen van het recht.
Zuyd Hogeschool.
Samen met ruim 14.000 andere studenten word je opgeleid tot een professional in jouw vakgebied. Veel van onze opleidingen zijn in de HBO Keuzegids beoordeeld als beste van Nederland of uniek in hun soort. Bij Zuyd Hogeschool kun je kiezen uit diverse hbo-opleidingen binnen de volgende vakgebieden.:
Vacatures.
Zoek in meer dan 146000 vacatures. Log in op uw Werkmap met DigiD en krijg toegang tot meer dan 223000 vacatures. Log in op uw Werkmap met DigiD om de vacatures bij uw opgeslagen zoekopdrachten te bekijken. Meest populaire plaatsen.
Hbo opleiding en studeren aan hogeschool Studeren Werksite.
Een overzicht van alle hbo opleidingen vind je ook op deze pagina. Door op de verschillende hbo-opleidingen te klikken ontdek je direct of een hbo opleiding aansluit bij je verwachtingen. Hbo bacheloropleidingen van Hogeschool NTI. Wil jij in je eigen tempo of deeltijd studeren en een erkend bachelorsdiploma halen?

Contacteer ons

Op zoek naar hbo opleidingen limburg?