hbo opleidingen zorg
Opleidingen Hogeschool van Amsterdam.
Bedrijven en instellingen. Over de HvA. Welke opleidingen houden zich bezig met het thema Gezondheid? Hoe bereidt het onderwijs je voor op de arbeidsmarkt? Vergelijk educations filter: selected: true.length resultaten Vergelijk. max maxSelected items. Vergelijk educations filter: selected: true.length resultaten Vergelijk.
HBO-opleidingen gezondheidszorg en welzijn LOI.
HBO Psychopathologie en gedrag. HBO Toelatingsprogramma Hartfunctielaborant. HBO Toelatingsprogramma Laborant klinische neurofysiologie. HBO Toelatingsprogramma Longfunctieanalist. HBO Zorg voor mensen met psychiatrische problemen of een verstandelijke beperking. HBO Zorg voor ouderen. Oriƫntatie HBO Verpleegkunde. Andere opleidingen in dit vakgebied. Na de zomer een klassikale opleiding volgen?
Gezondheidszorg.
Het is een lange en intensieve opleiding waarin je veel leert over het menselijk lichaam, de ziektes die mensen kunnen krijgen en de behandeling ervan. Die kennis haal je niet alleen uit boeken, maar doe je ook op in de praktijk. In vergelijking met andere universitaire opleidingen is Geneeskunde zeer praktijkgericht.
Een complete lijst van ALLE HBO opleidingen in Nederland kiesjestudie.nl.
Management in de Zorg. Management Payroll Services. Management van de Leefomgeving. Management van Informatie. Management, Economie en Recht. Media en Entertainment Management. Media, Informatie en Communicatie. Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken. Mens en Techniek. Opleiding tot Fysiotherapeut. Opleiding tot Oefentherapeut-Mensendieck. Opleiding tot Verpleegkundige. Opleiding voor Ergotherapie. Opleiding voor Logopedie. Orintaalse Talen en Communicatie. Pedagogisch Management Kinderopvang. People and Business Management. Psychomotorische Therapie en Bewegingsagogie. Scheepsbouwkunde / Maritieme Techniek. Small Business and Retail Management. Small Business en Retail Management. Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Sport en Bewegen. Sport en Bewegingseducatie. Sport, Gezondheid en Management. Sport, Management en Ondernemen. Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie. Toerisme en Recreatie. Trade Management gericht op Azi. Tuin en Landschapsinrichting. Tuinbouw en Akkerbouw. Vastgoed en Makelaardij. Verkeer en Logistiek. Voeding en Ditetiek. Lijst te lang? Pas een filter toe. Alle HBO opleidingen.
Deeltijdopleidingen zorg op HBO of Universitair niveau.
Bekijk de duale en deeltijdopleidingen in de studierichting zorg.: HBO Opleiding tot Verpleegkundige deeltijd / duaal. HBO Management in de Zorg deeltijd / duaal. Hier vind je een verzameling van paramedische opleidingen in de zorg. Een paramedicus is geen arts of tandarts, maar verricht voor zijn beroep wel medische handelingen.
Management in de Zorg Amersfoort voltijd Hogeschool Utrecht Studiekeuze.
26/1 HU integreert eHealth in het praktijkonderwijs. 6/10 Open dag voor scholieren. 24/11 Open dag voor scholieren. 9/3 Open dag voor scholieren. Alle HU sites. Werk en studie. Deeltijd en duaal hbo, masters en cursussen. Praktijkgericht onderzoek binnen de HU.
Ik wil iets studeren met Gezondheidszorg Fontys.
Doorstuderen na mbo? Verschil hbo en wo. Onderwijs op hbo en universiteit. Switchen van opleiding. Tips voor u als ouder. Check na 12 weken of studie echt past. Selectie sportieve opleidingen. Selectie en plaatsing. Informatie per vak. Aanmelden en inschrijven.
Post HBO opleidingen en cursussen in de Zorg. Vergelijk 260 opleidingen.
Zoek en vergelijk Post HBO opleidingen en trainingen voor professionals werkzaam in de zorg. Zoekt u een opleiding of training in de Zorg zoals verpleegkunde, GGZ, kindercoach of ouderenzorg? Hier vindt u alle opleidingen, trainingen en cursussen die perfect aansluiten op uw loopbaan in het vakgebied Zorg en Welzijn.

Contacteer ons

Op zoek naar hbo opleidingen zorg?